Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 13, 14:39)
ne per didoki, mano vienmetė puikiai sėdi prie staliuko, 77 cm  mirksiukas.gif

pritariu, kad tikrai ne per dideli, mano nuo metuku jau sedejo mazoji su broliu biggrin.gif o kai sveciu buna ir mes ant tu keduciu pritupiam- islaiko net diiideli vyra biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sukuriau nauja tema, kai tik sia uzbaigsim, bus kur keltis 4u.gif
Atsakyti
Oi, gerai čia su tom akcijom... new_russian.gif ir liūdna iš tiesų, kai tiek daug energijos reikalauja apsipirkimai, kol išsiaiškini, kol susitikrini... nesinori gi pirkt brangiau, kai gali pigiau tą patį daiktą, tada tikrai jautiesi kaip apgautas... nostalgija komunizmui?.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
tai, kad komunizmo laiku nebuvo ka prikti biggrin.gif ir pinigu ne visi turejo doh.gif
Atsakyti
Tas tai jo wink.gif Tik tada prekės visur vienodos ir vienodai kainavo 4u.gif
Atsakyti
Jo bananai vienodai kainavo pinigais, bet laiku doh.gif tai buvo ziauriai brangus..knyga gali perskaityt eileje doh.gif
Atsakyti
Tai tu gal didmiesty gyvenai, kad bananus prisimeni? Aš tim mandarinus ir arbūzus... mandarinų berods tik po 2kg 1žmogui parduodavo, tai reikėdavo ir vėl iš naujo eilę stovėt, jei norėjai daugiau nusipirkt... Bananų giminės iš Kauno atvežė, tai visi tik ir aptarinėjo "kaip muilas, kaip muilas.." bebe.gif
Atsakyti
Aha as didmiestyje lotuliukas.gif nu jei Vilnius didmiestis..ziurint su kuo lyginsi.
As atsimenu, kad dusyk ragavau bananu, viena syki mama zaliu gavo ir nokinom ant spinteles padeje, kita syki dovanu gavom 5 bananus, pamenu, skaniausia buvo zieve nugrauzt blink.gif biggrin.gif
Paskui, kai jau atsirado nepriklausomybes metais bananai, as jau studijuodama vis pietums skaitykloje turedavau po banan, buvo dieviskas maistas biggrin.gif
Atsakyti
O kiek naivuoliu atsirado:

http://beta.lt/vilni...-dydzio-dezuciu
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 13, 20:18)

Netikiuuuu, ką per šiandien virš 100 pardavė? rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti