Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

as ziuriu cia www.darkiller.com tikrai nereikia registruotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikute21: 28 gegužės 2014 - 15:30
Ar žiūrėjot La Malquerida? Patiko?
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 06 03, 13:03)
Ar žiūrėjot La Malquerida? Patiko?

Ką tik pasižiūrėjau 1seriją, tai labai jau superinio įspūdžio nepadarė, bet patiko, lengvai susižiūrėjo. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorina21 @ 2014 03 08, 12:02)
Wow nu čia tai tv3 mane nustebino.Rytais darbo dienomis 7.50 rodo Avenida Brasil (Brazilijos aveniu).Kokie šaunuoliai kad nupirko,kaip senai per tv nemačiau braziliško serialo...Būtinai žiūrėsim visos šeimos merginos ir moterys smile.gif .Nejaugi tv3 taisosi,gal kai baigsis tos nesąmonės kurias dabar rodo per pietus nupirks kokį Telemundo perliuką...Et... biggrin.gif .Beje ačiū labai kad informavote,būčiau ir nežinojusi.

Gal kur nors online ji butu galima paziureti? Labai jau laukiami tie rytai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 04, 11:22)
Gal kur nors online ji butu galima paziureti? Labai jau laukiami tie rytai smile.gif

Jei tinka ispanu kalba, kad ir cia
Avenida Brasil
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 06 04, 12:29)
Jei tinka ispanu kalba, kad ir cia
Avenida Brasil

As ziuriu online rusiskai nezinau, kai baigsiu ziureti kas bus unsure.gif tik antras serjalas sio zanro yra mane taip uzkabines thumbup.gif Aktoriai superiniai nuotaika kiekviena serija garantuota wub.gif
Atsakyti
visai netycia pamaciau pirmaja serija Brazilijos aveniu ir dabar tai laukiu kiekvienos dienos kada ji paziuresiu. Kadangi tuo metu visada dirbu tai per gala tv esu issisaugoju si seriala ir grizus iskart lekiu ziuret wink.gif keista neikad tokiu serialu neziuriu bet sis tai ttooooobulas wink.gif
Atsakyti
Klausimas toms kurios Cosita Linda ziurit, kiek girdejau turejo buti 130 seriju, bet yra tik 91 ir nuo birzelio 11d nauju seriju nera, gal kas zinot kodel, negi nebebus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikkute @ 2014 06 22, 19:09)
visai netycia pamaciau pirmaja serija Brazilijos aveniu ir dabar tai laukiu kiekvienos dienos kada ji paziuresiu. Kadangi tuo metu visada dirbu tai per gala tv esu issisaugoju si seriala ir grizus iskart lekiu ziuret wink.gif keista neikad tokiu serialu neziuriu bet sis tai ttooooobulas wink.gif

Mane jis irgi suzavejo tooks linksmas. Taifunas ir Nina ne serjale kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 06 24, 20:32)
Klausimas toms kurios Cosita Linda ziurit, kiek girdejau turejo buti 130 seriju, bet yra tik 91 ir nuo birzelio 11d nauju seriju nera, gal kas zinot kodel, negi nebebus? unsure.gif

Pasaulio futbolo čempionatą rodo tuo laiku... Futbolas svarbiau, jie ten pakvaišę dėl jo. Venevision.com yra programa, galima pažiūrėti kada rodys...
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 07 01, 07:44)
Pasaulio futbolo čempionatą rodo tuo laiku... Futbolas svarbiau, jie ten pakvaišę dėl jo. Venevision.com yra programa, galima pažiūrėti kada rodys...

Cosita linda http://www.youtube.c...h?v=KDZUyQ-_yV4
Atsakyti
Man dar is paauglisku laiku baisiausiai istrigo i atminti ''Soledad''. Netgi buvau isisvajojus, kaip as irgi dirbsiu sekretore ir turesiu toki sefa wub.gif wub.gif na sekretore padirbau, tik su sefu maziau pasiseke hihihi.gif ne per seniausiai vel pasiziurejau...tik kai kurios siuzeto linijos labai jau nuobodzios...ech...jaunyste buvo...biggrin.gif
Atsakyti