QUOTE(DG* @ 2014 05 09, 07:56)
Labukas
Aš žiūriu.

Ir labai patinka, šiuo metu labiausiai laukiamos yra dvi telenovelės El color de la Pasion ir La Gata

Kas dėl pastarosios tai sakiau nežiūrėsiu, nes siužetas nuvalkiotas, Daniel Arenas man nepatiko nei kaip aktorius nei kaip vyras gražus, bet kaip visada pirmą seriją pasižiūrėjau ir taip užsikabinau, pasirodo labai pasiilgus buvau Lauros Zapatos vaidybos, o kai suauge pasirodė Esmeralda ir Pablo tai iš viso

Pas mane dabar pusryčius ritualas nauja La Gatos serija ir kava
O dėl lo que la vida me robo, tai aš žiūriu serijas rodomas Lotynų amerikoje, tai jau laukiu šios telenovelės pabaigos, bet kiek buvau radus dar iki liepos 27d rodys, o dabar jau yra parodyta 138 serijos
Sveika

Kaip smagu kad ne viena žiūriu,bus su kuo aptarti serialą

.Daniel Arenas man irgi nepatiko.Iki šiol

.O dabar jau ir visai gražus atrodo ir šiaip netrugdo

.O Laura Zapata tai tikrai kaip blogiukė nepakartojama,daug jos vaidyba duoda serialui.Man irgi panašiai,atsikeliu ir iš karto jungiu La Gata naujausią seriją

.Kad tik ir toliau išliktų viskas taip,kad nepabostų...O El Color de la Pasion įdomu?tiesą sakant nemačiau nė vienos serijos,verta žiūrėti?Aš Lo que La Vida Me Robo atsilikusi,šiuo metu esu kažkur ties 70ta serija,tai dar nespėjo atsibosti serialas,kai pradėjo rodyti per tv sakiau žiūrėsiu per tv o per pc į tą vietą pradėsiu žiūrėti naują tai štai ir pradėjau La Gata

.
Papildyta:
QUOTE(ermik @ 2014 05 09, 11:35)
Aš ir pradėjau žiūrėti La Gata. Siužetas aiškus (analogas Maria la del barrio), bet patinka pagrindiniai aktoriai ir Laura Zapata, tinka jai būti blogietei.

pas mus ir dabar kiekvienas rytas po pusryčių pažiūriu Cosita linda ir La gata. La gata šiandien žiūrėjau ketvirtą seriją www.dailymotion.com būna įkelta. O per televiziją tie serialai manęs neužkabino.
Na dabar kai pasakėt tai tikrai yra panašumo į Maria la del Barrio,šiukšlynas,pagrindinė jame užaugo...Bet kiek pamenu per Maria la del Barrio ją rodė iškart užaugusią,ir tas pagrindinis vyrukas buvo kažkoks plevėsa ir iš pradžių visai jos nemylėjo tai kaip ir neatitinka,tikiuosi nebus grynas Marios la del Barrio analogas

.Cosita Linda ir man labai patinka,tik kad irgi jau atsilikau.Bet vis vejuosi žiūriu ir mėgaujuosi.Maniau kad ir manęs tas per tv3 kur rodo neužkabins,bet va ir šnd kažkiek užmečiau akį ir pati stebiuosi,mielas man kažkuo tas serialas,gal kad graži ta mariačių muzika,ir šiaip toks ramybe man dvelkia kolkas.Danna Garcia man tokia miela miela čia,ir kai ji vaidina aš ja tikiu,tokia tyra,švelni atrodo.O Jorge Salinas kai į ją žiūri tai atrodo kad nieko aplink daugiau nemato,visą dušią atiduoda...Et

.Nežinau kaip bus toliau bet kolkas man visai patinka kaip bebūtų keista
Papildyta:
O galbūt yra žiūrinčių Reina De Corazones?aš va mėginu įkast antrą seriją,bet kolkas kažkaip nekabina,labai jau painu viskas man čia...