Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(DG* @ 2014 04 17, 08:25)

Idomu ka tv3 nupirks.

Jau mačiau reklamą. Nuo antradienio rodys "Nuostabi meilė" (Que bonito amor") su Danna Garcia ir Jorge Salinas
Atsakyti
Sikart labai nusivyliau TV3, galejo tikrai normalesne telenovele nupirkti, kad ir Televisos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2014 04 30, 10:55)
Jau mačiau reklamą. Nuo antradienio rodys "Nuostabi meilė" (Que bonito amor") su Danna Garcia ir Jorge Salinas
Man patinka Danna Garsia, tai gal but ziuresiu. smile.gif bet Jorge salinas nelabai, tai gal ir neziuresiu ir paskaicius aprasyma nelabai sudomino.
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2014 04 30, 11:02)
Sikart labai nusivyliau TV3, galejo tikrai normalesne telenovele nupirkti, kad ir Televisos  unsure.gif

Taigi vasara ant nosies. Zomones tv maziau ziuri daugiau laiko lauke praleidzia uztai ir nupirko tokia, kad tik eteri uzpildyt. smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi kad per LNK pradėjo rodyti Lo Que La Vida Me Robo.Išties puiki telenovelė.Taip pat kažkiek pažiūrėjau tą Que Bonito Amor kur vietoj Marikrusos dabar rodo,tai taip pat man atrodo visai nieko bus,Danna Garcia labai graži,Jorge Salinas bent mano manymu ypač talentingas aktorius.O gal yra žiūrinčių internetu naujausią Televisos darbą La Gata su Maite Perroni ir Daniel Arenas?Kolkas yra 3 serijos,visas pažiūrėjau ir laukiu nesulaukiu tolesnių,manau tarp pagrindinių yra chemija ir šiaip man ši telenovelė primena kažkuo tas senutėles tokias kaip Rosa Salvaje ar Maria Mersedes,bent kolkas labai patinka,ir net mane tokią ne iš jautriųjų sugraudina...
https://www.youtube....h?v=_mylSicTrd8
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=_mylSicTrd8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorina21: 09 gegužės 2014 - 00:14
Labukas 4u.gif
Aš žiūriu. biggrin.gif Ir labai patinka, šiuo metu labiausiai laukiamos yra dvi telenovelės El color de la Pasion ir La Gata biggrin.gif Kas dėl pastarosios tai sakiau nežiūrėsiu, nes siužetas nuvalkiotas, Daniel Arenas man nepatiko nei kaip aktorius nei kaip vyras gražus, bet kaip visada pirmą seriją pasižiūrėjau ir taip užsikabinau, pasirodo labai pasiilgus buvau Lauros Zapatos vaidybos, o kai suauge pasirodė Esmeralda ir Pablo tai iš viso wub.gif Pas mane dabar pusryčius ritualas nauja La Gatos serija ir kava thumbup.gif wub.gif

O dėl lo que la vida me robo, tai aš žiūriu serijas rodomas Lotynų amerikoje, tai jau laukiu šios telenovelės pabaigos, bet kiek buvau radus dar iki liepos 27d rodys, o dabar jau yra parodyta 138 serijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir pradėjau žiūrėti La Gata. Siužetas aiškus (analogas Maria la del barrio), bet patinka pagrindiniai aktoriai ir Laura Zapata, tinka jai būti blogietei. smile.gif pas mus ir dabar kiekvienas rytas po pusryčių pažiūriu Cosita linda ir La gata. La gata šiandien žiūrėjau ketvirtą seriją www.dailymotion.com būna įkelta. O per televiziją tie serialai manęs neužkabino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 05 09, 11:35)
Aš ir pradėjau žiūrėti La Gata. Siužetas aiškus (analogas Maria la del barrio), bet patinka pagrindiniai aktoriai ir Laura Zapata, tinka jai būti blogietei. smile.gif pas mus ir dabar kiekvienas rytas po pusryčių pažiūriu Cosita linda ir La gata. La gata šiandien žiūrėjau ketvirtą seriją www.dailymotion.com būna įkelta. O per televiziją tie serialai manęs neužkabino.  g.gif

Cosita linda aš irgi žiūriu, tik palaukiu kelių serijų tai iškart sužiūriu mirksiukas.gif
Aš irgi per ten žiūriu nes youtubeje serijos greit dingsta, kažkodėl ten viską labai blokuota, o ir šiap dailymotion man labiau patikti pradėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 05 09, 07:56)
Labukas  4u.gif
Aš žiūriu.  biggrin.gif Ir labai patinka, šiuo metu labiausiai laukiamos yra dvi telenovelės El color de la Pasion ir La Gata  biggrin.gif Kas dėl pastarosios tai sakiau nežiūrėsiu, nes siužetas nuvalkiotas, Daniel Arenas man nepatiko nei kaip aktorius nei kaip vyras gražus, bet kaip visada pirmą seriją pasižiūrėjau ir taip užsikabinau, pasirodo labai pasiilgus buvau Lauros Zapatos vaidybos, o kai suauge pasirodė Esmeralda ir Pablo tai iš viso  wub.gif Pas mane dabar pusryčius ritualas nauja La Gatos serija ir kava  thumbup.gif  wub.gif

O dėl lo que la vida me robo, tai aš žiūriu serijas rodomas Lotynų amerikoje, tai jau laukiu šios telenovelės pabaigos, bet kiek buvau radus dar iki liepos 27d rodys, o dabar jau yra parodyta 138 serijos  lotuliukas.gif

Sveika smile.gif Kaip smagu kad ne viena žiūriu,bus su kuo aptarti serialą thumbup.gif .Daniel Arenas man irgi nepatiko.Iki šiol biggrin.gif .O dabar jau ir visai gražus atrodo ir šiaip netrugdo smile.gif .O Laura Zapata tai tikrai kaip blogiukė nepakartojama,daug jos vaidyba duoda serialui.Man irgi panašiai,atsikeliu ir iš karto jungiu La Gata naujausią seriją smile.gif .Kad tik ir toliau išliktų viskas taip,kad nepabostų...O El Color de la Pasion įdomu?tiesą sakant nemačiau nė vienos serijos,verta žiūrėti?Aš Lo que La Vida Me Robo atsilikusi,šiuo metu esu kažkur ties 70ta serija,tai dar nespėjo atsibosti serialas,kai pradėjo rodyti per tv sakiau žiūrėsiu per tv o per pc į tą vietą pradėsiu žiūrėti naują tai štai ir pradėjau La Gata thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(ermik @ 2014 05 09, 11:35)
Aš ir pradėjau žiūrėti La Gata. Siužetas aiškus (analogas Maria la del barrio), bet patinka pagrindiniai aktoriai ir Laura Zapata, tinka jai būti blogietei. smile.gif pas mus ir dabar kiekvienas rytas po pusryčių pažiūriu Cosita linda ir La gata. La gata šiandien žiūrėjau ketvirtą seriją www.dailymotion.com būna įkelta. O per televiziją tie serialai manęs neužkabino.  g.gif

Na dabar kai pasakėt tai tikrai yra panašumo į Maria la del Barrio,šiukšlynas,pagrindinė jame užaugo...Bet kiek pamenu per Maria la del Barrio ją rodė iškart užaugusią,ir tas pagrindinis vyrukas buvo kažkoks plevėsa ir iš pradžių visai jos nemylėjo tai kaip ir neatitinka,tikiuosi nebus grynas Marios la del Barrio analogas smile.gif .Cosita Linda ir man labai patinka,tik kad irgi jau atsilikau.Bet vis vejuosi žiūriu ir mėgaujuosi.Maniau kad ir manęs tas per tv3 kur rodo neužkabins,bet va ir šnd kažkiek užmečiau akį ir pati stebiuosi,mielas man kažkuo tas serialas,gal kad graži ta mariačių muzika,ir šiaip toks ramybe man dvelkia kolkas.Danna Garcia man tokia miela miela čia,ir kai ji vaidina aš ja tikiu,tokia tyra,švelni atrodo.O Jorge Salinas kai į ją žiūri tai atrodo kad nieko aplink daugiau nemato,visą dušią atiduoda...Et smile.gif .Nežinau kaip bus toliau bet kolkas man visai patinka kaip bebūtų keista thumbup.gif
Papildyta:
O galbūt yra žiūrinčių Reina De Corazones?aš va mėginu įkast antrą seriją,bet kolkas kažkaip nekabina,labai jau painu viskas man čia...
Atsakyti
QUOTE(Dorina21 @ 2014 05 09, 21:35)
Sveika smile.gif Kaip smagu kad ne viena žiūriu,bus su kuo aptarti serialą thumbup.gif .Daniel Arenas man irgi nepatiko.Iki šiol biggrin.gif .O dabar jau ir visai gražus atrodo ir šiaip netrugdo smile.gif .O Laura Zapata tai tikrai kaip blogiukė nepakartojama,daug jos vaidyba duoda serialui.Man irgi panašiai,atsikeliu ir iš karto jungiu La Gata naujausią seriją smile.gif .Kad tik ir toliau išliktų viskas taip,kad nepabostų...O El Color de la Pasion įdomu?tiesą sakant nemačiau nė vienos serijos,verta žiūrėti?Aš Lo que La Vida Me Robo atsilikusi,šiuo metu esu kažkur ties 70ta serija,tai dar nespėjo atsibosti serialas,kai pradėjo rodyti per tv sakiau žiūrėsiu per tv o per pc į tą vietą pradėsiu žiūrėti naują tai štai ir pradėjau La Gata thumbup.gif .

O galbūt yra žiūrinčių Reina De Corazones?aš va mėginu įkast antrą seriją,bet kolkas kažkaip nekabina,labai jau painu viskas man čia...

Butu malonu, kad butu su kuo apie telenoveles padiskutuoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Kas dėl telenovelės El color de la Pasion, tai man labai patinka ši telenovelė, pirmiausiai tai originali ir jau 40seriju parodė, tai dar nebuvo kad visas 41min nebūtum prikaustyta prie pc ekrano biggrin.gif Tikiuosi ir toliau taip, o ir serijų iki 120 turėtu būti, aišku jei nepratęs. cool.gif
Kas dėl Reina de Corazones tai turiu parsisiuntusi visas 10 serijų kurios per GalaTV yra parodytos, iš pradžių buvau labai užsidegusi, bet dabar galvoju gal telemundo serijų palauksiu, kažkaip kokybė tai nekokia tų serijų.
Atsakyti
Merginos, labai reikia! Gal zinote kur be LNK galima paziureti seriala 'Pavogtas gyvenimas' Lo Que La Vida Me Robo?
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2014 05 26, 14:13)
Merginos, labai reikia! Gal zinote kur be LNK galima paziureti seriala 'Pavogtas gyvenimas' Lo Que La Vida Me Robo?

Kokia kalba nori? g.gif bigsmile.gif
Jei LT tai be Lnk tikriausiai niekur biggrin.gif
O ispanu online daug kur galima rasti seriju, su rusu titrais irgi kiek zinau galima rasti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 05 26, 15:34)
Kokia kalba nori? g.gif  bigsmile.gif
Jei LT tai be Lnk tikriausiai niekur biggrin.gif
O ispanu online daug kur galima rasti seriju, su rusu titrais irgi kiek zinau galima rasti.  biggrin.gif

Kalba nera labai svarbi. As keleta puslapiu bandziau atidarineti, bet visur reikia prisiregistruoti. Gal zinote kur galima be registracijos?
Atsakyti