Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

O aš nemoku nagų nusilakuot. verysad.gif Visus pirštus nusiterlioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 12, 15:16)
As is orly naudoju juoda veidrodinio blizgesio nagu laka ir man jis labai labai liuks thumbup.gif taip pat neseniai isigyjau Oriflame nagu laka-likau maloniai nustebinta, patiko 4u.gif

o is kurios kolekcijos issirinkai ir koki?
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 12, 16:22)
O aš nemoku nagų nusilakuot.  verysad.gif Visus pirštus nusiterlioju doh.gif

tai nusipirkt piestuka-koreguokli ir nusivalysi odeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 12, 16:35)
tai nusipirkt piestuka-koreguokli ir nusivalysi odeles biggrin.gif

Visai įdomu būtų sužinoti apie šį daiktą g.gif , gal kur nors ir mačiau, bet niekad neatkreipiau dėmesio. Kiek kainuoja, kur buna ir aplamai ar apsimoka pirkti? Nes odeles visad nuvalau su vatos pagaliuku, bet kartais netyčia per daug nusivalo doh.gif . Nors taip buna retai, tai įdomu ar apsimokėtų man tokį dalykėlį įsigyti
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 07 12, 16:46)
Visai įdomu būtų sužinoti apie šį daiktą  g.gif , gal kur nors ir mačiau, bet niekad neatkreipiau dėmesio. Kiek kainuoja, kur buna ir aplamai ar apsimoka pirkti? Nes odeles visad nuvalau su vatos pagaliuku, bet kartais netyčia per daug nusivalo  doh.gif . Nors taip buna retai, tai įdomu ar apsimokėtų man tokį dalykėlį įsigyti

Yra platinamos kosmetikos, yra ir Artdeco, bet man tie patys ausų krapštukai kaip tik nuvalyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
Visai įdomu būtų sužinoti apie šį daiktą  g.gif , gal kur nors ir mačiau, bet niekad neatkreipiau dėmesio. Kiek kainuoja, kur buna ir aplamai ar apsimoka pirkti? Nes odeles visad nuvalau su vatos pagaliuku, bet kartais netyčia per daug nusivalo  doh.gif . Nors taip buna retai, tai įdomu ar apsimokėtų man tokį dalykėlį įsigyti

jis tokios dydzio kaip piestukas tik storesnis,pirkau is avon uz 13lt,tai man labai patinka,nereikia ausu krapstuku vis slapint i valikli,jis visada slapias ir ilgam jo uztenka thumbup.gif siaip daug firmu ju yra paieskok parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 12, 16:35)
o is kurios kolekcijos issirinkai ir koki?

Cia klausi apie orly ar oriflame? g.gif
Papildyta:

As turiu jau koki trecia is Essence, lb patinka, nes jis su keiciamomis serdelemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 13, 08:15)
As turiu jau koki trecia is Essence, lb patinka, nes jis su keiciamomis serdelemis thumbup.gif

O tam pieštuke acetonas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 07 13, 08:50)
O tam pieštuke acetonas ar ne?

Nea schmoll.gif ten kazkas kito ir lb maloniai kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 13, 08:15)
Cia klausi apie orly ar oriflame? g.gif
Papildyta:

klausiu apie oriflame 4u.gif o kiek Essence peistukas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 13, 10:58)
klausiu apie oriflame 4u.gif o kiek Essence peistukas kainuoja?

Paemiau Oriflame fiolecetava laka is Bahia kolekcijos, ypac teptukas patiko, taip lengva lakuot, bet sake ir kitu oriflame lauku su tokiu sepeteliu yra ax.gif

Essence piestukas nebrangus, apie 10-15 lt Eurokos, bet tikrai ilgam uztenka! thumbup.gif pakeiti sirdele, pamirkai i savo nagu valymo priemone ir vel naudoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 12, 16:28)
Kiek ml buteliuke?  g.gif

14ml. Atrodo, nėra tie 14ml daug, bet lakai turi labai patogius šepetėlius ir tepasi plonai, tai net neįsivaizduoju, kiek dar man jų užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 13, 11:32)
Paemiau Oriflame fiolecetava laka is Bahia kolekcijos, ypac teptukas patiko, taip lengva lakuot, bet sake ir kitu oriflame lauku su tokiu sepeteliu yra ax.gif

Essence piestukas nebrangus, apie 10-15 lt Eurokos, bet tikrai ilgam uztenka! thumbup.gif  pakeiti sirdele, pamirkai i savo nagu valymo priemone ir vel naudoji 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti