Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(ambre @ 2012 02 02, 12:31)
Maciau kazkada  ivairiu dydziu zaliuziniu dureliu Bauhofe,o ir Suwalkuose.Nudazius jas norima spalva- visai geras variantas.
Senukuose drauge irgi mate,bet ten prastokos kokybes.

aš ne žaliuzinių noriu, o va tokios konstrukcijos, pas Rytine kavą tokios ir yra:
user posted image
Atsakyti
Rytine kava, pas tave tikrai namai superiniai, kaip svajonių kampelis, jau vaikams tokiuose augt, tai kaip pasakoj ar iš paveiksliuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 02, 11:26)
Uzeik dazniau pas klaipediecius drinks_cheers.gif , gal kada ir gyvai susipazinsim, gal kada i meeta atleksi smile.gif .
O jusu interjeras klasikinis?

kodel gi ne,butu labai malonu. 4u.gif tik visalaik problemos su laiku... doh.gif del tos priezasties ir prie kompo retokai bunu(siuo metu turiu nedarbingumo lapeli,tad ir prieinu dazniau).kazkaip paroj man laiko truksta...

interjeras kol kas deliojasi tik mano mintyse blush2.gif ,bet taip,jis bus klasikinis.patirties jo planavime nelabai turiu,bet siuo metu visur ieskau ideju ir siurbiu i save kaip kempine. biggrin.gif idomus tas kurybinis procesas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 02 02, 11:48)
Įdėjau tikrai ne dėl reklamos  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  Įdomių minčių radau tame butuke, džiaugiuosi, kad ir kitos jau rado įkvėpimo.

Aš irgi pamaniau, kad ten tikra staltiesė. Negalėtų žmogus, turintis tiek įdomių minčių, kabinti pas save celofano  biggrin.gif O dėl "pasijonio" iš paprasto celofano - praktiška. Pagarba buto šeimininkei 4u.gif
Beje, turiu klausimą apie linu trauktą sofą. Ar užvalkalas buvo siūtas pagal užsakymą? Ir koks linas buvo naudotas? Gal koks spec. ar paprastas tankus? Noriu saviškes svetainėje apvilkti, bet labai tingiu siūti pati...  blush2.gif
Papildyta:
šiaip galėtum įmesti nuotraukų, kaip tas pats interjeras atrodo dabar, po 7 (ar daugiau) metų intensyvaus gyvenimo su 3 vaikais, augintiniais ir aktyvia veikla. Gal padės žmonėms atsikratyti stereotipo, kad baltą spalvą prižiūrėti sunku ir joje gyventi nesmagu, nes sterilu  biggrin.gif

ta sofute uzsake kaune firma vadinasi erelita, jie ir lina parinko baldini, jis truputi tankesnis ir svelnesnis uz paprasta lina turbut truputi su kazkuo pamaisytas. Ta sofa tarp kitko irgi su miegama dalimi sveciams padaryta.nuvelkami ir plaunami uztiesalai, kol kas klientai labai patenkinti.
Papildyta:
dabar svetaine mano mamazu virsta i dziungles biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 02, 13:27)
as kol kas susilaikiau nuo siu groziu, taciau jei vis delto kada pribresiu - turbut vis tik imsiu gipsinius papuosimus. Kaina gaunasi ta pati ar poliuretano ar gipso.
O gipsas man labiau prie sirdies - juk tai naturali medziaga.

O kodel niekas nekalba apie medinius? Kodel nedarot mediniu?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 02, 13:47)

tai kad gal mediniai ant lubu nelabai.. g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ant lubu galima deti bet ka, net ir tuos pigius, kur seniuose pilna, juk tvirtumo jiems palubej nereikia, o kokybe irgi ne itin matos, juos gi dar nudazai ir super. Ka manot? g.gif Su laiku jie vis viena siek tiek apsinesa, padulka ir viskas, po tokia patina viskas vienodai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 02 02, 15:13)
Man atrodo, kad ant lubu galima deti bet ka, net ir tuos pigius, kur seniuose pilna, juk tvirtumo jiems palubej nereikia, o kokybe irgi ne itin matos, juos gi dar nudazai ir super. Ka manot?  g.gif Su laiku jie vis viena siek tiek apsinesa, padulka ir viskas, po tokia patina viskas vienodai atrodo.

as tai manau, kad taip, nieks neciupines ar ten gipsas ar putplastis.
Papildyta:
QUOTE(daffni @ 2012 02 02, 14:47)

mediniai labai brangiai iseina, nu nebent vyras stalius, tie gipsai ir putplasciai kelis kart pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 02, 13:36)
aš ne žaliuzinių noriu, o va tokios konstrukcijos, pas Rytine kavą tokios ir yra:

O man tokios per sunkios spintai, o tuo labiau buto erdvei doh.gif
Man žaliuzių tipo gražiau, bet kaip pigiau pasigaminti tokia ir su kieno pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2012 02 02, 15:46)
O man tokios per sunkios spintai, o tuo labiau buto erdvei doh.gif
Man žaliuzių tipo gražiau, bet kaip pigiau pasigaminti tokia ir su kieno pagalba smile.gif

mes darem tokia spinta, tai tas zaliuzes pirkom senukuose. tik meistras graziai sudejo ir karkasa padareuser posted image
Atsakyti
siandien buvau dubingiuose, nauju katalogu parsiveze is parodos wub.gif ech isimylejau vienus tapetus kuriu rolonelis 600 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 02 02, 14:50)
mes darem tokia spinta, tai tas zaliuzes pirkom senukuose. tik meistras graziai sudejo ir karkasa padare

o koks ir is kur staliukas prie lovos? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti