Gal kuri naudojat Rasos aliejuką plaukams? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 05 23, 23:17)
Gal kuri naudojat Rasos aliejuką plaukams? Kokie atsiliepimai?
Aš naudoju dar senesnėje pakuotėje. Man labai patinka, nes neapsunkina plaukų, juos sušvelnina, plaukų galiukai irgi neišsišakojo. Nežinau, ar naujoje pakuotėje tuoks pat geras

Nusipirkau visa Rasos serija probleminei odai. Nors daug spuogu neturiu, bet veide daug demeliu, plemu, kakta paberta smulkiais spuogiukais. Giluminiai kyla retai. Norejau pasiteirauti tu, kurios bandete sias priemones, kaip Jums jos? Ne per stiprios? Nes tonikas vos viena karta pasitepus isdegino oda. Prausikliu irgi prausiuosi tik viena karta per diena. Kremuka irgi ne kasdienai naudoju, nes kazkaip baisoka visa ta siera ant veido tept taip kas diena. Ir taip gana jautria oda turiu... Vienintelis dalykelis, kuris man labai patiko tai tas gelis ant spuogeliu. Nors skaiciau, kad ji daug kas peikia, bet jis man super. Ant kaklo iskilo gilimunis spuogas. Patepiau ir per kelias dienas ne tik kad jo neliko, bet ir demele zymiai sviesesne, beveik neiziurima paliko
Manot sios priemones pades pasviesint veido oda? Tas visas demeles? O gal kas poveikis butu, reikia naudot kasdiena?
Ir dar vienas klausimas, ar Jums nuo siu priemoniu nesujautreja oda? Nes man pvz po duso zandus tokiais plemais isvaro, kad o vaikyti
Gyvenime dar taip nebuvo. Budavo paraudes veidukas, bet kai pamate mane mama - issigando... Gal cia nuo naudojamu priemoniu taip? Nes tik jas naudojant taip pasidare. Nors seip veido nei alergizuoja daugiau, nei ka

Ir dar vienas klausimas, ar Jums nuo siu priemoniu nesujautreja oda? Nes man pvz po duso zandus tokiais plemais isvaro, kad o vaikyti

Labai mėgau Margaritos drėkinamajį kremą su išrūgomis, esu sunaudojus gal kokias 5 bonkutes, bet nežinau ar sudėtį pakeitė ar kas bet pradėjo baisiai poras kimšt ir per riebus patapo man, db MB atidaviau rankom, iš garažo grįžus, tepliotis
Man labai patiko tonikas probleminei odai tikrai labai gerai išvalė odą nuo visų brudų, nors dažniau naudojant sausino truputį, bet tiesiog pradėjau ne kiekvieną dieną tepliotis
O pats nerealiausias daiktas buvo tas emulsinis šveitiklis su apelsino pluoštu berods, jautriai riebiai odai su išsiplėtusiais kapiliarais buvo idealus, bet zarazos išėmė iš prekybos dėl to aš ant jų baisiai pykstu!
Šiaip dar mano MB naudoja ecodentos pastą jautriems dantims, kurią aš jam perleidau, man nepatiko nes nepadėjo, o jam skonis labai fainas sakė, tai sakau "Valgyt pietum galėsi" ir atidaviau
O apie kitus jų produktus atsiliepti gerai negaliu, nes man netiko
Ypač plaukų priežiūros priemonės nepatiko

o gal kas naudojot Margaritos drekikli purskiama?
kaina nedidele. ir sudetis lyg nieko, roziu vanduo pagrinde.

ir mane labai domina vandenukas...
QUOTE(iewootia @ 2012 06 05, 11:51)
o gal kas naudojot Margaritos drekikli purskiama?

praėjusią vasarą sunaudojau vieną, visai smagus daikčiukas, ypač karštomis dienomis atgaivinti veidą, galima purkšti ir ant makiažo, aš taip ir naudodavau ir ant nuogo veido prieš tepant kremą, ar ant kaukės veido, kai jaučiu kad pradeda džiūti, pasibaigs mano terminis ir hidrolatas tai reiks šį vėl pirkti

gal kur nors yra nuolaidos šiam kremui/geliui?

Įsigijau "Rasa" prausiklį ir kremuką probleminei odai su BHA ir siera. Naudoju dar tik kelias dienas, tačiau kol kas patinka. Dėl toniko kažkaip sudvejojau, nepirkau, bet jūsų atsiliepimai, kad labai graužia ne itin traukia nueit nusipirkti.
Vėliau bus matyt, kokie tolimesni atsiliepimai. Kol kas patinka, naudoju kasdien.
Vėliau bus matyt, kokie tolimesni atsiliepimai. Kol kas patinka, naudoju kasdien.
Ziuriu, daug kas perka Rasos drekinamaji krema su hialuronu, gal kas atsiliepimu parasys?

QUOTE(Swychek @ 2012 05 31, 23:58)
Nusipirkau visa Rasos serija probleminei odai. Ar Jums nuo siu priemoniu nesujautreja oda? Nes man pvz po duso zandus tokiais plemais isvaro, kad o vaikyti
Gyvenime dar taip nebuvo. Budavo paraudes veidukas, bet kai pamate mane mama - issigando... Gal cia nuo naudojamu priemoniu taip? Nes tik jas naudojant taip pasidare. Nors seip veido nei alergizuoja daugiau, nei ka 

Šiaip žinok, neretai mūsų (jei netingėsi pakapstyt metų, dviejų metų BIOK skiltį šiame forume) oda alergiška sierai. Būtent dėl šios sieros ir negaliu naudoti BIOK serijos probleminei odai

Ehh, išimtų BIOK tą sierą, minimum 30 procentų ištikimų klienčių prisidėtų

Kitas variantas, bet mažai tikėtinas - jumi alergiška salicilo rūgščiai, t.y. BHA. Nors ji ir veikia antiseptiškai, visko gali būti. Tačiau jei taškinė priemonė - liuks, vadinasi, kalčiausia siera