Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(kufu @ 2012 02 22, 20:45)
Ne vienas, as uz diena anksciau nei FF

Kufu rimtai g.gif baisu neprasaut su PRG doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 23, 10:09)
Labas rytas, kaip graziai visos laikosi bigsmile.gif

o as pagaliau sokau i virsu ax.gif

Kaip fainai 4u.gif tik nebekrisk daugiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

čia mano pirmasis ciklas po ankstyvo persileidimo. Ginekologė sakė dar vasario 14 d., kad ciklas atsistato (tuomet pasimatė per echo bręstantis kiaušinėlis) - taigi, ovuliacija tikrai turi įvykti. Tačiau temperatūra labai šokinėja. Gal kas esate labiau patyrusios galite įžiūrėti tikimybę, kad ovuliacija būtų įvykusi?.. 13 d. aukšta temperatūra, manau, yra susijusi su žarnyno bėdom - tądien vėmiau, viduriavau - apsirgau, žodžiu. 19 d. jaučiau ovuliacinį skausmą... Ir kas, jūsų manymu, galėtų sąlygoti tokį temperatūros nepastovumą? (Mano grafikai niekada nebūna chrestomatiškai švarūs, nes nereguliariai miegu, tačiau visada buvo aiškiai matomas dvifaziškumas, ir FF brėžė ovuliacijos brūkšnį...

P.S. iki persileidimo ovuliacija vykdavo 16-18 ciklo dieną.

user posted image

http://www.fertility...com/home/3909ee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 23 vasario 2012 - 10:50
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 23, 10:49)
Sveikos,

P.S. iki persileidimo ovuliacija vykdavo 16-18 ciklo dieną.

As uz 19CD g.gif Bet kazkiek sansu palieku ir 15CD, nes matau, kad po O pas tave dar buna laipteliu zemyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 02 23, 12:07)
As uz 19CD g.gif Bet kazkiek sansu palieku ir 15CD, nes matau, kad po O pas tave dar buna laipteliu zemyn rolleyes.gif

Ačiū. Na, šis ciklas vis viena išbrauktas iš planavimo, tik šiaip, didelėm akim stebiu ir laukiu, kada sugrįš viskas į senas vėžes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 23, 11:16)
Ačiū. Na, šis ciklas vis viena išbrauktas iš planavimo, tik šiaip, didelėm akim stebiu ir laukiu, kada sugrįš viskas į senas vėžes...  unsure.gif

sekmes jau nuo kito ciklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 02 23, 12:32)
sekmes jau nuo kito ciklo 4u.gif

Prireiks blush2.gif
Atsakyti
Na o man kad ir koks grafikas gražus, teplioja jau vos vos... taip kad...ryt poryt tempą kris, ir finalas aiškus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 23, 12:35)
Na o man kad ir koks grafikas gražus, teplioja jau vos vos... taip kad...ryt poryt tempą kris, ir finalas aiškus  doh.gif

o kaip pas tave su progesteronu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 23, 12:50)
o kaip pas tave su progesteronu reikalai?

darė tyrimus, viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 23, 13:35)
Na o man kad ir koks grafikas gražus, teplioja jau vos vos... taip kad...ryt poryt tempą kris, ir finalas aiškus  doh.gif

O gal tai implantacinis? Dar neprarask vilties!
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 23, 13:54)
O gal tai implantacinis? Dar neprarask vilties!

dar visai neprarandu, nes tas pakraujavimas ne toks kaip visada, vos vos matosi, šviesiai rudai. 4u.gif
Atsakyti