Kad greitai lakas nesutirstetu, ji reikia laikyti saldytuve, tada ne taip greitai sukieteja, pati isbandziau.
QUOTE(LauraB @ 2005 02 22, 16:02)
Kad greitai lakas nesutirstetu, ji reikia laikyti saldytuve, tada ne taip greitai sukieteja, pati isbandziau.
Ir as laikau saldytuve, labai ilgai issilaiko

o as turiu ypatingus nagus
netinka man jokie lakai nu nors tu ka atshioka lakas, drauge sake del to kad nudoju pigius nagu lakus, tai jinai man padovanojo brangu, tixliai neatsimenu, bet sake va shitas tikrai geras ir tas nusilupo, geriausiai laiko tie po 2lt buk. AVON tai tik kazkox buvo shilko pagrindu ar kazkaip taip vadinosi tas dar gerai

O aš galiu "pasigirti", kad paskutiniu metu labai nesiseka su brangesniais lakais, nusipirkau Maybillin, tai turi labai saugotis ir neužtepti perdaug tirštp sluoksnio, o tai iš meta burbuliukais, toks į tirštumą, paskui dar nuėjau į Sarmą, ir man parekomendavo naujieną Lorel laką, kuris,kai pnuajiena kainavo apie 10 lt, buteliukas mažesnis, tai galvojau gal kaip naujas bus visai nieko,bet...dar tirštesnis už pirmąjį,tarp kitko nepasibaigęs nė vieno lako galiojimo laikas, o tirštumas tai
Tada susinervinau, nuėjau į vieną kosmetikos paruotuvėlę ir įsigijau paprastą lakiuką už 2 litus, o tas buvo pats tas, ir konsistenija normali ir puškiukų ant nagų nemetė, bent kol kas
Tas lakiukas tai Buk už du litukukus, ar 1,89

ir as pritarsiu, kad Buk lakiukai tikrai labai neblogi ir kaina nesikandzioja ir ismest negaila kai sudziuna
is pigesniu tai dar irgi neblogas nagu lakas yra Nail System
kainuoja 3 litus su centais. naudokim brangesni lako pagrinda ir pigius lakus ir viskas bus ciki
tiesa einu siandien to stebuklingojo Nail teko 2 pasiimt, jei jis man nepades tai bus
nes dabar tipo kazkoki patobulinta atveze, iskart su drekiliais visokiais, bet kaina tai nereali 46 lt.
lauksiu rezultatu

tiesa einu siandien to stebuklingojo Nail teko 2 pasiimt, jei jis man nepades tai bus

lauksiu rezultatu

Oho,net 46 litai,ar ne per greitai tos kainos auga, nors jeigu yra paklausa,yra ir pasiūla

O tas lakas kokiame buteliuke,ar tokiame panašiame,kaip ir Lorealio blizgesys būna, ar tokiame kvadratiniame?

O aš esu išprotėjusi dėl nagų lakų
Jei sustayčiau visus į vieną vietą, tai gautųsi beveik kaip pas manikiūristę.
Tik neperku aš jokių parduotuvinių, o tik skirtus profesionaliam darbui
Tai jau senai nžn ką reiškia sudžiūvęs nagų lakas.
Turiu tris mėgiamiausias firmas:
1. OPI
2. Creative
3. Alessander
O šaldytuve laikomas lakas tikrai geriau išsilaiko, o jei ir nelaikote šaldytuve šiaip tai įdėkite kokią valandą prieš lakuodamosis, tai geriau lakuosis

1. OPI
2. Creative
3. Alessander

O šaldytuve laikomas lakas tikrai geriau išsilaiko, o jei ir nelaikote šaldytuve šiaip tai įdėkite kokią valandą prieš lakuodamosis, tai geriau lakuosis

O aš tai įsigijau tą Lorealio laką, tokį tirštą tirštą, kad net manikiūristė nustebo, ir jis kaip užsitepa, tai puškiukais nueina nagai, kad ir kaip stengtųmeis jį plonai užlakuoti

[quote=Nikita,2005 02 26, 09:14]
Jei sustayčiau visus į vieną vietą, tai gautųsi beveik kaip pas manikiūristę.
Tai jau senai nžn ką reiškia sudžiūvęs nagų lakas.
1. OPI
2. Creative
3. Alessander
4numeriu dar galetu buti China Glase - 18,5ml su stiprikliu o kaina panasi i Orly

1. OPI
2. Creative
3. Alessander
4numeriu dar galetu buti China Glase - 18,5ml su stiprikliu o kaina panasi i Orly