Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

Lietuvoje jo nerodo. O internete galima pažiūrėt per Telemundo puslapį, youtube ar pan.
Dovile, aš tai tiksliai nepamenu, bet man serijų tempimas pradėjo jaustis nuo kokios 12 iki 30 serijos daugmaž. O po to dar kai Maurisijus pateko į ligoninę ir labai tampė, kievieną seriją miršta vis ir miršta, bet taip ir nenumiršta. Bet nuo 52 vėl prasidėjo įdomumas ir bent jau man tai patinka iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 05 19, 22:50)
Lietuvoje jo nerodo. O internete galima pažiūrėt per Telemundo puslapį, youtube ar pan.
Dovile, aš tai tiksliai nepamenu, bet man serijų tempimas pradėjo jaustis nuo kokios 12 iki 30 serijos daugmaž. O po to dar kai Maurisijus pateko į ligoninę ir labai tampė, kievieną seriją miršta vis ir miršta, bet taip ir nenumiršta. Bet nuo 52 vėl prasidėjo įdomumas ir bent jau man tai patinka iki dabar.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
nu jau Relaciones nebenoriu ziureti del tu Mirandos vedybu doh.gif jau kokia ziauri 84 serija buvo ir kaip gaila Maurisijaus buvo tai nors verk verysad.gif
idomu ar dar ilgai ta guma temps, jau noretus kad greiciau baigtusi cool.gif
Atsakyti
Papasakoti plačiau prašom,kokios ten vedybos,su kuo.Neturiu kada sekti serialo... 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
Relaciones rutracker.org jau yra 1 serija su Ru igarsinimu, paziurejau smile.gif
Atsakyti
kas ziurit Relaciones parasykit kaip ten istikro yra su tuo JP kas jis toks yra? ir ko istikro siekia del Mirandos? ar tik ne Mirandos tevo buvusio prieso sunus ar kazkas panasaus? (visu zodziu ispaniskai nesuprantu) blush2.gif
ir dar del Maurisijaus kaip suprantu jis jau pilnametis ir gali buti su Miranda ar klystu, bet ji vistiek spiriojasi? kaip ten yra? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 26 gegužės 2012 - 10:24
gal kas zinot pavadinima serialo cia pirmam puslapy vaikinas su mergina ir motociklas. buvo mano mylimiausias serialas,bet niekaip neatgaminu pavadinimo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *LOLITA*: 27 gegužės 2012 - 21:09
Apsvaige is meiles atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 27 gegužės 2012 - 21:34
QUOTE(*LOLITA* @ 2012 05 27, 22:06)
gal kas zinot pavadinima serialo cia pirmam puslapy vaikinas su mergina ir motociklas. buvo mano mylimiausias serialas,bet niekaip neatgaminu pavadinimo.  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=ISOL8NamWkA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 05 27, 21:34)
Apsvaige is meiles atrodo

Arba Locura de Amor wub.gif
Atsakyti
labaipatiko 89 relaciones serija biggrin.gif pagaliau maurisijus sužinojo tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 05 26, 11:23)
kas ziurit Relaciones parasykit kaip ten istikro yra su tuo JP kas jis toks yra? ir ko istikro siekia del Mirandos? ar tik ne Mirandos tevo buvusio prieso sunus ar kazkas panasaus? (visu zodziu ispaniskai nesuprantu)  blush2.gif
ir dar del Maurisijaus kaip suprantu jis jau pilnametis ir gali buti su Miranda ar klystu, bet ji vistiek spiriojasi? kaip ten yra?  blush2.gif

kas daugiau suprantat parasykit ka JP rezga pries Miranda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 29 gegužės 2012 - 23:44