Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

AnAngel, 100% su Tavim sutinku drinks_cheers.gif
, pati paklausei ir pati puikiai atsakei thumbup.gif
aš tik už medį ir už natūralias žemės spalvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 02 08, 00:23)
AnAngel, 100% su Tavim sutinku  drinks_cheers.gif
, pati paklausei ir pati puikiai atsakei  thumbup.gif
aš tik už medį ir už natūralias žemės spalvas  4u.gif

Supratau, vadinasi jamsim Nauja Stuva, Sundvik lovyte, staliuka ir kedutes... smile.gif Manau bus grazu ir praktiska... 4u.gif
Tik idomu ar zlotas ruosiasi truputuka kristi ar jau nelabai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 07 vasario 2012 - 22:28
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 07, 23:20)
Vat ir man ji grazesne nei senoji... 4u.gif Bet senoji gal vaikiskesne... Merginos, turincios paaugusius vaikus (5-7 metai) ar jiems dar reikalingos tos vaikiskos spalvos ar jau jauciasi labai suaugusiais?! lotuliukas.gif

maniškiams niekad nereikėjo ryškių spalvų lotuliukas.gif dukra 7 metų ir dabar nemėgsta rožinių barbiškų ..... jei norėsi spalvų jau geriau interjero detalėse jas atskleisi arba s
kokią vieną sieną ryškesniais tapetais išklijuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 07 vasario 2012 - 22:29
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 07, 22:20)
Merginos, turincios paaugusius vaikus (5-7 metai) ar jiems dar reikalingos tos vaikiskos spalvos ar jau jauciasi labai suaugusiais?! lotuliukas.gif

as paaugusio neturiu, maniskei tik 2,4m..bet pagal draugu vaikus sprendziu, kad ne tik iki 7 metu mergaitems patinka tos spalvos..nors nemanau, kad bus "psichologine trauma" biggrin.gif , jei nauju spalvu stuva stovetu..viskas dar ir nuo paties kambario spalvu priklauso..
mes saviskei irengem kol kas labiau leliukiska kambari (mazdaug 10-ciai metu)..sienos baltos ir kakavines..o viena siena - baltas tapetas su inkiliukais ir simpatiskais zveriukais (eziukai, voverytes, pauksciukai, burundukai kazkokie)..zvereliai kakavines ir ruzavos spalvos..todel man labai tiko baltai-ruzava stuvos kombinacija..bet jei jau butu buvus sita nauja kolekcija, buciau labai pagalvojus..
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 02 08, 00:28)
maniškiams niekad nereikėjo ryškių spalvų  lotuliukas.gif  dukra 7 metų ir dabar nemėgsta rožinių barbiškų ..... jei norėsi spalvų jau geriau interjero detalėse jas atskleisi arba s
kokią vieną sieną ryškesniais tapetais išklijuosi  mirksiukas.gif

Mastau apie baltus tapetus su sviesiai roziniais dryziais arba zirneliais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 07, 21:13)
ta prasme, yra plokščių, tokių kaip virtuvinių spintelių fasadai, atskirai pirkti?
einu atgal į temą pažiūrėti jūsų virtuvę dar kartą, kažkaip neužfiksavau, kad L raide ji tongue.gif
man kad ir kaip besidėliočiau, ~10cm bent prie vienos sienos lieka neužstatyta, na, bet čia turbūt mažesnė blogybė nei kad netilptų biggrin.gif

nu ir dar klausimas dėl tų pačių virtuvių: pasidarai projektą, pagal jį ten išsitrauki pirkinių sąrašą ir važiuoji su juo į Ikea. o ten kažkokie darbuotojai padeda pagal tą sąrašą visas dalis susirinkti, ar viską pats turi atsirinkti? ir kaip dėl stalviršio - jį ten vietoj pjausto pagal išmatavimus reikalingus ar kaip? g.gif o paskui jau visas skyles kriauklei, kaitlentei ir pan pats turi namuose išsipjauti?

Nereikia traukti pirkiniu saras schmoll.gif nuvaziavus varykite tiesiai pas konsultantus prie virtuviu irangos. Ten per kompa prisijungiate prie savo projekto, o tada dar patikrines ar ner klaidu, konsultantas isspausdina isklotine, kur sandelyje, kokiose lentynose guli virtuves sudedamosios dalys. Jas susirenkat patys, bet tai visiskai paprasta 4u.gif
Stalvirsiai yra triju ilgiu, programa paskaiciuoja, kurio ir kiek vnt. jums reikia. Skyles mes pjovemes patys kriauklei ir kaitlentei, galiuko stalvirsio pjaut nereikejo, tik, kaip turejo buti
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 02 08, 00:30)
as paaugusio neturiu, maniskei tik 2,4m..bet pagal draugu vaikus sprendziu, kad ne tik iki 7 metu mergaitems patinka tos spalvos..nors nemanau, kad bus "psichologine trauma" biggrin.gif , jei nauju spalvu stuva stovetu..viskas dar ir nuo paties kambario spalvu priklauso..
mes saviskei irengem kol kas labiau leliukiska kambari (mazdaug 10-ciai metu)..sienos baltos ir kakavines..o viena siena - baltas tapetas su inkiliukais ir simpatiskais zveriukais (eziukai, voverytes, pauksciukai, burundukai kazkokie)..zvereliai kakavines ir ruzavos spalvos..todel man labai tiko baltai-ruzava stuvos kombinacija..bet jei jau butu buvus sita nauja kolekcija, buciau labai pagalvojus..

O galit imesti nuotraukytes kaip atrodo kambarys? Maniskei dar 2 metu nera, bet kol yra galimybe norisi jai nupirkti kambario baldelius, kad ji turetu sava kampa, nors miega kol kas musu kambaryje... Bet tiesa pasakius mane ziauriai nervuoja jos dideliu zaislu kruva svetaines kampe, bent jau zaislai turetu savo vieta... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 07, 22:20)
Vat ir man ji grazesne nei senoji... 4u.gif Bet senoji gal vaikiskesne... Merginos, turincios paaugusius vaikus (5-7 metai) ar jiems dar reikalingos tos vaikiskos spalvos ar jau jauciasi labai suaugusiais?! lotuliukas.gif

tos vaikiškos spalvos tai labiau tėvų įsitikinimas nei vaikų poreikis.
Maniškiams tai nereikia schmoll.gif
Gal jei būtų nemaišytų, bet kažkokio baisulinio noro tikrai nereiškia.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 02 08, 00:41)
tos vaikiškos spalvos tai labiau tėvų įsitikinimas nei vaikų poreikis.
Maniškiams tai nereikia  schmoll.gif
Gal jei būtų nemaišytų, bet kažkokio baisulinio noro tikrai nereiškia.

Supratau... Nu matot Jus jau MAMA su didziule patirtim, o as naujoke... lotuliukas.gif Matyt tikrai stereotipas kazkoks tos vaikiskos spalvos... Siaip as gal ir noreciau vaikisku spalvu, bet tikrai zinau, kad paskui nebus nei noro ir finansu pakeisti viso kambario interjera i "rimtesni" kai atzala pasakys - mama, man pabodo ruzava spalva... g.gif unsure.gif
Papildyta:
Ok, mergaites paskutines klausimas, kaip ten zloto kursas, kokios prognozes? Dabar vel soktelejo iki 0.84 gal ka girdejote, ar zada vel kristi?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 07, 22:34)
O galit imesti nuotraukytes kaip atrodo kambarys? Maniskei dar 2 metu nera, bet kol yra galimybe norisi jai nupirkti kambario baldelius, kad ji turetu sava kampa, nors miega kol kas musu kambaryje..

zinok esu istrynus foto is kompo..dejau nuotraukas pries mazdaug 4savaites i tema..
maniske irgi miega musu kambary, tik zaidzia pas save kol kas
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 02 08, 00:48)
zinok esu istrynus foto is kompo..dejau nuotraukas pries mazdaug 4savaites i tema..
maniske irgi miega musu kambary, tik zaidzia pas save kol kas

Gaila, dabar jau nelabai atrasiu jauciu... unsure.gif
Papildyta:
Vis del to radau...

user posted image

Cia kaip suprantu viskas, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 07, 22:57)
Cia kaip suprantu viskas, ar ne? 4u.gif

taip, kol kas tik tiek..dar tilptu viena 60cm plocio spintele..ateity gal ir uzakysiu, kai sugalvosiu kokios reikia..palei sita siena norejau neaukstu baldeliu..balta didele spinta palei visa siena bus prie kitos sienos po keliu metu..
Atsakyti