Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(Frenke @ 2012 02 21, 17:39)
Bet ji ner labai gudri, man atrodo sitos geresnes. Man jau 5 DPO, o tevu darzelis vis dar nedrysta nubrezti O linijos doh.gif
Nors kiekvienam savo 4u.gif

Tai tevu darzelis isvis nebrezia O linijos doh.gif biggrin.gif Ir ovuliacijos diena ne pagal BT nustato, o kalendoriskai biggrin.gif Zodziu, nieko vertas ju grafikas, geriau FF arba BP 4u.gif

Frenke, o tavo grafikiux thumbup.gif thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella7: 21 vasario 2012 - 18:35
Labutis,pasirodau ir as

http://www.talpykla.com/?di=07CQ

man tai atrodo perdaug zigzagiska ta bt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante27: 21 vasario 2012 - 18:42
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 21, 18:40)
Labutis,pasirodau ir as

http://www.talpykla.com/?di=07CQ

man tai atrodo perdaug zigzagiska ta bt smile.gif

Grazu bigsmile.gif tik laikykis db 4u.gif
Atsakyti
Frenke, deimante thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2012 02 21, 19:53)
Grazu bigsmile.gif  tik laikykis db  4u.gif

aciu smile.gif kad zinociau uz kurios vietos ta bt laikyt tai laikyciau ir laikyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 21, 19:27)
aciu smile.gif kad zinociau uz kurios vietos ta bt laikyt tai laikyciau ir laikyciau biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

*ziurkyte* ir Deimante27 laikau kumstukus kad nekristumet daugiau 4u.gif

o as pakritau biski irgi....
bet jauciu sis ciklas vel bus nesekmingas...

user posted image

liko 2d iki mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 21 vasario 2012 - 21:21
QUOTE(Stella7 @ 2012 02 21, 18:34)
Tai tevu darzelis isvis nebrezia O linijos doh.gif  biggrin.gif Ir ovuliacijos diena ne pagal BT nustato, o kalendoriskai biggrin.gif Zodziu, nieko vertas ju grafikas, geriau FF arba BP 4u.gif

Frenke, o tavo grafikiux thumbup.gif  thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif

A matai kaip tongue.gif O as vis laukiu kol tas tevu darzelis persigalvos del mano O ir ja nubres, o jis net neplanuoja to daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 02 22, 09:45)
A matai kaip tongue.gif O as vis laukiu kol tas tevu darzelis persigalvos del mano O ir ja nubres, o jis net neplanuoja to daryti doh.gif

Jis pradzioje brezia teorine O diena, o po viso ciklo perbrezia kaip buvo is tiesu mirksiukas.gif nors tas "is tiesu" man irgi pasirode , kad vos ne atskaiciavo kaip turetu buti teoriskai, nes man mmm prasidejo jau 11 DPO, o turejo pagal tevu darzeli 14 DPO tai ir perbreze O diena anskciau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

http://www.babyplan....mp;t=1329894483
Atsakyti
Noriu nuomones, kaip manote kuris teisus, kad buvo Ovuliacija?
user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Detra @ 2012 02 22, 08:49)
Jis pradzioje brezia teorine O diena, o po viso ciklo perbrezia kaip buvo is tiesu  mirksiukas.gif nors tas "is tiesu" man irgi pasirode , kad vos ne atskaiciavo kaip turetu buti teoriskai, nes man mmm prasidejo jau 11 DPO, o turejo pagal tevu darzeli 14 DPO tai ir perbreze O diena anskciau  doh.gif

Nu man neperbreze g.gif g.gif O tau rimtai pakeite, geras bigsmile.gif Nes man tikrai manau ne ta diena buvo O kur rode g.gif
Atsakyti