Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

o kaip cia su tuo ricinos aliejum?kai istepi juo nagus galiu lakuoti su nagu laku?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 02, 16:43)
o naujam kataloge jis yra?o nuolaida jam taikoma?

7 kataloge yra be nuolaidos. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Hearta @ 2006 05 05, 22:31)
o kaip cia su tuo ricinos aliejum?kai istepi juo nagus galiu lakuoti su nagu laku?

Biški palauki kol susigers į naga ir jau galėsi lakuoti su nagų laku.
Atsakyti
As laku turiu neperdaugiausiai, kokia 12 buteliuku,keletas Creative , Yves Rocher ir pora L`Oreal ,esu jais patenkinta.Lakam skiest nusipirkau Orly lako skiediklio,keletas lasiuku ir lakai kaip nauji thumbup.gif
Top Coat`as man lietuviskas patinka "Esi Grazi" ax.gif .
Odelem naudoju Creative aliejuka "Solar Oil" thumbup.gif
Atsakyti
Naujam AVON kataloge yra jau sausas lakas, jis atlaiko 14 dienu.Nereklamuoju tikrai atlaiko good.gif Gali tik kaina nepatikti , rinkinio su nuolaida 10.90.Nuima paprastas valiklis, pavirsius blizgus, gerai atlaiko ibrezimus bigsmile.gif Kiti lakai Avon man nelabai patinka, ilgai dziusta, bet nors nagu negadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 gegužės 2006 - 16:53
QUOTE(asilisa @ 2006 05 06, 21:57)

Top Coat`as man lietuviskas patinka "Esi Grazi" ax.gif .

O kur toki isigijai ir kiek mokejai? Pirma karta girdziu apie lietuvishkas priemones nagams smile.gif

Pati nagus lakuoju daznai, bet visada raudonai, na dar kartais tik su stiprikliu belaton.Beda tame, kad neranu niekur tokio, kokio noriu raudono atspalvio.Daugumo pamegti BUK lakai man niekad nepatiko, spalvu patinkanciu ten nerandu, o apie raudonas BUk spalvas ish vis patyliu.Visada naudodavau belaton, bet raudonu spalvu ir nera beveik, dar ish belaton pirkdavau juoda.O shiaip naudoju GOlden Rose lakus, spalvu pasirinkimas didelis, laiko man normaliai, kaina tik 1.80 lt.Perskaiciau visa tema, o golden rose paminejo tik viena smile.gif Dar Isparduotuvej nusipirkau LUmene raudona laka, tai lb nepatiko, greit nusilupa ir zvilga jis man per daug.Naudoju tik matinius lakus, nepatinka perlamutras.Dabar rezgu minti nusipirkt maybeline funky feet, nes maciau ten grazia vysnine spalva smile.gif

P.S Kiek kainuoja tie ORly lakai ir kur ju galima isigyti? smile.gif
Atsakyti

[/quote]

mane jie irgi domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 09, 11:00)
O kur toki isigijai ir kiek mokejai? Pirma karta girdziu apie lietuvishkas priemones nagams smile.gif
As ji pirkau Megoj pard."Kosmada",siaip jie kainuoja 15,99lt,o su kosmados kortele 9,90, placiau cia
Orly laku yra keliu rusiu ,tai ir kainos skirtingos 15-20lt,jais vitrina prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 09 gegužės 2006 - 16:53
Aciu uz atsakymus, bet kur to Orly isigyti tai nelabai ir supratau, nes Vitrina randasi N.Akmenej ir uzsiima tik didmenine prekyba ar ne? Gal kas zino, kur Kaune isigyti. labai sudomino.
Atsakyti
kontaktuose paziurek mirksiukas.gif Savanoriu 192,iejimas kur kirpykla ir soliariumas.Gali pirkt ,kad ir viena butelaiti lako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2006 05 09, 19:45)
kontaktuose paziurek mirksiukas.gif Savanoriu 192,iejimas kur kirpykla ir soliariumas.Gali pirkt ,kad ir viena butelaiti lako  mirksiukas.gif

Aciu.Ziurejau lyg ir kontaktus, bet turbut neatidziai blush2.gif Jau daug maz nutuokiu kurioj vietoj galetu buti, tas savanoriu 192 smile.gif
Atsakyti
Priesais Juze,tik tam pastate firmu firmeliu doh.gif ,tai orientuokis ten ,kur vokeIII,sviestuvai,pamatysi kirpyklosir soliariumo iskaba ir zygiuoji laptais i virsu,desinej pusej Vitrina isikurus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 09, 11:00)
Pati nagus lakuoju daznai, bet visada raudonai, na dar kartais tik su stiprikliu belaton.Beda tame, kad neranu niekur tokio, kokio noriu raudono atspalvio.

Vat ir as su ta beda susiduriau. Megstu raudona spalva ir norisi daznai nagus butent raudonai lakuot, bet visi is pirmo zvilgsnio "raudoni" lakai yra slykstaus burokinio atspalvio doh.gif Nerandu tikro raudono atspalvio..
Atsakyti