Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

nebezinau ar man vis dar cia ar jau eit i virtuviu tema, bet per savo landzia galva prisidirbau - sugalvojau, kad galiu gi dar vienos firmos uzklausti del virtuves pasiulymo ir kad priskres doh.gif tik kad jie daro ne is MDF, o is MDF faneruoto medzio lukstu g.gif kas cia per zveris? kas nors daretes? pries kiek metu? kaip "nesiojasi"? kaip kainos?
Atsakyti
Cobre, o jeigu tie padekliukai, kuriu virsus buna dengtas kazkuo, o apacia padaryta ish kamstines medziagos? Tikrai nezinau kaip jie lietuviskai vadinasi, bet anglishkai 'coasters' [puodukams] ir 'placemats' [lekstem]. Bent man tai labai patogu. Tik reiktu paieshkoti atitinkancius skoni. Keletas pavyzdziu:

1

2

3

atsiprasau, kad isibrovia taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 sausio 2012 - 12:14
QUOTE(GinCherry @ 2012 01 26, 14:13)

Labukas,

nemaciusi as Lietuvoje tokiu su pavirsiais ivairiais g.gif gal ir yra, reiks atkreipti demesi.
Siaip jei rasti pagal skoni, tai gal ir nieko. Aisku, nemaza tikimybe, kad gali netikti del storumo - butu, kaip su veltinio padekliukais (kurie pas mane dar tokiu azuru iskarpyti), bet visai tokie idomus butu tada i lauka bigsmile.gif

Malonu tave cia matyti wub.gif Man tavo namuciai patiko - kaip savotiskas muziejukas. Man labai faina wub.gif Kadangi taip isirengti ir gyventi nemokeciau, tai smagu bent paziureti wub.gif
Atsakyti
Taip, ieskodama situ pavyzdziu radau ir tuos veltinius kaip tik, tai gerai, kad ir nedejau smile.gif Na, jie storoki. Manau,kad arbatai tokiu padekliuku tikrai yra Lietuvoje tai ir stori gali paziuret, nes storis identiskas smile.gif

Gali pabandyt ebay ivedus i paieska 'placemats' ivairiu variantu pamatysi, o jei situ mano minetu tai raktazodis butu 'cork placemats' smile.gif

sitie man tokie nepretenzingi atrodo smile.gif

Dekui, Cobre 4u.gif Paslapcia skaitau jusu tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 sausio 2012 - 12:31
QUOTE(GinCherry @ 2012 01 26, 14:27)

Gali pabandyt ebay ivedus i paieska 'placemats' ivairiu variantu pamatysi, o jei situ mano minetu tai raktazodis butu 'cork placemats' smile.gif

sitie man tokie nepretenzingi atrodo smile.gif

sitie dailus. ir visai atrodo tiktu prie to kas jau yra g.gif Tik tas uzrasas ... nekenciu uzrasu. Bet bent jau pamaciau, kad tikrai ivairiu variantu yra, net visai priimtinu man . einu kuistis po ebay thumbup.gif smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 26, 11:12)
nebezinau ar man vis dar cia ar jau eit i virtuviu tema, bet per savo landzia galva prisidirbau - sugalvojau, kad galiu gi dar vienos firmos uzklausti del virtuves pasiulymo ir kad priskres doh.gif  tik kad jie daro ne is MDF, o is MDF faneruoto medzio lukstu g.gif  kas cia per zveris? kas nors daretes? pries kiek metu? kaip "nesiojasi"? kaip kainos?

Nu zinok, fanieruotos virtuves as nesirinkciau, kad ir kaip kokybiskai darytu. Siaip namuose turiu ne viena fanieruota balda ir tai su laiku kampukai patrupa kur ne kur, o mes, man regis, gana atsargiai su daiktais elgiames. Tai virtuveje, kur ir dregme ir siaip visokiu netiketu kritimu pasitaiko, as tikrai nesirinkciau.
Fanietuota lukstu, tai reiskia, kad tas pats MDF' as apklijuotas mazdaug 1 mm storio naturalaus medzio sluoksniu - lukstu. Siaip kitiem baldam gal ir visai neblogai, bet tik ne virtuvei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 01 26, 13:36)
sitie dailus. ir  visai atrodo tiktu prie to kas jau yra  g.gif Tik tas uzrasas ... nekenciu uzrasu. Bet bent jau pamaciau, kad tikrai ivairiu variantu yra, net visai priimtinu man . einu kuistis po ebay  thumbup.gif  smile.gif  4u.gif .

Parodyk jei ishsirinksi kazka, idomu paziuret smile.gif

Pas mane pacia tai su senu parduotuveliu vitrinom, bet ash saviskiu nesirinkau specialiai, tiesiog po akim pasitaike charity parduotuvej smile.gif Senuose namuose turejom su levandom smile.gif
Atsakyti

Tokių padėkliukų yra visuose prekybos centruose
prieš kokius du metus labai gražių provanciškų prisipirkau maximoje ax.gif
Man dar patinka šie:
http://www.interjero...iuvin jimu.html
Jų berods mačiau ir Imdeco

QUOTE(Cobre @ 2012 01 26, 13:36)
sitie dailus. ir  visai atrodo tiktu prie to kas jau yra  g.gif Tik tas uzrasas ... nekenciu uzrasu. Bet bent jau pamaciau, kad tikrai ivairiu variantu yra, net visai priimtinu man . einu kuistis po ebay  thumbup.gif  smile.gif  4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2012 01 26, 14:41)
Parodyk jei ishsirinksi kazka, idomu paziuret smile.gif

Pas mane pacia tai su senu parduotuveliu vitrinom, bet ash saviskiu nesirinkau specialiai, tiesiog po akim pasitaike charity parduotuvej smile.gif Senuose namuose turejom su levandom smile.gif

Perziurejau, tai nieko kol kas neissirinkau. Na nera dabar, tai gal bus veliau. Bet zinai, visai man si ideja patiko. Gal sakau kada rasciau su neriniu imitacija grazia. Arba dar patiko tokio tipo
http://www.ebay.co.u...=item870ebd0fcc

tik galetu buti kokiu senoviniu paveiksliuku kopijos, visai gerai ziuretusi ant tamsaus stalo g.gif

kazin, ar butu jauku? neturejusi, tai nelabai ir galiu spresti apie tai unsure.gif manau jei rasiu patinkanti pavirsiu, tai butinai pasibandysiu.
Papildyta:
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 26, 14:54)
Tokių padėkliukų yra visuose prekybos centruose
prieš kokius du metus labai gražių provanciškų prisipirkau maximoje  ax.gif
Man dar patinka šie:

Gali buti. Tik gal nepatrauke akies, tai ir nekreipiau demesio mirksiukas.gif

Kol kas man va tokie atrodo geriausiai

http://www.interjero...D 16 D25cm.html

Na bet nepigus, rupuzes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 01 26, 13:22)
Malonu tave cia matyti  wub.gif  Man tavo namuciai patiko - kaip savotiskas muziejukas. Man labai faina  wub.gif  Kadangi taip isirengti ir gyventi nemokeciau, tai smagu bent paziureti  wub.gif

Kur kur kur galima butu pamatyti bigsmile.gif
As megstu muziejukus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 01 26, 14:00)
Kur kur kur galima butu pamatyti bigsmile.gif
As megstu muziejukus biggrin.gif wub.gif

skandinaviško ir vintage interjero temoj buvo, labai faini, įdomūs ir smagūs namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2012 01 26, 13:54)
Man dar patinka šie:

Laba,
labai panašių padėkliukų yra ir dabar maximoje. Yra ir kreminės spalvos (o gal ta spalva pieno vadinasi?), ir tokios, kaip šioje nuorodoje. Visai smagūs jie, iš audinio ir dar įsiūtas paminkštinimas, skalbiami. Nepamenu kainos, bet prieš kokias dvi-tris savaites jiems buvo nuolaidos, varčiau varčiau juos, bet nusipirkau kitokius.
Atsakyti