labutis,pasirodau ir as,manau sis ciklas bus ilgesnis
http://www.talpykla.com/?di=G9LH
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 29, 23:15)
Jeigu nėštumo testas neigiamas, su tokiu mėnesinių vėlavimu ne grafikus paišytis, o tirtis reikėtų...
liudnairpasimetusi, neišeis dabar grafiko nusipaišyti, nuo ciklo pradžios reikėtų - tada gal kas ir matytųsi iš tos BT... O dabar, jeigu testas neigiamas, matosi tik tiek, kad ciklas tikrai nestabilus. Jeigu gydymas jau buvo padėjęs - reikėtų tęsti, kitaip nepastosite, ir tiek. Labai viliuosi, kad aš klystu, bet atrodo, jog yra priežasčių sunerimti ir pasirūpinti savo sveikata.
Ir dar: nėštumo metu BT dažniausiai pakyla iki 37 ir daugiau.

Ir dar: nėštumo metu BT dažniausiai pakyla iki 37 ir daugiau.
Aciu uz patarimus

Puikus informatyvus dienoraštį. Laikyti parašėte straipsnių, kaip šis. Jūs turite daug žinių apie tema. Dėkojame, kad pasidalyti tokį straipsnį, kur žmonių švietimo klausimus labiausiai. Jūsų būdas išreikšti žodžiais straipsnius yra puikus.Yra geriausias būdas išreikšti dalykų ir informatyvus. super mario world super mario games disney channel games - disney channel - y8 girl - y8 girl games - games for girls - play angry birds angry birds rio online - angry birds rio - angry birds rio -angry birds games - angry birds online - angry birds seasons - angry birds banana - handmade gifts - make handmade - crafts for kids -crafts ideas - handmade gifts - make handmade - crafts for kids - crafts ideas - make handmade
Labai atsiprasau Ziuokute, pamaciau nuoroda galvoju jau uzdaryta, as cia nauja
daugiau taip nedarysiu

QUOTE(kornelija88 @ 2012 03 02, 11:05)
Labai atsiprasau Ziuokute, pamaciau nuoroda galvoju jau uzdaryta, as cia nauja
daugiau taip nedarysiu 

Kol nebuna gale parasyta paskutine zinute ADMIN1 tol tema neuzdaryti, naujus namus sukuriau, kad neliktumem be pastoges

QUOTE(Ziuokute @ 2012 03 02, 10:48)
Gadink NT

Sveikos, turiu klausimą, matuojant BT burnoje - rodo žemesnę ar aukštesnę temp? Kažkur pamenu skaičiau, bet nepamenu kur ir dabar neberandu šitos info

Truputi bandau matuoti BT, nes ciklas išilgėjo ir sunkiau sugaudau O, tai matuoju burnoje, man taip patogiausia
QUOTE(Majaj @ 2012 03 02, 11:07)
Gadink NT
Sveikos, turiu klausimą, matuojant BT burnoje - rodo žemesnę ar aukštesnę temp? Kažkur pamenu skaičiau, bet nepamenu kur ir dabar neberandu šitos info
Truputi bandau matuoti BT, nes ciklas išilgėjo ir sunkiau sugaudau O, tai matuoju burnoje, man taip patogiausia

bijau gadinti, palauksiu bent pirmadienio

O matuojant burnoje BT buna zemesne