Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Sveikos,dabar nusipirkau Rasos šaldomąjį kūno gelį. Gal žinote ar po įmasažavimo jį reikia nuplauti?Nes nerašo ant pakuotės,o kadangi čia ne kremas,tai darau išvadą,kad reikia nuplauti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 08, 16:30)
Sveikos,dabar nusipirkau Rasos šaldomąjį kūno gelį. Gal žinote ar po įmasažavimo jį reikia nuplauti?Nes nerašo ant pakuotės,o kadangi čia ne kremas,tai darau išvadą,kad reikia nuplauti.. 4u.gif

Nereikia
Atsakyti
Sveikos, as nusprendziau isbandyt dantu pasta Ecodenta, balinamoji, na man ji pokolkas thumbup.gif Naudoju pora sav, tai dar blogumo kaip ir nepastebejau, net kartais pamastau, kad lyg biski ir baltesni dantukai smile.gif
Atsakyti
sveikos,as vel po ilgo laiko pabandziau atsinaujinusia pakuote akiu makiazo valikli su alijosiumi doh.gif na,nei sena nei nauja pakuote man visai netinka...jau taip sualergizavo paakius,kad sakes doh.gif kazkoks velnias,matyt man netinka tam produkte,nors tu ka doh.gif
bet va pabandziau Rasos krema ranku su silko baltymais,tai jis man super!
Atsakyti
Nusipirkau Rasos maitinamajį veido kremą. Ir tik dabar kilo klausimas,ar jis ir tinka ir jaunai odai? Nes nebuvo parašyta,kad tik brandžiai odai ir pan,vadinasi amžius nesvarbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 05 08, 20:42)
Nusipirkau Rasos maitinamajį veido kremą. Ir tik dabar kilo klausimas,ar jis ir tinka ir jaunai odai? Nes nebuvo parašyta,kad tik brandžiai odai ir pan,vadinasi amžius nesvarbu? g.gif

Taip, tiks ir jaunai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau šį akių makiažo valiklį super thumbup.gif , nė vienas netikdavo griauždavo, akys perštėdavo ir gerai nenuvalydavo, šituo esu labai patenkinta biggrin.gif
http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=404
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 09, 07:38)
Taip, tiks ir jaunai odai  mirksiukas.gif

Bet dabar RIMI yra akcija RASOS priemonėms,skirtoms brandžiai odai,ir tarp jų yra ir tas maniškis kremas..Visai pasimečiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 05 13, 18:01)
Bet dabar RIMI yra akcija RASOS priemonėms,skirtoms brandžiai odai,ir tarp jų yra ir tas maniškis kremas..Visai pasimečiau.  biggrin.gif

Nežinau apie kurį čia kalbate. Pasiskaitykite priemonės aprašymą, sudėtį ir viskas bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va čia rašo apie šį kremą:
http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=422

Jis įdėtas prie visų tipų odos, tai matyt amžius nesvarbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 05 14, 16:46)
Nu va čia rašo apie šį kremą:
http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=422

Jis įdėtas prie visų tipų odos, tai matyt amžius nesvarbus smile.gif

Taip. Manau, kad tiks ir jaunai odai mirksiukas.gif Kolagenas daro odą elastingesnę, tai jis jums tikrai nepakenks manau ax.gif O haliuronas drėkina, tai irgi nieko blogo nepadarys rolleyes.gif
Atsakyti
Kokia jūsų nuomonė apie rasos linija probleminei odai? Naudoju kremą-gelį ir valomąjį toniką, bet kažkaip nejaučiu jokio ypatingo poveikio... g.gif Spuogelių kyla, o tas tonikas toks ir nešvelnus, graužt pradeda antrąkart valant schmoll.gif
Atsakyti