Nu man palyginus visi lakai gerai laiko,nors buityje nenaudoju jokiu pirstiniu, skalbiu tik rankomis ir nuolat plaunu indus su indu plovikliais (kazkaip nerealiai daug indu sunaudojame).Beja,tik nenaudoju niekada nagu "kenkejo" indu ploviklio stiprios koncentracijos.
QUOTE (traliabum @ 2004 03 02, 12:32) |
ausrute buna visaip... o dar turbut labai ir nuo paciu nagu priklauso.. va as jokiu problemu anksciau neturedavau su nagais, o dabar jau 2 metai po gimdymo nesilaiko ne vienas nagu lakas, ir tas ORLY DEFENCE rupu mat, lupasi ![]() Mamos, ka daryt, gal as ta ta Orly blogai naudoju, man liepe kasdien lakuotis juo po laku ir ant virsaus, o kita diena vel tempti ant virsaus ir minimum 5 dienas per savaite... |
xixy - sakiau "Nail Tek" pirkt

QUOTE (laurencija @ 2004 01 22, 09:26) |
Beje, atradau ir viena idomu buda, kaip panaudoti sutirstejusi nagu laka. Taip namuose is graziu vyno buteliu pasidariau 3 vazeles: paimi buteli ir apipaisai su ivairiaspalviais nagu lakais. Sauniai atrodo. Analogiskai apipaisiau ir keleta stiklainiuku nuo dukros tyreles - gavosi tokia miela vazele virtuvinems servetelems ar pan., na, cia jau nuo fantazijos priklauso, kur tokius "dirbinius" panaudoti ![]() |
As ir kazka panasaus bandziau daryt, bet

QUOTE (rusne @ 2004 05 09, 12:24) |
As ir kazka panasaus bandziau daryt, bet ![]() |
ant plastelino?

Kaip ant plastilino - tikrai nežinau, bet ant stiklo tai tikrai nudžiūvęs lakas nebesmirda.
Aferiste, visai sutinku, kad geras nagų lakas - nagams, o kaip su blogu? Jei prieš išmetant sutirštėjusį galima šį bei tą gražaus padaryti - kodėl gi ne?
Aferiste, visai sutinku, kad geras nagų lakas - nagams, o kaip su blogu? Jei prieš išmetant sutirštėjusį galima šį bei tą gražaus padaryti - kodėl gi ne?

QUOTE (laurencija @ 2004 05 10, 22:10) |
Aferiste, visai sutinku, kad geras nagų lakas - nagams, o kaip su blogu? Jei prieš išmetant sutirštėjusį galima šį bei tą gražaus padaryti - kodėl gi ne? ![]() |

o teisingai papildyti siuksliu deze irgi yra tam tikros rusies menas, negi nezinojai?
taip kad ne taip giliai ir miega ta tavo gyslele

na man taip pat nagu lakavimas kasdienybe... jei nenulakuoju tada daznai luzineja, pasidaro silpnesni ir tada ilgus uzsiauginti be sansu
o is nagu lako man patiko buk ir belaton nagu lakai, pakankamai gerai laiko...
labai geras pagrindas loreal forte strong + calcium ( kaina siek tiek aukstoka netoli 20 berods ) bet verta pirkti

o is nagu lako man patiko buk ir belaton nagu lakai, pakankamai gerai laiko...
labai geras pagrindas loreal forte strong + calcium ( kaina siek tiek aukstoka netoli 20 berods ) bet verta pirkti

Ir as netikejau, kad BUK lakas yra geros kokybes. Visalaik pirkdavau Lumene, Rimel, Manhatan etc, taciau isitikinau, kad Buk'as tikrai geras. Ir neisdziusta lakas taip greitai, kaip tie brangiuji, kad net tenka ismest
O siaip mano naguciai kasdien lakuoti
ir dar kartais papaisyti

QUOTE (vedeja @ 2004 05 24, 21:36) |
Ir as netikejau, kad BUK lakas yra geros kokybes. |
Prijaučiu....... Buk tikrai geras..