Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE(Bajm @ 2007 07 11, 13:36)
o aš užvakar apsiprekinau orly sad.gif

pritariau tam kad pasirinkimas LT menkas,o orly geri tik ne tie patys ryskiausi,nes juose per daug dazu
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 11, 14:21)
Ką pirkai?  ax.gif

nagų odelėms priemonę ir laką 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 11, 14:23)
pritariau tam kad pasirinkimas  LT menkas,o orly geri tik ne tie patys ryskiausi,nes juose per daug dazu

ėmiau tokį sidabrinį laką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 07 11, 15:10)
nagų odelėms priemonę ir laką 4u.gif
Papildyta:
ėmiau tokį sidabrinį laką blush2.gif

noriu atsiliepimu apie nagu odeliu priemone,nu sidabrinis tai gal nenudazys nagu ax.gif
Atsakyti
atsiliepimai po kelių savaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 07 11, 16:32)
atsiliepimai po kelių savaičių 4u.gif

tai lauxim 4u.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausi lakai China Glaze ir OPI, juos Nagavita pardavinėja ax.gif
Kol bandžiau visokius nail system kasdien nagus persilakuot tekdavo, kol galiausiai nebesilakuodavau išvis.
Dabar naudoju dar ir foundation II nailteko, nes nagai labai vagoti, tai lakas iki savaitės išsilaiko, labai patinka 4u.gif
Orly nebandžiau, tai palygint negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2007 07 12, 12:45)
Mano mėgstamiausi lakai China Glaze ir OPI, juos Nagavita pardavinėja  ax.gif
Kol bandžiau visokius nail system kasdien nagus persilakuot tekdavo, kol galiausiai nebesilakuodavau išvis.
Dabar naudoju dar ir foundation II nailteko, nes nagai labai vagoti, tai lakas iki savaitės išsilaiko, labai patinka  4u.gif

Tikrai, man jau ne vienas sakė, kad China Glaze lakai geri...ir kad gerai laikosi ir gerai tepasi. Bet pati neturėjau, be to ten pakankamai dideli buteliukai ir kainuoja virš 30, atrodo g.gif . Reiktų tada ir lako skiediklį pirkti, nes pati tokio buteliuko tikrai neišnaudočiau, o jei dar ir laiko gerai, tai visai pusė buteliuko sudžiūtų.
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2007 07 12, 12:45)
Mano mėgstamiausi lakai China Glaze ir OPI, juos Nagavita pardavinėja  ax.gif
Dabar naudoju dar ir foundation II nailteko, nes nagai labai vagoti, tai lakas iki savaitės išsilaiko, labai patinka  4u.gif

ir as girdejau kad jie geri,tik vis pinigeliu pagailsta jiems,nes 1 spalvos man neuztenka o keleta simtu jiems atiduot man per brangu doh.gif
Atsakyti
As is orly naudoju juoda veidrodinio blizgesio nagu laka ir man jis labai labai liuks thumbup.gif taip pat neseniai isigyjau Oriflame nagu laka-likau maloniai nustebinta, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 07 12, 14:12)
Tikrai, man jau ne vienas sakė, kad China Glaze lakai geri...ir kad gerai laikosi ir gerai tepasi. Bet pati neturėjau, be to ten pakankamai dideli buteliukai ir kainuoja virš 30, atrodo  g.gif . Reiktų tada ir lako skiediklį pirkti, nes pati tokio buteliuko tikrai neišnaudočiau, o jei dar ir laiko gerai, tai visai pusė buteliuko sudžiūtų.

China Glaze bent jau Nagavitoje kainuoja 22-24Lt (tiksliai nepamenu), OPI 26Lt, o holografiniai daugiau... Jau užsinorėjau dar kokios spalvytės naujos, reiks lėkt pažiūrėt ax.gif
Dėl didelių buteliukų, tai tikrai tiesa, nesugebėsiu išnaudot, bet kadangi šaldytuve laikau, tai nė trupučio netirštėja, jau kokius 4 mėn turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2007 07 12, 15:23)
China Glaze bent jau Nagavitoje kainuoja 22-24Lt (tiksliai nepamenu), OPI 26Lt, o holografiniai daugiau... Jau užsinorėjau dar kokios spalvytės naujos, reiks lėkt pažiūrėt  ax.gif
Dėl didelių buteliukų, tai tikrai tiesa, nesugebėsiu išnaudot, bet kadangi šaldytuve laikau, tai nė trupučio netirštėja, jau kokius 4 mėn turiu  4u.gif

Kiek ml buteliuke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2007 07 12, 15:23)
China Glaze bent jau Nagavitoje kainuoja 22-24Lt (tiksliai nepamenu), OPI 26Lt, o holografiniai daugiau... Jau užsinorėjau dar kokios spalvytės naujos, reiks lėkt pažiūrėt  ax.gif
Dėl didelių buteliukų, tai tikrai tiesa, nesugebėsiu išnaudot, bet kadangi šaldytuve laikau, tai nė trupučio netirštėja, jau kokius 4 mėn turiu  4u.gif

Tai jei 24 Lt, tai dar normaliai smile.gif. O dėl šaldytuvo tai tikrai nedasigalvočiau biggrin.gif , reiks pabandyt, svarbiausia kad MB nesuvalgytų lotuliukas.gif
Atsakyti