Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

Nuspirkau Nivea "Flex Strong with Bamboo", tikras š****, visai nelaiko. Nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
na girdejau cia visokiu atsiliepimu apie BUK nagu lagus, tai siaip norejau pasakyti ,kad jie man vieni geriausiu, dar labai geri yra Golden Rose , taip pat neblogai laiko.Abu islaiko mazdaug apie savaite. Bet aisku reikia ir ziureti pacius nagus, plauti indus ir tvarkytis tik su pirstinem ,ir pan. daug ilgiau laiko. O del Buk nagu laku kokybes tai siaip pastebejau ,kad pirkti droge arba maximoj laiko zymiai trumpiau ,greiciau sukieteja ir lakuojasi kazkaip kitaip.Siaip patariu kaunietem pirkti ,parduotueje Mickeviciaus gt. ten kur prekiauja profesionalia kosmetika, tai ten ir nagu lakai geresni.Turbut droge ar maximoj juos skiedzia ten kaip nors. g.gif
Atsakyti
man tinkamiausias lumene lakas...
Atsakyti
Man isvis nesilaiko lakas anei joks... Ilgiau nei poros dienos niekaip neistempia. Kazkokia kvaila nago struktura mano cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 10 03, 19:35)
na girdejau cia visokiu atsiliepimu apie BUK nagu lagus, tai siaip norejau pasakyti ,kad jie man vieni geriausiu, dar labai geri yra Golden Rose , taip pat neblogai laiko.Abu islaiko mazdaug apie savaite. Bet aisku reikia ir ziureti pacius nagus, plauti indus ir tvarkytis tik su pirstinem ,ir pan. daug ilgiau laiko. O del Buk nagu laku kokybes tai siaip pastebejau ,kad pirkti droge arba maximoj laiko zymiai trumpiau ,greiciau sukieteja ir lakuojasi kazkaip kitaip.Siaip patariu kaunietem pirkti ,parduotueje Mickeviciaus gt. ten kur prekiauja profesionalia kosmetika, tai ten ir nagu lakai geresni.Turbut droge ar maximoj juos skiedzia ten kaip nors. g.gif

Na,nemanau,kad galetu skiesti,kas ten uzsiims su tokiu kiekiu zaisti lotuliukas.gif
Golden Rose kazkada bandzius,tai pamenu labai specifinis,astrus jo kvapas wacko.gif
Atsakyti
Bet tų chameleoninių lakų kvapas tai normalus smile.gif
Atsakyti
Belatono paskutiniu metu kokybe tikrai suprastejo- labai skysti, Maybilline(atrodo taip, o gal ir ne) irgi skysti. Man neblogi kai kurie Manhattano, Delia Glamour- gerai pasidengia ir ilgai laiko, bei Gabrini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2006 10 03, 07:43)
Ar bandėt naujus Golden Rose chameleoninius lakus?Kaip jie jums, ar ilgai laiko, ar greit džiūsta?Man labai patiko jų spalvos,galvoju nusipirkti, nors kaina ir nemaža apie 7 Lt. verysad.gif

Bandžiau 4u.gif Man spalvos labai gražios, labai gražiai žiūrisi ant nagų, nereikia nei piešinukų biggrin.gif ir laiko, sakyčiau, neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buziaka: 19 spalio 2006 - 14:41
Laiko tai tikrai gerai ax.gif smile.gif
Atsakyti
zinot ka papasakosiu, mano drauge nusipirko kazkoki nagu lako dziovikli atrodo, is avon firmos tai sake beveik visi nagu lakai minimum savaite laikosi idealiai ir nenutrupa.
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2006 10 03, 07:43)
Ar bandėt naujus Golden Rose chameleoninius lakus?Kaip jie jums, ar ilgai laiko, ar greit džiūsta?Man labai patiko jų spalvos,galvoju nusipirkti, nors kaina ir nemaža apie 7 Lt. verysad.gif

Ir kaina jų 5 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 10 04, 22:19)
Man isvis nesilaiko lakas anei joks... Ilgiau nei poros dienos niekaip neistempia. Kazkokia kvaila nago struktura mano cry.gif cry.gif cry.gif
Pas mane lygiai tas pats
verysad.gif tai as paskutiniu metu jau net nebevargstu su lakavimu, o jei kur nors einu tai jau tik pries kelias valandas nusilakuoju, ir tai dar nevisada atlaiko
Atsakyti