Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

labas vakaras jungiuosi ir as su savo grafikeliu:)

http://www.talpykla.com/?di=TEA0
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 08, 21:19)
labas vakaras jungiuosi ir as su savo grafikeliu:)

http://www.talpykla.com/?di=TEA0

ND kol kas saziningai daromi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasirodau savo grafikėlį 4u.gif Laukiu O, manau jau greitai turėtų pasirodyti, nes jau kūnas signakus siunčia bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos verysad.gif
sugadinau NT ir eilini karta pamaciau I.
Siandien BT dar laikosi, bet ryte maciau kad truputi rudai patepliojo. turbut mmm ateis greitai doh.gif man taip kartais buna. Nors kol kas nieko nejauciu: jokio pms, papuliai minksti, sokolado nenoriu.
keliu savo grafikeli, tiesa FF siandien perkele mano O diena. Iseina kad man 12 dPO.
user posted image

pagal mano paskaiciavimus siandien tureciau sulaukti nelauktu mmm, nes 29cd.
Atsakyti
dar bt nenukrito , dar yra vilties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
įkeliu grafikėlį nors kažin ar jis dabar bus reikalingas verysad.gif
šiandien vėl tepliojo rudai ir gausiau verysad.gif nežinau jau pradedu galvoti kiba kas užkalbėjo,turiu tokių įtarimų unsure.gif nežinau kaip nuo blogų akių apsisaugoti verysad.gif

user posted image
Atsakyti

user posted image
[/quote]

O ką reiškia tie skaičiukai 1,2,3,... po ovuliacijos ?
Atsakyti
Skaičiukai rodo, kiek dienų tau DPO, o dėl akių, tai nzn, gal reiktų kreiptis pas ginę, gali būti endometriozės požymiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 02 09, 16:04)
Skaičiukai rodo, kiek dienų tau DPO, o dėl akių, tai nzn, gal reiktų kreiptis pas ginę, gali būti endometriozės požymiai ax.gif

Dėkui 4u.gif net nežinau dabar ką ir daryti,jei man teplios aš kiek žinau manęs nelabai koks daktars ir apžiūrinės, reiks laukti kol baigsis visa tai,jaučiuosi taip pat nekaip,aišku dar man ta sloga alina.Gal kuri esate buvusi pas Klimą užsirašius pas jį 15 d. bet jei teplios ar susirgsiu tai taip įtariu nėra ko man pas jį važiuoti nes vis vieną apžiūra pirmą sykį jis darys.
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2012 02 08, 09:32)
Kur tu prapuolus? g.gif

Skyrybos.....
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 09:09)
Dėkui  4u.gif net nežinau dabar ką ir daryti,jei man teplios aš kiek žinau manęs nelabai koks daktars ir apžiūrinės, reiks laukti kol baigsis visa tai,jaučiuosi taip pat nekaip,aišku dar man ta sloga alina.Gal kuri esate buvusi pas Klimą užsirašius pas jį 15 d. bet jei teplios ar susirgsiu tai taip įtariu nėra ko man pas jį važiuoti nes vis vieną apžiūra pirmą sykį jis darys.

man irgi teplioja, bet praeita cikla plaukiau kaip upelis, po 2,5 metu , stresas sugadina visa mano vaisinguma:)
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2012 02 09, 16:18)
Skyrybos.....
Papildyta:

man irgi teplioja, bet praeita cikla plaukiau kaip upelis, po 2,5 metu , stresas sugadina visa mano vaisinguma:)

2,5 metų planuojate ir nieko ?užjaučiu,kad taip va nelemta,aš negalvojau ,kad bus taip sunku.Atrodo ir to streso stengiuosi "nevartot",bet kad nenori dievulis duot ir viskas.aš ir pati pavargau o ir vyras matau jau kuo toliau tuo noras jam mažėja,sako ką mes iki pensijos čia vis lauksim kol pasiseks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 09:25)
2,5 metų planuojate ir nieko ?užjaučiu,kad taip va nelemta,aš negalvojau ,kad bus taip sunku.Atrodo ir to streso stengiuosi "nevartot",bet kad nenori dievulis duot ir viskas.aš ir pati pavargau o ir vyras matau jau kuo toliau tuo noras jam mažėja,sako ką mes iki pensijos čia vis lauksim kol pasiseks.  unsure.gif

oi ne, planuojama buvo 6 metus , o dabar nebereikia nieko nei planuot nei neplanuot, tiesiog gyvent sau smile.gif
Atsakyti