labas vakaras jungiuosi ir as su savo grafikeliu:)
http://www.talpykla.com/?di=TEA0
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 08, 21:19)
ND kol kas saziningai daromi

Sveikos
sugadinau NT ir eilini karta pamaciau I.
Siandien BT dar laikosi, bet ryte maciau kad truputi rudai patepliojo. turbut mmm ateis greitai
man taip kartais buna. Nors kol kas nieko nejauciu: jokio pms, papuliai minksti, sokolado nenoriu.
keliu savo grafikeli, tiesa FF siandien perkele mano O diena. Iseina kad man 12 dPO.

pagal mano paskaiciavimus siandien tureciau sulaukti nelauktu mmm, nes 29cd.

sugadinau NT ir eilini karta pamaciau I.
Siandien BT dar laikosi, bet ryte maciau kad truputi rudai patepliojo. turbut mmm ateis greitai

keliu savo grafikeli, tiesa FF siandien perkele mano O diena. Iseina kad man 12 dPO.

pagal mano paskaiciavimus siandien tureciau sulaukti nelauktu mmm, nes 29cd.
Sveikos gyvos,
įkeliu grafikėlį nors kažin ar jis dabar bus reikalingas
šiandien vėl tepliojo rudai ir gausiau
nežinau jau pradedu galvoti kiba kas užkalbėjo,turiu tokių įtarimų
nežinau kaip nuo blogų akių apsisaugoti
įkeliu grafikėlį nors kažin ar jis dabar bus reikalingas

šiandien vėl tepliojo rudai ir gausiau

Skaičiukai rodo, kiek dienų tau DPO, o dėl akių, tai nzn, gal reiktų kreiptis pas ginę, gali būti endometriozės požymiai

QUOTE(Zemyna32 @ 2012 02 09, 16:04)
Skaičiukai rodo, kiek dienų tau DPO, o dėl akių, tai nzn, gal reiktų kreiptis pas ginę, gali būti endometriozės požymiai 

Dėkui

QUOTE(kufu @ 2012 02 08, 09:32)
Skyrybos.....
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 09:09)
Dėkui
net nežinau dabar ką ir daryti,jei man teplios aš kiek žinau manęs nelabai koks daktars ir apžiūrinės, reiks laukti kol baigsis visa tai,jaučiuosi taip pat nekaip,aišku dar man ta sloga alina.Gal kuri esate buvusi pas Klimą užsirašius pas jį 15 d. bet jei teplios ar susirgsiu tai taip įtariu nėra ko man pas jį važiuoti nes vis vieną apžiūra pirmą sykį jis darys.

man irgi teplioja, bet praeita cikla plaukiau kaip upelis, po 2,5 metu , stresas sugadina visa mano vaisinguma:)
QUOTE(daivutyte @ 2012 02 09, 16:18)
Skyrybos.....
Papildyta:
man irgi teplioja, bet praeita cikla plaukiau kaip upelis, po 2,5 metu , stresas sugadina visa mano vaisinguma:)
Papildyta:
2,5 metų planuojate ir nieko ?užjaučiu,kad taip va nelemta,aš negalvojau ,kad bus taip sunku.Atrodo ir to streso stengiuosi "nevartot",bet kad nenori dievulis duot ir viskas.aš ir pati pavargau o ir vyras matau jau kuo toliau tuo noras jam mažėja,sako ką mes iki pensijos čia vis lauksim kol pasiseks.

QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 09:25)
2,5 metų planuojate ir nieko ?užjaučiu,kad taip va nelemta,aš negalvojau ,kad bus taip sunku.Atrodo ir to streso stengiuosi "nevartot",bet kad nenori dievulis duot ir viskas.aš ir pati pavargau o ir vyras matau jau kuo toliau tuo noras jam mažėja,sako ką mes iki pensijos čia vis lauksim kol pasiseks. 

oi ne, planuojama buvo 6 metus , o dabar nebereikia nieko nei planuot nei neplanuot, tiesiog gyvent sau