Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(Monikute21 @ 2012 11 15, 17:05)
La Mujer del Vendaval (2012-2013)

user posted image
Vaidina:
Ariadne Díaz as Marcela Morales
José Ron as Alessandro Casteló
Javier Jattin as Camilo
Florencia de Saracho as María Laura Morales
Chantal Andere as Octavia
Francisco Nall as Cristian
Odiseo Bichir
Magda Karina como Sagrario
Alfredo Adame como Luciano Castelo
Zoraida Gómez as Viviana
Manuel 'Flaco' Ibáñez as Timoteo
Michelle Renaud as Alba Maria Morales
Maria Marcela as Silvana Castelo
Agustín Arana as Emiliano
Mauricio Martínez as Mike
Sachi Tamashiro
Jauma Mateu as Mauro
Francisco Rubio
Jorge Ortín
Polo Monárrez
Lourdes Reyes
Thelma Madrigal as Niza Castelo
Sandra Saldarriaga as Yadira

Aprašymas:
Marsela Morales yra jauna našlaitė Dvaro ''El Vendaval'' šeimininkė. Dvaras skendi skolose ir po motinos mirties Marsela supranta, kad jai reikalingas vyras norint išsaugoti dvarą, kurį jai paliko motina. Praradusi viltį ir matydama, kad tai vienintelis būdas gauti pinigų ir išsaugoti dvarą, ji paduoda skelbimą į laikraštį kad susirastų vyrą. Tarp daugelio vyrų kurie atsiliepia į skelbimą, ji randa jauną viešbučių tinklo paveldėtoją Alessandro Casteló, kurį vienintelį pažįsta ir kuris pažįsta ją.
Prieš mėnesį jie buvo susitikę Curacao saloje. Ji norėjo numirti, o jis pamiršti. Vienai nakčiai jie pasijunta laimingi. Tačiau kitą dieną Marsela dingsta be pėdsakų. Tuo pačiu metu Alessandro pamato, kad dingo jo šeimai priklausantys brangūs karoliai. Taigi jis nusprendžia vykti į dvarą El Vendaval ir atgauti karolius, nes mano, kad jie yra pas Marselą, bet iš tikrųjų jis nori įrodyti, kad ji nekalta.

Ar kas nors ziurite jau yra pirmosios serijos, kaip jums?

o per kur rodo si seriala?
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2012 11 15, 20:24)

Taip pat prasidėjo nauja telenovelė su Gaby.

Kokia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2012 11 15, 16:05)

user posted image

o sitas tikrai visai nieko, bandau ziureti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 11 15, 22:42)
o sitas tikrai visai nieko, bandau ziureti  cool.gif

Per kur žiūri?
Aš tai serijų šios telenovelės niekaip nerandu doh.gif

O ta telenovele su Gaby visai gera, manau, kad žiūrėsiu mirksiukas.gif Pirma serija ka tik perziurėjau, toliau tik įdomiau turėtų būti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 11 15, 23:54)
Per kur žiūri?
Aš tai serijų šios telenovelės niekaip nerandu  doh.gif

O ta telenovele su Gaby visai gera, manau, kad žiūrėsiu  mirksiukas.gif Pirma serija ka tik perziurėjau, toliau tik įdomiau turėtų būti.  mirksiukas.gif

cia ziuriu http://www.tusnovela...l-vendaval.html
Atsakyti
Telenovelė su Gaby vadinasi La otra cara del Alma.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 10 11, 18:15)
user posted image

Vaidina Gabriela Spanic, Eduardo Capetillo, Aura Cristina Geithner, Michelle Vieth, Jorge Alberti and Saby Kamalich.

Atsakyti
Nuo telenoveles su Gaby mane atbaido Capetilo, baisiai jis man nesimpatiskas schmoll.gif
La mujer del Vandaval mazai pazistamu aktoriu, bet siuzetas labai sudomino, tik kad ir taip savo ziurimu telenoveliu nemazai seriju atsilieku, tai jau nepradesiu ziuret dar vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2012 11 15, 17:05)

user posted image
Vaidina:
Ariadne Díaz as Marcela Morales
José Ron as Alessandro Casteló
Javier Jattin as Camilo
Florencia de Saracho as María Laura Morales
Chantal Andere as Octavia
Francisco Nall as Cristian
Odiseo Bichir
Magda Karina como Sagrario
Alfredo Adame como Luciano Castelo
Zoraida Gómez as Viviana
Manuel 'Flaco' Ibáñez as Timoteo
Michelle Renaud as Alba Maria Morales
Maria Marcela as Silvana Castelo
Agustín Arana as Emiliano
Mauricio Martínez as Mike
Sachi Tamashiro
Jauma Mateu as Mauro
Francisco Rubio
Jorge Ortín
Polo Monárrez
Lourdes Reyes
Thelma Madrigal as Niza Castelo
Sandra Saldarriaga as Yadira

Aprašymas:
Marsela Morales yra jauna našlaitė Dvaro ''El Vendaval'' šeimininkė. Dvaras skendi skolose ir po motinos mirties Marsela supranta, kad jai reikalingas vyras norint išsaugoti dvarą, kurį jai paliko motina. Praradusi viltį ir matydama, kad tai vienintelis būdas gauti pinigų ir išsaugoti dvarą, ji paduoda skelbimą į laikraštį kad susirastų vyrą. Tarp daugelio vyrų kurie atsiliepia į skelbimą, ji randa jauną viešbučių tinklo paveldėtoją Alessandro Casteló, kurį vienintelį pažįsta ir kuris pažįsta ją.
Prieš mėnesį jie buvo susitikę Curacao saloje. Ji norėjo numirti, o jis pamiršti. Vienai nakčiai jie pasijunta laimingi. Tačiau kitą dieną Marsela dingsta be pėdsakų. Tuo pačiu metu Alessandro pamato, kad dingo jo šeimai priklausantys brangūs karoliai. Taigi jis nusprendžia vykti į dvarą El Vendaval ir atgauti karolius, nes mano, kad jie yra pas Marselą, bet iš tikrųjų jis nori įrodyti, kad ji nekalta.

Ar kas nors ziurite jau yra pirmosios serijos, kaip jums?

per koki kanala rodo sita seriala, as nerandu
Atsakyti
QUOTE(gala_ @ 2012 11 16, 22:05)
per koki kanala rodo sita seriala, as nerandu

Lietuvoje nerodo, čia Televisos projektas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 11 16, 19:12)
Nuo telenoveles su Gaby mane atbaido Capetilo, baisiai jis man nesimpatiskas  schmoll.gif

O mane tai pati Gaby atbaido... Kuo toliau tuo ji man baisesnė... O ir vaidmenys jau klišiniais tampa, čia kaip suprantu vėl bus kerštinga boba
Atsakyti
La otra cara del Alma - paziurejau pirma serija ir kazkaip nepatrauke. Isvis, pritariu, diadre del Gaby. Man anksciau ji taip ziauriai patiko kaip aktore.. nu bet kuo tolyn tuo jin man baisyn.. ax.gif

La mujer del Vendaval - siuzetas visai nieko. Ir uzkabino pirmom serijom. tik galetu LT parodyt..

Atsakyti