Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

labutis,pasirodau ir as,manau sis ciklas bus ilgesnis

http://www.talpykla.com/?di=G9LH
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 29, 23:15)
Jeigu nėštumo testas neigiamas, su tokiu mėnesinių vėlavimu ne grafikus paišytis, o tirtis reikėtų...  g.gif  liudnairpasimetusi, neišeis dabar grafiko nusipaišyti, nuo ciklo pradžios reikėtų - tada gal kas ir matytųsi iš tos BT... O dabar, jeigu testas neigiamas, matosi tik tiek, kad ciklas tikrai nestabilus. Jeigu gydymas jau buvo padėjęs - reikėtų tęsti, kitaip nepastosite, ir tiek. Labai viliuosi, kad aš klystu, bet atrodo, jog yra priežasčių sunerimti ir pasirūpinti savo sveikata.

Ir dar: nėštumo metu BT dažniausiai pakyla iki 37 ir daugiau.

Aciu uz patarimus thumbup.gif bet as siandien pasiskambinau savo daktarui i Lietuva,seip jis mane patikino kad viskas turetu but su manim gerai ir po vaistuku jos negalejo taip greitai vel sutrikti,nebent as jau nestuke.gif tai va jau pirmadieni ruosiuosi eiti pas daktarus,jei jie man nieko nepasakys teks krautis lagamina i Lietuva. Bet aciu jum uz viska.... bigsmile.gif
Atsakyti
padekit prasau

kada gi buvo ovuliacija? ir ka apie tai viska manote?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 01 kovo 2012 - 20:32
Nauji namuciai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif pasirodau su savo Everestu blush2.gif
Atsakyti
Puikus informatyvus dienoraštį. Laikyti parašėte straipsnių, kaip šis. Jūs turite daug žinių apie tema. Dėkojame, kad pasidalyti tokį straipsnį, kur žmonių švietimo klausimus labiausiai. Jūsų būdas išreikšti žodžiais straipsnius yra puikus.Yra geriausias būdas išreikšti dalykų ir informatyvus. super mario world – super mario games – disney channel games - disney channel - y8 girl - y8 girl games - games for girls - play angry birds – angry birds rio online - angry birds rio - angry birds rio -angry birds games - angry birds online - angry birds seasons - angry birds banana - handmade gifts - make handmade - crafts for kids -crafts ideas - handmade gifts - make handmade - crafts for kids - crafts ideas - make handmade
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo phamminhloan: 02 kovo 2012 - 10:03
Labai atsiprasau Ziuokute, pamaciau nuoroda galvoju jau uzdaryta, as cia nauja blush2.gif daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija88 @ 2012 03 02, 11:05)
Labai atsiprasau Ziuokute, pamaciau nuoroda galvoju jau uzdaryta, as cia nauja  blush2.gif  daugiau taip nedarysiu  blush2.gif

Kol nebuna gale parasyta paskutine zinute ADMIN1 tol tema neuzdaryti, naujus namus sukuriau, kad neliktumem be pastoges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 03 02, 10:48)
Labas rytas  bigsmile.gif pasirodau su savo Everestu  blush2.gif

Gadink NT 4u.gif

Sveikos, turiu klausimą, matuojant BT burnoje - rodo žemesnę ar aukštesnę temp? Kažkur pamenu skaičiau, bet nepamenu kur ir dabar neberandu šitos info doh.gif
Truputi bandau matuoti BT, nes ciklas išilgėjo ir sunkiau sugaudau O, tai matuoju burnoje, man taip patogiausia
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 02, 11:07)
Gadink NT  4u.gif

Sveikos, turiu klausimą, matuojant BT burnoje - rodo žemesnę ar aukštesnę temp? Kažkur pamenu skaičiau, bet nepamenu kur ir dabar neberandu šitos info  doh.gif
Truputi bandau matuoti BT, nes ciklas išilgėjo ir sunkiau sugaudau O, tai matuoju burnoje, man taip patogiausia

bijau gadinti, palauksiu bent pirmadienio mirksiukas.gif

O matuojant burnoje BT buna zemesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti