Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

Panos, kur rasti pakabu salikams ir kitokiems dirzams??
aciu
Atsakyti
Gal žinot, kas veža Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 01 26, 16:36)
Gal žinot, kas veža Kaune?

niekas, bet Vilniaus vezejai atveza i Kauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 26, 14:32)
Visos dingę šiandien...  blush2.gif
Pareklamuosiu man patikusius lentynų įdėklus (yra dviejų dydžių)  wub.gif

turim, labai super thumbup.gif
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 26, 14:52)

Taigi pirkome šią MALM komodą  4u.gif Kaip už tokią kainą, kokybė tikrai nebloga

mes turim jau antri metai, tik musu azuolo spalvos, tai jokiu ibrezimu nera. tik siulyciau neprikraut pilno stalciaus sunkiu daiktu, nes dugnas gali isluzt doh.gif laiku uzmaciau ir pratustinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 01 26, 16:52)
turim, labai super thumbup.gif

mes turim jau antri metai, tik musu azuolo spalvos, tai jokiu ibrezimu nera. tik siulyciau neprikraut pilno stalciaus sunkiu daiktu, nes dugnas gali isluzt doh.gif  laiku uzmaciau ir pratustinau biggrin.gif

ačiū 4u.gif aha, pastebėjau, kad tas stalčiaus dugno kartonėlis labai jau plonytis ax.gif
na, bet mes drabužėliams naudosim, tai gal neišlūš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2012 01 26, 16:33)
visgi kiek gerų daiktų IKEA turi  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aha, pritariu... Net nebūčiau pati užmačius blush2.gif Nors dabartiniams namučiams visai tokių nereikia, bet atietyje, ką gali žinoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 26, 18:01)
ačiū 4u.gif aha, pastebėjau, kad tas stalčiaus dugno kartonėlis labai jau plonytis ax.gif
na, bet mes drabužėliams naudosim, tai gal neišlūš lotuliukas.gif

oi, as tai viena tikrai daug prikrovus, ir vaistu buteliukai, kelios knygos, zurnalai, bet dar laiko. o pagrinde tai toj vietoj kur vinute prisikala, tai ten isluzta doh.gif
Atsakyti
As tas papildomas lentyneles Ikejoje gyvai pamaciau. Super daiktas, bet kol kas man ju nereikia
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 01 26, 13:32)
Visos dingę šiandien...  blush2.gif
Pareklamuosiu man patikusius lentynų įdėklus (yra dviejų dydžių)  wub.gif

user posted image

user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/60136623/

o as vis galvojau kas čia per daiktas ir kam naudojamas bigsmile.gif galvojau kad padeklas į lova doh.gif lotuliukas.gif geras daiktas, man kaip tik labai reikia thumbup.gif
Atsakyti
Del formaldehidu, tai nezinau, visi nauji Ikea baldai kuri laika turi kvapa. Ir Besta (net gana stipru) ir Kritter. Geriausia butu ispakuotas lentas keleta dienu palaikyti balkone pries surenkant i balda. Bet tai gi zinot, kaip viskas dega kuo greiciau...
O daugiau, tai tikiuosi, nera ten tiek daug tu formaldehidu g.gif , nors as tai pripazistu, kad sveikiau visada pirkti gryna medi, ne drozles.

Del vezeju is Klaipedos, kokie ju kontaktai? Jei kursiu nauja tema, galesiu ideti, sios nebegaliu redaguoti. Isbraukiau tuos du vezejus is praeitos temos, nes jie nebeveza.

Papildyta:
QUOTE(cola @ 2012 01 26, 15:28)
o kaina isejo virs 300 lt?
ar cia jos taip pabrango?

O kiek anksciau Malm kainavo?
Papildyta:
QUOTE(pussycat @ 2012 01 25, 21:01)
Paziurejau ir ta Leksvik, bet pas ja ciuzinys 80 cm, pati lova 90 cm

Tai tuomet tik 10 cm daugiau. Tada imciau tokia: FJELLSE , ne auksta, o sonines apsaugas galima atskirai nupirkti ir pritvirtinti turbut.
Papildyta:
ikeamanem: kipro
beveik kiekvienos salies skirtingos NEMATYTOS nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu ką, sausio 30 - 31 laukiu pačios pigiausios spintos. Ten kur reik statyt, daugiau niekas netelpa, o ir kišt ne į savo namus nieko brangaus nesinori. Tai kai gausiu, pabandysiu aprašyt smile.gif

Ta Ikea, kaip koks žaidimas Simsais. Dabar atrodo kad visko reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 01 24, 21:40)
Tik šitas kažkoks nesusipratimas, sunkus griozdas realybėj... nesuprantu kam dar magnetiniai galiukai pridėti dvejopi po du vienetus  g.gif
Logga kabyklėlė

buvo šitas pas mus senam bute prie dušo sienos pritaisytas rankšluosčiams. šiaip laikė gerai, tik kad labai didelės jau skylės sienoj buvo, nelabai praktiškas reikalas.
o kam dar magentukai tai nežinau g.gif

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 25, 13:31)
Gal kas turit/naudojat padėkliukus po puodeliais? g.gif
(LT niekur neberandu 'kamštinių', labai jau man jie faini...)

Radau tokius, tokius, tik nelabai suprantu, kokios jie tekstūros, iš ko pagaminti? g.gif

pas mane yra tokie maži apvalūs mėlyni. iš ko pagaminti tai nežinau kaip pavadint, toks minkštas lankstus "reikalas" biggrin.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2012 01 26, 13:22)
Merginos, o as vartau albumiuka ir taip pagalvojau, o negalit, kas keliat nuotraukas, nuorodas daiktu idet, nevargintu klausimais tais paciais "kur rasti" ir pan? Ka?  ax.gif

nu sorry bet aš jau nebesukelsiu visų nuorodų, foto sudėjau daugiau nei 50, tai labai jau ilgai užtruktų.... ax.gif

QUOTE(vilze @ 2012 01 26, 15:52)

mes turim jau antri metai, tik musu azuolo spalvos, tai jokiu ibrezimu nera. tik siulyciau neprikraut pilno stalciaus sunkiu daiktu, nes dugnas gali isluzt doh.gif  laiku uzmaciau ir pratustinau biggrin.gif

pas mus treti metai, iš išorės jokių pakitimų thumbup.gif
o stalčiukus iš vidaus, jo, kai usnkesni, iškrito per šonus. tai išėmiau visus, ir su mažom vinutem pravariau pro dugną kas kelis cm. tai dabar stabiliai laiko, sunkius svorius thumbup.gif
Atsakyti