Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

bandau ikelti dabartini namo plana gal patartumet kaip isdeliot virtuve ir saliona 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 01 vasario 2012 - 22:37
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 01, 23:35)
bandau ikelti dabartini namo plana gal patartumet kaip isdeliot virtuve ir saliona  4u.gif
user posted image

as tai, zinok, taip greit nemoku atsakyti. visada nuvaziuoju i vieta apziuret kaip saule krinta, kur tamsiau, kur sviesiau, kas pro langa matosi. po to nusibraizau 3D plana, kitaip tariant vizualizacija, ir ten delioju baldus.
Atsakyti
langai i kiemo puse o ten baseinukas ,krioklys ir augaliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 01, 23:58)
langai i kiemo puse o ten baseinukas ,krioklys ir augaliukai  rolleyes.gif

o ten vidury kambario kolona laikanti ar kaminelis as neiziuriu?
Atsakyti
Rytine Kava,
nuostabus mergaites kambario baldeliai. wub.gif wub.gif idomu,kur cia pas mus Lt butu galima kazka panasaus pasigaminti?.. blush2.gif del laiptu hole- as daryciau laiptus iki pat sienos kaireje.man tureklas kaireje atrodytu pernelyg perkrautai...nedeciau jo visai is tos puses.
p.s.esame bendrave klaipedieciu temoje.
Atsakyti
jei apie ta virtuveje tai ten laikanti
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2012 02 02, 00:04)
Rytine Kava,
nuostabus mergaites kambario baldeliai. wub.gif  wub.gif idomu,kur cia pas mus Lt butu galima kazka panasaus pasigaminti?.. blush2.gif del laiptu hole- as daryciau laiptus iki pat sienos kaireje.man tureklas kaireje atrodytu pernelyg perkrautai...nedeciau jo visai is tos puses.
p.s.esame bendrave klaipedieciu temoje.

Aciu. Pagal foto gi daug kas gali pagamint. O siaip jie nekokybiski, bet negaila bus uztai.
Del tureklu kairej jau daejo, ju nebus ax.gif .
Bet jauciu buvai ne su situo nicku blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 02 01, 17:12)
jau paviešintas:
http://www.skaidra.l...stiliaus-butas/

kai kurie sprendimai skatina mąstyti kūrybiškai, pvz. dušo užuolaida iš staltiesės (?)  rolleyes.gif

aciu tau kasiopeja uz mano tinklalapio reklama 4u.gif ta duso uzuolaida tikrai is staltieses, beje labai grazios - ir cia komplimentai ne man o paciai seimininkei - cia ji taip sumaste.
Apskritai ji labai kurybiska yra, ir buvo labai gera man kartu dirbti su ja.
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 02, 00:06)
jei apie ta virtuveje tai ten laikanti

o ten virs uzraso salionas, kur tokiame pailgame staciakampyje du staciakampiukai?? ar tu ten kazko neistrynei ar ten kazkas yra?
Atsakyti
ten taip pazymeti kaminai
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 02, 00:24)
ten taip pazymeti kaminai

tai ten turbut numatyta vieta zidiniui?
Atsakyti
Jūsų sukurti interjerai tikrai orginalūs, bet to mielo butuko šeimininkė tikrai orginali. Man būtų gailą tą staltiesę kabinti smile.gif

QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 02, 00:13)
aciu tau kasiopeja uz mano tinklalapio reklama 4u.gif ta duso uzuolaida tikrai is staltieses, beje labai grazios - ir cia komplimentai ne man o paciai seimininkei - cia ji taip sumaste.
Apskritai ji labai kurybiska yra, ir buvo labai gera man kartu dirbti su ja.
Papildyta:

Atsakyti
Labas rytas,
Rytine kava, labai gražūs jūsų namučiai wub.gif Man spinta truputį priminė zyliuko kažkada įdėtas spintos foto, kurią ji pati lyg ir gaminosi, tad labai įdomu, kur jūs užsakinėjote ją blush2.gif
Atsakyti