Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

Jei ieskot raudono lako, tai galeciau patarti Golden rose care + strong (kvadratinis buteliukas) nr.152, kaina 3.5-4lt. Gerai laiko, pakanka tik vieno sluoksnio, tolygiai padengia, pati turiu tai neatsidziaugiu - nebrangus ir geras bigsmile.gif siulau ir jums pamegint smile.gif
Atsakyti
man patys geriausi belaton nagų lakai ax.gif nebrangūs, nusilakavus po kokių 1-2 min galima eit indų plaut biggrin.gif thumbup.gif ilgai laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2006 07 04, 15:14)
man patys geriausi belaton nagų lakai ax.gif nebrangūs, nusilakavus po kokių 1-2 min galima eit indų plaut biggrin.gif  thumbup.gif ilgai laiko thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat smile.gif Ypac tie, kur mazyyyciuase buteliukuose - neatsibosta, nesudziuna, nes greit baigiasi lotuliukas.gif Ir laiko savaite be problemu thumbup.gif
Turiu ir "prabangiu" - nepasakyciau kad buciau pajutusi skirtuma mirksiukas.gif
Atsakyti
as nagus lakuoju kas 3 dienas, paciai labai patinka paisyti juos. O mano megstamiausias prancuziskas arba prancuzskas ir ant virsaus dar papaisyta:) ax.gif
Papildyta:
o lakus naudoju Peggy Sage, Paco, ir Nails system. Brangius labai pirkt kazkaip gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2006 06 23, 13:53)
Jei ieskot raudono lako, tai galeciau patarti Golden rose care + strong (kvadratinis buteliukas) nr.152, kaina 3.5-4lt. Gerai laiko, pakanka tik vieno sluoksnio, tolygiai padengia, pati turiu tai neatsidziaugiu - nebrangus ir geras  bigsmile.gif  siulau ir jums pamegint  smile.gif

O man Golden Rose lakų šepetėliai nepatinka. Galas jo kažkoks kampuotas, tai nelygiai padengia nagučius sad.gif
Atsakyti
o man atradimas ir dabar patys geriausi loreal collection crystals ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 18, 11:54)
o man atradimas ir dabar patys geriausi loreal collection crystals ax.gif

o kuo jie tokie geri? bigsmile.gif
Atsakyti
man apskritai lorealo nagu lakai nepatinka, nelygiai dengia, ilgai dziusta
Atsakyti
man šiaip patinka buk nagų lakai. laikosi pakankamai, nes nemėgstu ilgai vaikščioti su viena ir ta pačia spalva smile.gif ir dar visai nieko Avon, tačiau jie patinka ne dėl to kaip laikosi, o dėl pačios lakų konsistencijos. tokie ganėtinai tiršti, jei gerai palakuoji - kartais užtenka ir vieno sluoksnio nail.gif
dėl nagų stiprinimo priemonių. savos pačios nuostabai atradau tokį labai man patinkantį stiprintoją. Firmos Frenchi. vadinasi Nail Hardener with silk protein and vitamins B5&A. iš tikrųjų kai pirkau tai nesitikėjau sulauksianti efekto už 16 lt biggrin.gif tačiau dabar man labai patinka, nes nagai nesisluoksniuoja, pasidarė kietesni ir auga pakankamai greitai thumbup.gif thumbup.gif

p.s. tai nebuvo tam tikros priemonės reklama schmoll.gif tiesiog norėjau pasidalinti savo atradimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2006 07 19, 16:23)
Firmos Frenchi. vadinasi Nail Hardener with silk protein and vitamins B5&A. iš tikrųjų kai pirkau tai nesitikėjau sulauksianti efekto už 16 lt  biggrin.gif tačiau dabar man labai patinka, nes nagai nesisluoksniuoja, pasidarė kietesni ir auga pakankamai greitai  thumbup.gif  thumbup.gif

aš irgi turėjau, tikrai neblogas

beje, pirkau už 11 Lt (praeitą rudenį), dabar sukėlė kainas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 07 18, 16:56)
o kuo jie tokie geri? bigsmile.gif

isdziusta per minute ir tikrai laukt nereikia,tie su kristalais dengiasi kaip tik lygiai ir graziai zeri,kazkas panasaus kaip water shine diamods smile.gif
kiti lorealio man nelabai bet sitie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 07 19, 09:45)
man apskritai lorealo nagu lakai nepatinka, nelygiai dengia, ilgai dziusta

tie kurie ilgai dziusta dazniausiai ilgai laikosi ant naturalaus nago smile.gif
Atsakyti