Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

O man Rostro nesulyginamas su La Casa de Al lado, tas buvo tobulas, o sito nebaigiasu ziuret. Labiausiai nervino, kad pagrinidinis veikejas kelis kartus jau taip labai isimyledavo, o po kurio laiko myli kita ir ankstesnes neprisimena biggrin.gif Gal kas gali uzgeltonintai parasyt, Martin liko vienas ar su kuo nors?

Is tos istorijos tikrai galima buvo isspaust ka nors idomesnio, bent as taip manau.
Atsakyti
Martin liko vienas, nes tikroji žudikė buvo Alicia (Favelos) personažas
į galą ji ten ne vieną žiauriai nužudė, net Martin sesę norėjo nužudyt. Bet galiausiai sėdo į kalėjmą iki gyvos galvos, o Martin liko su dukra, kurią jinai pagimdė ir prisiminė, kad mylėjo Antoniją lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
as gal ne visai vietoje, bet gal kas ziurit/matet ir atsakysit smile.gif
Kartais uzmetu aki i tv3 rodoma Nepaklusni sirdis, ir paliko idomu, nuo ko Solita pagimde vaika? kaip supratau ja isprievartavo?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 11 27, 02:43)
Sveikos,
as gal ne visai vietoje, bet gal kas ziurit/matet ir atsakysit smile.gif
Kartais uzmetu aki i tv3 rodoma Nepaklusni sirdis, ir paliko idomu, nuo ko Solita pagimde vaika? kaip supratau ja isprievartavo?

Sveika,
Solitą išprievartavo Eusebijus, tas, kuris yra Liusijos parankinis ir sudegino Marikrusos senelį. Niekšelis kaip reikiant.
Atsakyti
Belaukiant T V pagalbos, tenka pamatyt kelias minutes Corason Idomable. Man pasirode panasus i Marimar - sudeginti seneliai, tevas atrastas ir mires, kazino.... biggrin.gif
Atsakyti
Kam patinka neįprasto siužeto lotyniški serialai rekomenduočiau Meksikos kompanijos Argos produkciją Las Trampas del deseo. Beje kas matėt La Patrona tai čia pamatysit nemažai matytų veidų. Puikus ir įtraukiantis serialas thumbup.gif Pagrindinė siužeto linija pasakoja apie tris moteris, kiekviena iš jų siekia patenkinti savo giliausius troškimus:

Aura pateko į egzistencinę krizę po to, kai jos motina nusižudė, vienintelis dalykas, kuris ją gali išgelbėti meilė.
http://www.youtube.c...h?v=hj_finkQxLA

Marina siekia teisingumo po sesers dingimo, kuri pateko į prekybos žmonėmis tinklą.
http://www.youtube.c...h?v=RwfTa5BM3Fo

Roberta pasiruošusi viskam, kad tik pasiektų tai ką nori ir įgytų kuo daugiau galios valdyti.
http://www.youtube.c...h?v=v4MrlgMSyHI
Atsakyti
Gal kas ziurit si? :
Lo que la vida me robó
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2013 11 30, 11:58)
Gal kas ziurit si? :
Lo que la vida me robó
user posted image

Aš žiūriu,geras thumbup.gif .Pirmasis internetu žiūrimas mano Televisa serialas.Sudomino.Nuo pat pirmų akimirkų labai patiko Angelique Boyer ir Sebastian Rulli pora,nerealiai tinka vienas kitam mano manymu.Ir pati serialo mintis visai įdomi.Tačiau kas matė originalią versiją Amor Real su Adela Noriega ir Fernando Colunga vargu ar šis nurungs aną,nes bent man tas buvo kažkas išvis nerealaus,tiesiog įstrigo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2013 10 15, 22:43)
Gal yra ziurinciu
user posted image

Radau jau 2serijas rusiskai  mirksiukas.gif

Žiūriu.Iš pat pradžių labai daug tikėjausi iš pagrindinių aktorių Gaby Espino man patiko dar nuo tada kai pamačiau ją Luna la heredera,o Aaron man tiesiog atrodė labai gražus biggrin.gif .Tačiau būtent pagrindiniai mane nuvylė,nors pats serialas ir mintis yra super.Gaby herojė Santa nors turi būti čia labai stipri pagal idėją atseit diabla o nuolat tik verkia ir išvis trūksta jai tos stiprybės.Na o Aaron herojus Santiago nuolat su tokia nuskriausto vaiko veido išraiška,jau negaliu žiūrėti.Va kas tikrai žavi tai Carlos Ponce,vien dėl jo žiūriu toliau.Labai šarmingas aktorius,labai talentingas ir vat būtent su juo Gaby Espino labai gražiai žiūrisi ir yra chemija ko su Aaron nė su žiburiu nerasi...
Atsakyti
Santa Diabla mane kiek nuvyle, per mazai romantikos, per daug zudymu ir kersto, Santa kaip apsesta su savo planu smile.gif Pliusas, kad greit viskas vyksta. O Carlos Ponce tikrai teigiamai nustebino. Kazkaip jau noreciau finalo.
Atsakyti
Siaubinga naujiena pirmadienio vakare keliaudama automobiliu su šeima po Venesuelą kelyje buvo nužudyta aktorė Monica Spear su savo buvusiu vyru. Abu jie nušauti apiplėšimo metu, taip pat sužeista jų penkiametė dukra. Aktorė vaidino Telemundo telenovelėse Flor Salvaje ir Pasion Prohibida.

http://www.mirror.co...british-2998317

Buvo puiki aktorė man labai trūks jos vaidmenų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 07 sausio 2014 - 20:55
QUOTE(altomas23 @ 2014 01 07, 20:46)
Siaubinga naujiena pirmadienio vakare keliaudama automobiliu su šeima po Venesuelą kelyje buvo nužudyta aktorė Monica Spear su savo buvusiu vyru. Abu jie nušauti apiplėšimo metu, taip pat sužeista jų penkiametė dukra. Aktorė vaidino Telemundo telenovelėse Flor Salvaje ir Pasion Prohibida.

http://www.mirror.co...british-2998317

Buvo puiki aktorė man labai trūks jos vaidmenų verysad.gif

Trūksta žodžių apsakyti liūdesiui kuris apėmė kai tai sužinojau,tiesiog dievinau šią talentingą aktorę iki šiol negaliu patikėti kad jai taip nutiko.Tokia jauna,tokia graži tokia talentinga kaip jos kolega jencarlos canela pasake kad nepazinojo kito zmogaus kuris taip noretu gyventi ir taip myletu gyvenima...ir dar buti nuzudytai savo 5eriu metu dukreles akivaizdoje.vargse mergaite liko be abieju tevu.baisu kas darosi,o juk Monica taip mylejo Venesuela savo zeme tikejo savo zmonemis... verysad.gif
Atsakyti
Pasibaigus telenovelei Marido en Alquiler, startuos nauja telemundo telenovele La Impostora

Gal bus ziurinciu?

user posted image
Atsakyti