Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

aisku,ziuresim kaip ryt bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 14, 21:03)
aisku,ziuresim kaip ryt bus smile.gif

Turetum kilt mirksiukas.gif o man tik ciklo pradzia- 5c.d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 14, 21:14)
Turetum kilt  mirksiukas.gif  o man tik ciklo pradzia- 5c.d.  ax.gif

sekmes naujam cikle tada smile.gif sakyk jei siandien implantacija tai ir gali patepti,nes kai ejau praustis ant ikloto radau neryskia ruda juostele
Atsakyti
Sveikos,
pradedu naują ciklą, atėjo mmm doh.gif bet jau tokios paskutinius kelis mėnesius keistos jos,pirmas kelias dienas rudai tepa po to gausiai porą kraujuoja trečią dieną jau kaip ir pabaiga o ketvirtą dieną vėl gausiai ir skaudą pilvo šonus,kuo toliau tuo labiau bijau kad čia kokio bieso nebūtų pas mane.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O man pagaliau nubrėžė o liniją. Nubrėžė būtent tą dieną, kaip aš ir galvojau. bigsmile.gif Bet šiaip grafikas labai keistas, perdaug banguoja. Niekada tokio neturėjau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 14, 21:35)
sekmes naujam cikle tada smile.gif sakyk jei siandien implantacija tai ir gali  patepti,nes kai ejau praustis ant ikloto radau neryskia ruda juostele

Acu smile.gif per implantacija gali patepliot,bet kiek zinau svieziu krauju ax.gif man praeita cikla irgi po O rudai viena diena pateliojo. Na, tai sian pakilai?
QUOTE(Birmania @ 2012 02 15, 09:01)
Sveikos,
pradedu naują ciklą, atėjo mmm  doh.gif bet jau tokios paskutinius kelis mėnesius keistos jos,pirmas kelias dienas rudai tepa po to gausiai porą kraujuoja trečią dieną jau kaip ir pabaiga o ketvirtą dieną vėl gausiai ir skaudą pilvo šonus,kuo toliau tuo labiau bijau kad čia kokio bieso nebūtų pas mane.

Sunku ka ir pasakyt, mes ne gydytojos ax.gif man irgi kartais pries mmm rudai pateplioja pora valandu, o paskui pramusa. Sekmes naujam cikle mirksiukas.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 15, 09:43)
Sveikos  4u.gif

O man pagaliau nubrėžė o liniją. Nubrėžė būtent tą dieną, kaip aš ir galvojau.  bigsmile.gif Bet šiaip grafikas labai keistas, perdaug banguoja. Niekada tokio neturėjau.

user posted image

ND geri thumbup.gif lauksim kas bus toliau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,
na mano temp nekyla, bet kazkoks tas graikas nevykes.... tia krenta tai kyla...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 15, 17:00)
sveikutes,
na mano temp nekyla, bet kazkoks tas graikas nevykes.... tia krenta tai kyla...

user posted image

tai kad kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis,pasirodau

http://www.talpykla.com/?di=7BPU
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 15, 20:59)

Grazu ziuret, daugiau nekrisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 15, 20:59)

Super 4u.gif Laikysim kumstukus kad tik kiltum dabar smile.gif
Atsakyti