Panos, kur rasti pakabu salikams ir kitokiems dirzams??
aciu
QUOTE(Juma81 @ 2012 01 26, 16:36)
Gal žinot, kas veža Kaune?
niekas, bet Vilniaus vezejai atveza i Kauna

QUOTE(Louhi @ 2012 01 26, 14:32)
Visos dingę šiandien...
Pareklamuosiu man patikusius lentynų įdėklus (yra dviejų dydžių)

turim, labai super

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 26, 14:52)
mes turim jau antri metai, tik musu azuolo spalvos, tai jokiu ibrezimu nera. tik siulyciau neprikraut pilno stalciaus sunkiu daiktu, nes dugnas gali isluzt

QUOTE(vilze @ 2012 01 26, 16:52)
turim, labai super
mes turim jau antri metai, tik musu azuolo spalvos, tai jokiu ibrezimu nera. tik siulyciau neprikraut pilno stalciaus sunkiu daiktu, nes dugnas gali isluzt
laiku uzmaciau ir pratustinau 

ačiū

na, bet mes drabužėliams naudosim, tai gal neišlūš

QUOTE(goodly @ 2012 01 26, 16:33)
Aha, pritariu... Net nebūčiau pati užmačius

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 26, 18:01)
ačiū
aha, pastebėjau, kad tas stalčiaus dugno kartonėlis labai jau plonytis

oi, as tai viena tikrai daug prikrovus, ir vaistu buteliukai, kelios knygos, zurnalai, bet dar laiko. o pagrinde tai toj vietoj kur vinute prisikala, tai ten isluzta

As tas papildomas lentyneles Ikejoje gyvai pamaciau. Super daiktas, bet kol kas man ju nereikia
QUOTE(Louhi @ 2012 01 26, 13:32)
Visos dingę šiandien...

http://www.ikea.com/...ducts/60136623/

http://www.ikea.com/...ducts/60136623/
o as vis galvojau kas čia per daiktas ir kam naudojamas

Del formaldehidu, tai nezinau, visi nauji Ikea baldai kuri laika turi kvapa. Ir Besta (net gana stipru) ir Kritter. Geriausia butu ispakuotas lentas keleta dienu palaikyti balkone pries surenkant i balda. Bet tai gi zinot, kaip viskas dega kuo greiciau...
O daugiau, tai tikiuosi, nera ten tiek daug tu formaldehidu
, nors as tai pripazistu, kad sveikiau visada pirkti gryna medi, ne drozles.
Del vezeju is Klaipedos, kokie ju kontaktai? Jei kursiu nauja tema, galesiu ideti, sios nebegaliu redaguoti. Isbraukiau tuos du vezejus is praeitos temos, nes jie nebeveza.
Papildyta:
O kiek anksciau Malm kainavo?
Papildyta:
Tai tuomet tik 10 cm daugiau. Tada imciau tokia: FJELLSE , ne auksta, o sonines apsaugas galima atskirai nupirkti ir pritvirtinti turbut.
Papildyta:
ikeamanem: kipro
beveik kiekvienos salies skirtingos NEMATYTOS nuotraukos
O daugiau, tai tikiuosi, nera ten tiek daug tu formaldehidu

Del vezeju is Klaipedos, kokie ju kontaktai? Jei kursiu nauja tema, galesiu ideti, sios nebegaliu redaguoti. Isbraukiau tuos du vezejus is praeitos temos, nes jie nebeveza.
Papildyta:
QUOTE(cola @ 2012 01 26, 15:28)
o kaina isejo virs 300 lt?
ar cia jos taip pabrango?
ar cia jos taip pabrango?
O kiek anksciau Malm kainavo?
Papildyta:
QUOTE(pussycat @ 2012 01 25, 21:01)
Paziurejau ir ta Leksvik, bet pas ja ciuzinys 80 cm, pati lova 90 cm
Tai tuomet tik 10 cm daugiau. Tada imciau tokia: FJELLSE , ne auksta, o sonines apsaugas galima atskirai nupirkti ir pritvirtinti turbut.
Papildyta:
ikeamanem: kipro
beveik kiekvienos salies skirtingos NEMATYTOS nuotraukos

nu ką, sausio 30 - 31 laukiu pačios pigiausios spintos. Ten kur reik statyt, daugiau niekas netelpa, o ir kišt ne į savo namus nieko brangaus nesinori. Tai kai gausiu, pabandysiu aprašyt 
Ta Ikea, kaip koks žaidimas Simsais. Dabar atrodo kad visko reikia

Ta Ikea, kaip koks žaidimas Simsais. Dabar atrodo kad visko reikia

QUOTE(Avetė @ 2012 01 24, 21:40)
Tik šitas kažkoks nesusipratimas, sunkus griozdas realybėj... nesuprantu kam dar magnetiniai galiukai pridėti dvejopi po du vienetus
Logga kabyklėlė

Logga kabyklėlė
buvo šitas pas mus senam bute prie dušo sienos pritaisytas rankšluosčiams. šiaip laikė gerai, tik kad labai didelės jau skylės sienoj buvo, nelabai praktiškas reikalas.
o kam dar magentukai tai nežinau

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 01 25, 13:31)
Gal kas turit/naudojat padėkliukus po puodeliais?
(LT niekur neberandu 'kamštinių', labai jau man jie faini...)
Radau tokius, tokius, tik nelabai suprantu, kokios jie tekstūros, iš ko pagaminti?

(LT niekur neberandu 'kamštinių', labai jau man jie faini...)
Radau tokius, tokius, tik nelabai suprantu, kokios jie tekstūros, iš ko pagaminti?

pas mane yra tokie maži apvalūs mėlyni. iš ko pagaminti tai nežinau kaip pavadint, toks minkštas lankstus "reikalas"

QUOTE(Ga-aP @ 2012 01 26, 13:22)
Merginos, o as vartau albumiuka ir taip pagalvojau, o negalit, kas keliat nuotraukas, nuorodas daiktu idet, nevargintu klausimais tais paciais "kur rasti" ir pan? Ka? 

nu sorry bet aš jau nebesukelsiu visų nuorodų, foto sudėjau daugiau nei 50, tai labai jau ilgai užtruktų....

QUOTE(vilze @ 2012 01 26, 15:52)

pas mus treti metai, iš išorės jokių pakitimų

o stalčiukus iš vidaus, jo, kai usnkesni, iškrito per šonus. tai išėmiau visus, ir su mažom vinutem pravariau pro dugną kas kelis cm. tai dabar stabiliai laiko, sunkius svorius