Man labai patinka abi, kurias dabar ziuriu:
Mentir para vivir (tikiuosi, bus tikrai tik 100 seriju kaip zadeta, nes jei istemps, sugadins visa reikala)
Marido en alquiler (kad Maritza Rodriguez gabi aktore ivairiems vaidmenims, zinojau, bet pasirodo, Sonya Smith taip pat puikiai vaidina ir komedijose).
QUOTE(DG* @ 2013 08 03, 23:02)
Žinoma žiūrime
Papildyta:
QUOTE(isdykusS @ 2013 08 04, 00:27)
Per kur žiūri rusų kalba?
QUOTE(Dorina21 @ 2013 08 14, 00:34)
is Rutracker.org siunciuos
QUOTE(Dorina21 @ 2013 08 13, 23:34)
Žinoma žiūrime
.Baigiau žiūrėti Pasion Prohibida,dabar žiūriu jau paskutiniąsias Flor Salvaje serijas,taip pat žiūriu kasdien kai įkelia vis naują seriją Santa Diabla,ir kai baigsiu Flor žiūrėsiu Relaciones Peligrosas.Žodžiu ištikima Telemundo 
Papildyta:
Papildyta:
Ziurinciu yra tik diskutuojanciu ne
As tai kasdien po nauja serija ziuriu:
Mentir para Vivir
Nauja telenovele su Livia Brito pavadinimas sunkus
Santa Diabla aisku, siai telenovele pirmenybe
Marido en Alquiler
Dama y Obrero, tik jos seriju nekelia arba atsilieka kokia savaite.
O siap dar turiu pabaigti La Patrona ir Corazon Valiente. Dabar ziuriu pastaraja, jau 70serija.
O Corazon Valiente 68serija.
Laiko vis pritruksta siom telenovelem.
Tada eileje laukia Pasion Prohibida, maciau su rusisku vertimu yra jau apie 10seriju
Taip ir uzmusineju laika budama uzsieny
QUOTE(DG* @ 2013 08 14, 11:47)
Tada eileje laukia Pasion Prohibida, maciau su rusisku vertimu yra jau apie 10seriju
Kur yra?
QUOTE(isdykusS @ 2013 08 14, 15:22)
Pasirodo ne su vertimu o su tikrais ir tik 14 seriju, bet kabli pagavau, jauciu toliau ispaniskai ziuresiu
Niu va, pribaigiau ziuret Corason Valiente 
Patiko, ir dabar nebeturesiu ka ziuret (nes ziuriu tik isverstas)
QUOTE(isdykusS @ 2013 08 25, 18:50)
as irgi, ir nezinau ka ziuret dabar..isapnu nezinau, zinoma, kaz ka suprasiu, bet tai ne tas pats, kaip su vertimu...pagalvojau ziuresiu mas sabe el diablo, tikiuosi uzkabins
QUOTE(isdykusS @ 2013 08 25, 19:50)
Norėčiau ir aš to
kur žiūrėjot?
QUOTE(Milledi* @ 2013 08 27, 12:56)
is rutracker.org siunciaus
bet yra ir intv.ru (iveskit paieskoj pavadinima), nereikia siustis, tiesiogiai galima ziuret
Isdykus, manau, kad neuzilgo rusiskos serijos ir La Patronos (kuri jau baigiau) ir Pasion Prohibida turetu atsirasti
As tai ir siunciaus, ir online ziuredavau, bet dar tik 73serijoje esu cia apie Corazon Valiente, bet kadangi kitu ziuriu tik po naujausias serijas tai galima sakyt nebera ka ziuret
As tai ir siunciaus, ir online ziuredavau, bet dar tik 73serijoje esu cia apie Corazon Valiente, bet kadangi kitu ziuriu tik po naujausias serijas tai galima sakyt nebera ka ziuret
QUOTE(DG* @ 2013 08 27, 14:09)
Isdykus, manau, kad neuzilgo rusiskos serijos ir La Patronos (kuri jau baigiau) ir Pasion Prohibida turetu atsirasti
Kodel taip manot?
Pasiskaitau rutrackerio forume apie rodomus/greit pradesiancius rodyt serialus, tai lyg ir nenusimato naujo nieko