Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(Kootwella @ 2012 02 04, 13:42)
Ahh, tavo grafikas - taip pat įspūdingas  bigsmile.gif , ar jau darei NT?
Virusiukas mažiausiai po 2 sav., kai eisiu pas daktarytę...  ax.gif
4u.gif Neįtikėtina, grafikas kaip niekada nėštukiškas  wub.gif  Rodos, tokio dar neturėjai? Kol neatėjo mmm, nėra ko nuleisti rankų  cool.gif
Papildyta:
Metas kibti į darbus  rolleyes.gif

nu jau darbuojames:)
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2012 02 03, 16:37)
Teigiamas OT yra kai abi juosteles vienodo ryskumo ir tai dar nereikskia kad butent ta diena ir bus O, O gali ivykti per artimiausias 36 val. berods  g.gif  placiau apie OT parodymus gali pasiskaityti OT temuteje, o is pavienio BT matavimo nieko negaliu pasakyt  schmoll.gif  Jei esate visiskai sveika, nera hormoniniu sutrikimu, tai OT turetu rodyti teisingai. Jei jusu ciklai kaip laikrodukas tai didele tikimybe, kad O jau alsuoja i peti wink.gif 12+14=26 wink.gif

Jus visiskai teisi man siandien OT T juostele riski riskiasne uz C Gal galit priminti BT kai O praeina turi pakilti ar nukriski ?
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 02 04, 15:31)
Jus visiskai teisi man siandien OT T juostele riski riskiasne uz C Gal galit priminti BT kai O praeina turi pakilti ar nukriski ?

BT po O pakyla wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip jus pakomentuotumet mano grafikeli?

user posted image

Man tai labai idomiai ji sokineja iki O g.gif
Atsakyti
Ramune, grafikelis grazus, o sokinejimai gali buti del vaistu nes jie itakoja mirksiukas.gif linkiu sekmingos pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2012 02 05, 09:30)
Ramune, grafikelis grazus, o sokinejimai gali buti del vaistu nes jie itakoja  mirksiukas.gif  linkiu sekmingos pabaigos  thumbup.gif

Duok D, nes kitaip bus daug asaru... rolleyes.gif Daug vilciu ideta i si cikla.
Atsakyti
labas rytas ,pasirodau truputi pakritau,ir ka gi EVI teste siandien pamaciau II,aisku antras dar ne toks ryskus kaip kontrolinis,bet labai aiskus,bet kartu atliktas intrnetinis,vos iziurimai seseliauja,zodziu I
kaip noreciau dziaugtis kad vis tik yra nestuke.gif bet kuriuo nt pasikliauti,sako tie internetiniai yra prasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 05, 10:06)
labas rytas ,pasirodau truputi pakritau,ir ka gi EVI teste siandien pamaciau II,aisku antras dar ne toks ryskus kaip kontrolinis,bet labai aiskus,bet kartu atliktas intrnetinis,vos iziurimai seseliauja,zodziu I
kaip noreciau dziaugtis kad vis tik yra  nestuke.gif  bet kuriuo nt pasikliauti,sako tie internetiniai yra prasti g.gif

12 DPO kitom isvis dar nieko nerodo, todel ir tavo tik vaiduokliukas bigsmile.gif Pabandyk po keliu dienu, pamatysi kuo ryskiausius II 4u.gif
Atsakyti
Kokie čia pas kai kurias gražūs grafikėliai thumbup.gif Linkiu taip ir toliau,nekristi 4u.gif
Aš į baby plan negaliu šian įeiti profilaktika jų puslapyje tad tik tiek galiu pasakyti kad vėl laipsniu pakritau iki 36.3 nesuprantu kada jau ta ovuliacija čia pas mane įvyks,dar šian pastebėjau kad išskyrų padaugėjo,bet jos nėra tokios jau tąsios balkšvos neskaidrios,bet gal čia tokios ir turi būti,gal vis dėl to ir ovuliacija šviečia g.gif gal kuri nors parašykite ar panašu į tai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 05, 11:06)
kaip noreciau dziaugtis kad vis tik yra  nestuke.gif  bet kuriuo nt pasikliauti,sako tie internetiniai yra prasti g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tyliai džiaugiuosi, kad veteranėm sekasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gali palyginti su Lėjos tokiu pačiu testuku:ax: http://www.supermama...?...3828&st=132
Atsakyti
Angel , labai dziaugiuosi uz tave , linkiu rysketi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2012 02 04, 13:42)
Ahh, tavo grafikas - taip pat įspūdingas  bigsmile.gif , ar jau darei NT?
Virusiukas mažiausiai po 2 sav., kai eisiu pas daktarytę...  ax.gif

Sianden nematavau BT. jei ryt BT bus auksta, tada antradieni NT darysiu. kaip norecia II pamatyti wub.gif
Atsakyti