QUOTE(ermik @ 2014 06 03, 13:03)
Ar žiūrėjot La Malquerida? Patiko?
Ką tik pasižiūrėjau 1seriją, tai labai jau superinio įspūdžio nepadarė, bet patiko, lengvai susižiūrėjo.
QUOTE(Dorina21 @ 2014 03 08, 12:02)
Wow nu čia tai tv3 mane nustebino.Rytais darbo dienomis 7.50 rodo Avenida Brasil (Brazilijos aveniu).Kokie šaunuoliai kad nupirko,kaip senai per tv nemačiau braziliško serialo...Būtinai žiūrėsim visos šeimos merginos ir moterys
.Nejaugi tv3 taisosi,gal kai baigsis tos nesąmonės kurias dabar rodo per pietus nupirks kokį Telemundo perliuką...Et...
.Beje ačiū labai kad informavote,būčiau ir nežinojusi.
Gal kur nors online ji butu galima paziureti? Labai jau laukiami tie rytai
QUOTE(DG* @ 2014 06 04, 12:29)
As ziuriu online rusiskai nezinau, kai baigsiu ziureti kas bus
Klausimas toms kurios Cosita Linda ziurit, kiek girdejau turejo buti 130 seriju, bet yra tik 91 ir nuo birzelio 11d nauju seriju nera, gal kas zinot kodel, negi nebebus?
QUOTE(Mikkute @ 2014 06 22, 19:09)
visai netycia pamaciau pirmaja serija Brazilijos aveniu ir dabar tai laukiu kiekvienos dienos kada ji paziuresiu. Kadangi tuo metu visada dirbu tai per gala tv esu issisaugoju si seriala ir grizus iskart lekiu ziuret
keista neikad tokiu serialu neziuriu bet sis tai ttooooobulas 
Mane jis irgi suzavejo tooks linksmas. Taifunas ir Nina ne serjale kartu
QUOTE(DG* @ 2014 06 24, 20:32)
Klausimas toms kurios Cosita Linda ziurit, kiek girdejau turejo buti 130 seriju, bet yra tik 91 ir nuo birzelio 11d nauju seriju nera, gal kas zinot kodel, negi nebebus? 
Pasaulio futbolo čempionatą rodo tuo laiku... Futbolas svarbiau, jie ten pakvaišę dėl jo. Venevision.com yra programa, galima pažiūrėti kada rodys...
QUOTE(ermik @ 2014 07 01, 07:44)
Pasaulio futbolo čempionatą rodo tuo laiku... Futbolas svarbiau, jie ten pakvaišę dėl jo. Venevision.com yra programa, galima pažiūrėti kada rodys...
Cosita linda http://www.youtube.c...h?v=KDZUyQ-_yV4
Man dar is paauglisku laiku baisiausiai istrigo i atminti ''Soledad''. Netgi buvau isisvajojus, kaip as irgi dirbsiu sekretore ir turesiu toki sefa
na sekretore padirbau, tik su sefu maziau pasiseke
ne per seniausiai vel pasiziurejau...tik kai kurios siuzeto linijos labai jau nuobodzios...ech...jaunyste buvo...