Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

Rosalinda turetu rodyti nuo lapkricio 5, 18 val.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 27, 17:33)

O ne 19 val.? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Anksciau gal ir buvo populiarus, bet dabar ziuri tik tie kurie neturi ka veikti smile.gif
Atsakyti
Ir raso cia tie, kurie neturi ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 10 24, 22:51)
apie ka sitas? gal kas gali trumpai papasakoti?  4u.gif

Everardo Rey yra galingas verslo vyras Meksikoje. Jis turi savo imone Rey Industrial Group. Jis turi tris sūnus: Everardo "Vado", Guillermo y Matías ir jo žmona Manuela San Vicente.

Bet kaip supratau, visa turta jis susikrove apgaules ir apgavystes budu.
Everardo Rey uzaugo kartu su savo geru draugu Pedro Malvido. Jie abu prastai gyveno, todel noredami pagerinti savo gyvenimo kokybe, jie ieškojo "American Dream". Bet jie abu mylejo viena mergina Manuela San Vicente. Jav jie abu susitaria pamirsti Manuela . Taigi po kazkiek metu Everardo ir Pedro grizta i Meksika, su tikslu pradeti stiklo surinkimo versla. Taciau Everardo uzmirsta savo susitarima su Pedro ir veda Manuela San Vicente. Tuo tarpu apkaltindamas Pedro mokeksciu sukciavimu.
Pedro suzinojes apie savo draugo isdavystes, siekia pradeti viska is naujo.
Todel dvi seimos ima viena kitos nekesti.

Bet toli nuo namu. Tarp Pedro dukters Lorenzo Malvido ir Everardo sunaus Matias Rey gimsta gili, tvirta, tikra meile. Jie bando nuraminti seimu neapykanta viena kitai ir buti laimingi kartu.

Kas man patinka sioje istorijoje, kad Lorenzo Malvido ir Matias Rey jauo pirmoje serijoje rodomi susituoke, kaip vyras ir zmona. Ju laukia daug intrigu, bet jie neissiskiria, o buna kartu toliau isgyvendami visus gyvenimo nemalonumus.
Atsakyti
QUOTE(Emmukas @ 2012 10 27, 13:00)
tai man visai patinka ši naujiena thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif rosalinta vel bus kaip faina
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 27, 16:33)

Per ką rodys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 10 31, 11:33)
Per ką rodys? g.gif

taigi rašyta jau anksčiau šioje tmeoje biggrin.gif TV8
Atsakyti
*****, tik dabar prisiminiau, kad Rosalinda nuo lapkricio 5. Siandien galejau paziureti, bet pamirsau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 06 lapkričio 2012 - 20:30
La Mujer del Vendaval (2012-2013)

user posted image
Vaidina:
Ariadne Díaz as Marcela Morales
José Ron as Alessandro Casteló
Javier Jattin as Camilo
Florencia de Saracho as María Laura Morales
Chantal Andere as Octavia
Francisco Nall as Cristian
Odiseo Bichir
Magda Karina como Sagrario
Alfredo Adame como Luciano Castelo
Zoraida Gómez as Viviana
Manuel 'Flaco' Ibáñez as Timoteo
Michelle Renaud as Alba Maria Morales
Maria Marcela as Silvana Castelo
Agustín Arana as Emiliano
Mauricio Martínez as Mike
Sachi Tamashiro
Jauma Mateu as Mauro
Francisco Rubio
Jorge Ortín
Polo Monárrez
Lourdes Reyes
Thelma Madrigal as Niza Castelo
Sandra Saldarriaga as Yadira

Aprašymas:
Marsela Morales yra jauna našlaitė Dvaro ''El Vendaval'' šeimininkė. Dvaras skendi skolose ir po motinos mirties Marsela supranta, kad jai reikalingas vyras norint išsaugoti dvarą, kurį jai paliko motina. Praradusi viltį ir matydama, kad tai vienintelis būdas gauti pinigų ir išsaugoti dvarą, ji paduoda skelbimą į laikraštį kad susirastų vyrą. Tarp daugelio vyrų kurie atsiliepia į skelbimą, ji randa jauną viešbučių tinklo paveldėtoją Alessandro Casteló, kurį vienintelį pažįsta ir kuris pažįsta ją.
Prieš mėnesį jie buvo susitikę Curacao saloje. Ji norėjo numirti, o jis pamiršti. Vienai nakčiai jie pasijunta laimingi. Tačiau kitą dieną Marsela dingsta be pėdsakų. Tuo pačiu metu Alessandro pamato, kad dingo jo šeimai priklausantys brangūs karoliai. Taigi jis nusprendžia vykti į dvarą El Vendaval ir atgauti karolius, nes mano, kad jie yra pas Marselą, bet iš tikrųjų jis nori įrodyti, kad ji nekalta.

Ar kas nors ziurite jau yra pirmosios serijos, kaip jums?
Atsakyti
Ar kas nors ziurite jau yra pirmosios serijos, kaip jums?
[/quote]
Na, aš bent pirma mačiau, man visai nieko, aš visų naujų telenovelių pirmas pažiūriu ir nusprendžiu ar žiūrėsiu.
Taip pat prasidėjo nauja telenovelė su Gaby.
Atsakyti