Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

Nu man palyginus visi lakai gerai laiko,nors buityje nenaudoju jokiu pirstiniu, skalbiu tik rankomis ir nuolat plaunu indus su indu plovikliais (kazkaip nerealiai daug indu sunaudojame).Beja,tik nenaudoju niekada nagu "kenkejo" indu ploviklio stiprios koncentracijos.
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 03 02, 12:32)
ausrute buna visaip... o dar turbut labai ir nuo paciu nagu priklauso..
va as jokiu problemu anksciau neturedavau su nagais, o dabar jau 2 metai po gimdymo nesilaiko ne vienas nagu lakas, ir tas ORLY DEFENCE rupu mat, lupasi mad.gif du sluoksnius uztepu dar nieko, o kita diena ant virsaus uzlakuoju ir vsio luptis ima...
Mamos, ka daryt, gal as ta ta Orly blogai naudoju, man liepe kasdien lakuotis juo po laku ir ant virsaus, o kita diena vel tempti ant virsaus ir minimum 5 dienas per savaite...

xixy - sakiau "Nail Tek" pirkt wink.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (laurencija @ 2004 01 22, 09:26)
Beje, atradau ir viena idomu buda, kaip panaudoti sutirstejusi nagu laka. Taip namuose is graziu vyno buteliu pasidariau 3 vazeles: paimi buteli ir apipaisai su ivairiaspalviais nagu lakais. Sauniai atrodo. Analogiskai apipaisiau ir keleta stiklainiuku nuo dukros tyreles - gavosi tokia miela vazele virtuvinems servetelems ar pan., na, cia jau nuo fantazijos priklauso, kur tokius "dirbinius" panaudoti wink.gif

As ir kazka panasaus bandziau daryt, bet dry.gif taip smirdejo mano darbo rezultatas, jog teko ismest... tiesa, as ant plastelino tepiau.
Atsakyti
QUOTE (rusne @ 2004 05 09, 12:24)
As ir kazka panasaus bandziau daryt, bet dry.gif taip smirdejo mano darbo rezultatas, jog teko ismest... tiesa, as ant plastelino tepiau.

ant plastelino? g.gif nagu lakas tik nagams thumbup.gif laugh.gif toks butu mano sukis laugh.gif
Atsakyti
Kaip ant plastilino - tikrai nežinau, bet ant stiklo tai tikrai nudžiūvęs lakas nebesmirda.
Aferiste, visai sutinku, kad geras nagų lakas - nagams, o kaip su blogu? Jei prieš išmetant sutirštėjusį galima šį bei tą gražaus padaryti - kodėl gi ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (laurencija @ 2004 05 10, 22:10)
Aferiste, visai sutinku, kad geras nagų lakas - nagams, o kaip su blogu? Jei prieš išmetant sutirštėjusį galima šį bei tą gražaus padaryti - kodėl gi ne? rolleyes.gif

laugh.gif zinoma, kodel gi ne wink.gif tik va kai pas mane "meno gyslele" giliai kazkur ir giliai miega, taj... as ji galiu panaudot tik nagams arba siuksliu dezes papildymui
Atsakyti
o teisingai papildyti siuksliu deze irgi yra tam tikros rusies menas, negi nezinojai? laugh.gif laugh.gif laugh.gif taip kad ne taip giliai ir miega ta tavo gyslele laugh.gif
Atsakyti
na man taip pat nagu lakavimas kasdienybe... jei nenulakuoju tada daznai luzineja, pasidaro silpnesni ir tada ilgus uzsiauginti be sansu sad.gif
o is nagu lako man patiko buk ir belaton nagu lakai, pakankamai gerai laiko...
labai geras pagrindas loreal forte strong + calcium ( kaina siek tiek aukstoka netoli 20 berods ) bet verta pirkti thumbup.gif
Atsakyti
Ir as netikejau, kad BUK lakas yra geros kokybes. Visalaik pirkdavau Lumene, Rimel, Manhatan etc, taciau isitikinau, kad Buk'as tikrai geras. Ir neisdziusta lakas taip greitai, kaip tie brangiuji, kad net tenka ismest rolleyes.gif O siaip mano naguciai kasdien lakuoti biggrin.gif ir dar kartais papaisyti wink.gif
Atsakyti
Labai geri nagų lakai ARTDECO firmos. Parduodami vaistinėse. Tikrai jėga. Jei jau mano neįpatingai puosėliamiems nagams tinka tai ir visoms tiks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (vedeja @ 2004 05 24, 21:36)
Ir as netikejau, kad BUK lakas yra geros kokybes.

Prijaučiu....... Buk tikrai geras..
Atsakyti
O aš tai perku tuos pigiausius nagų lakus, nes ir pinigų negaila ir spalvų gana nemažas pasirinkimas yra. Kadangi kiekvieną dieną nelakuoju, tai gal labai nagų nesusigadinsiu.
Atsakyti