Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

QUOTE(Forgete @ 2012 02 13, 13:38)
nu mergaites nepykit, bet kas kaip ismano tas taip sukasi, negi einat burnoti i maxima kad rimi bulves 10 centu pigiau  doh.gif

daug kas nežino apie Ikėją ir apie indelius, todėl tie keli šimtai žmonių, nusipirkę ir pamanę, kad gerokai pigiau, yra apmulkinti. Geriau rašytų kainavo 16 Lt dabar 29 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 02 13, 13:06)
daug kas nežino apie Ikėją ir apie indelius, todėl tie keli šimtai žmonių, nusipirkę ir pamanę, kad gerokai pigiau, yra apmulkinti. Geriau rašytų kainavo 16 Lt dabar 29 Lt  biggrin.gif

na pridejus procenta kuri pasiima beta (apie 5lt), patentus ir kitus mokescius tai nemanau kad kas nors is tu indeliu nama pasistatys lotuliukas.gif
Atsakyti
/8157
QUOTE(Forgete @ 2012 02 13, 12:38)
-+9*6+69
nu mergaites nepykit, bet kas kaip ismano tas taip sukasi, negi einat burnoti i maxima kad rimi bulves 10 centu pigiau  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(aulina @ 2012 02 13, 13:06)
daug kas nežino apie Ikėją ir apie indelius, todėl tie keli šimtai žmonių, nusipirkę ir pamanę, kad gerokai pigiau, yra apmulkinti. Geriau rašytų kainavo 16 Lt dabar 29 Lt  biggrin.gif

o tai gal yra galimybe kur nors, kur jus nezinote, nusipirkti tu paciu indeliu tiesiogiai is gamintojo uz 8lt, nes nemanau, kad IKEA moka uz juos daugiau, bet vat jie jusu nemulkina imdami 16lt? doh.gif Jus taip pat tokiu atveju esate apmulkinta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 13 vasario 2012 - 13:13
Ne, tai viskas tvarkoj, mes kaip ir nedraudžiame parduoti už tiek, juk jeigu žmonės sutinka pirkti už 29 litus - valio smile.gif Tiesiog sutikite, gi Ikea nerašo "akcija! 16 zlotų vietoje 59" biggrin.gif Todėl ir kitas reikalas, nesijauti apgautas, nors realiai tie indeliai gal ir 5 litų nekainuoja. O va kai rašo, jog 29 vietoj 59 tai jau tikrai apgaulė, gi nekainavo tie indeliai tiek niekada ax.gif
Žinoma, patentas, transportavimas, dar betai.lt kažkoks procentas nuo viso to eina, tai uždarbis gal ir nėra labai didelis (o ir ne mūsų reikalas, kiek kas iš ko uždirba, žinoma), bet nuo tokių akivaizdžių kainų užkėlimų prarandi pasitikėjimą bet kuriomis akcijomis, nors būna gi ir tikrai gerų dalykų pigiau.. Bet, čia ne tas atvejis biggrin.gif

O ant Maximos tikrai burnojame, kai daro eilinę akciją su "tik 200% antkainiu" ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 13, 13:40)
O ant Maximos tikrai burnojame, kai daro eilinę akciją su "tik 200% antkainiu"  ax.gif  bigsmile.gif

na lietuvoj "akcija" jau seniai nebe akcija, pries perkant reikia 100 kartu pasverti. Visos tos akcijos batu parduotuvese, topo centruose gi akiu dumimas.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 13, 14:40)
nuo tokių akivaizdžių kainų užkėlimų prarandi pasitikėjimą bet kuriomis akcijomis

Po šios akcijos krito susidomėjimas beta.lt Iš piršto laužtos kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 13 vasario 2012 - 13:47
QUOTE(aulina @ 2012 02 13, 13:45)
Po šios akcijos krito susidomėjimas beta.lt Iš piršto laužtos kainos.

tai kad dauguma prekių tokiom kainom - buvo batų šildyvai ar ne po 50 su nuolaida bigsmile.gif , indeliai maistui vaikų kur neišsipila irgi nenormaliai. ne kartą buvo prekės iš kiniškų puslapių, kur siuntimas nemokamas, po kelis dolerius.
kuo nei karto nenusivyliau, tai auto plovimu, manikiūru, pedikiūru, masažu - viską padaro kaip priklauso
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 02 13, 12:20)
Kadangi tas fotelis pakritikuotas, tai kas turit vaikiškas kėdutes- kokios pasiteisino - patogios, mylimos ir t.t.

http://www.ikea.com/...ducts/10177668/
superines kedutes, labai mylimos vaiku. Galiu pasakyti ne tik is savo vaiku puses, bet ir is vaiku, kurie lanko studija, kurioje jos stovi. Patvarios, grazios, tik nusilakuoti reikia
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 13, 10:28)
as turiu tik as turiu 2 eiliu (4 stalciu), bet ta pati serija, ta pati spalva. apklijuota gerai, spalva labai tamsi, praktiskai juoda  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Dabar susimasčiau, kad jei labai tamsi, tai Malm komodos ir Hemnes staliuko spalvos labai skirsis, reiks kažką kito žiūrėti doh.gif
Atsakyti
puiki tema. aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera79: 13 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 13, 13:51)
http://www.ikea.com/...ducts/10177668/
superines kedutes, labai mylimos vaiku. Galiu pasakyti ne tik is savo vaiku puses, bet ir is vaiku, kurie lanko studija, kurioje jos stovi. Patvarios, grazios, tik nusilakuoti reikia

Aš visai neseniai nusipirkau toki komplektuka: 2 kedutes ir staliuką iš perku vaikui už 150 lt doh.gif Ir žiūrėjau atrodo Ikea puslapį, vistiek nepamačiau šitos serijos doh.gif Siaip tikrai gražus baldeliai, gal dar kiek per aukštoki mano 86cm vyrukui, bet priaugs gi rolleyes.gif Aš galvoju pati juos nudažyt ar padekupazint kaip nors, nes ten buvo ir jau dazytu, tai visai kosmine kaina uzsikele.
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 02 13, 14:33)
Aš visai neseniai nusipirkau toki komplektuka: 2 kedutes ir staliuką iš perku vaikui už 150 lt  doh.gif Ir žiūrėjau atrodo Ikea puslapį, vistiek nepamačiau šitos serijos  doh.gif  Siaip tikrai gražus baldeliai, gal dar kiek per aukštoki mano 86cm vyrukui, bet priaugs gi  rolleyes.gif Aš galvoju pati juos nudažyt ar padekupazint kaip nors, nes ten buvo ir jau dazytu, tai visai kosmine kaina uzsikele.

ne per didoki, mano vienmetė puikiai sėdi prie staliuko, 77 cm mirksiukas.gif
Atsakyti