Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

Dar neparašiau, kad į sanatoriją galima važiuoti ir su Epilepsijos diagnoze. Kaip kitose sanatorijoje aš nežinau, bet "Pušyno kelias" su šita priima. Mes važiuojam du kartus per metus, pirma su VCP, antra su Epi, buvom šiemet gegužę mes jau, dabar su kita diagnoze važiuosim, ir visada tik per ligoninę.

zirziliuke , su tom technikom, būna duoda iš karto, būna lauki 100metų kol vaikas išauga užsisakytą daiktą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 10 29, 10:49)
Prieš važiuojant į sanatoriją reikia atlikti 5 dienų pradinę reabilitaciją, tai gali būti mankštos ligoninėje, taip pat ir poliklinikoje. Tad jei tik konsultacijai planuojate nieko nebus, čia reikia gulėti tas 5d , arba poliklinikoje vaikščioti , bet tokiu atveju Endzinienė neduos, jei poliklinikoje kažką darysite, čia jau su savo vaiko gydytoja reikia kalbėti.

Su sanatorija reikia tartis iki kelialapio gavimo (aišku jei tikrai žinai, kad gausi), nes reikia užsirašyti vietą, kad būtų kur atvažiuoja, nes tik ekstra atvejais (po didelės ligos, avarijos, kaulų lūžių ir pan.) važiuojama tiesiai, be išankstinio užsirašymo.

Mes į savo sanatoriją susitariam iki gulimosi į ligoninę, na tarkim žinau, kad gulam į ligoninė 11-02d, gulėsim 5 dienas, ir išsirašom 11-06d, tai sanatorijon užsirašome apie 11-08/12d. datos čia taip pvz.

----------

pakliūti į sanatoirją Palangoje vasaros metu užsirašoma 6mėn į priekį, Druskininkuose kiek paprasčiau, bet irgi ten daug vaikų, Pušyno kelias Vilniuje, ten irgi srautai nemaži, bet kai mes nenakvojam, tai man tai nėra didelė kliūtis.
Dar yra sanatorijos Utenoje bei Abromiškėse. Kituose miestuose vaikų kažkaip negirdėjau  g.gif

bandysim, ką nors veikti. Niekada nedarius taip painu atrodo.. doh.gif Šeimos gydytoją puikią turim- kaip nors suderinsim. Ačiū už informaciją. Bent kryptis aiški.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 10 29, 11:57)
Dar neparašiau, kad į sanatoriją galima važiuoti ir su Epilepsijos diagnoze. Kaip kitose sanatorijoje aš nežinau, bet "Pušyno kelias" su šita priima. Mes važiuojam du kartus per metus, pirma su VCP, antra su Epi, buvom šiemet gegužę mes jau, dabar su kita diagnoze važiuosim, ir visada tik per ligoninę.

zirziliuke , su tom technikom, būna duoda iš karto, būna lauki 100metų kol vaikas išauga užsisakytą daiktą... doh.gif

drinks_cheers.gif Dažnai su tuo susiduriu,apskritai soc.srytyje mes visi labai nuskriausti unsure.gif Nepritaikytas transportas,pastatai ,įvažiavimai,jau neklabu apie požiūri į neįgaliuosius doh.gif Mes lovos taip ir negavom,teko patiems ieškotis kas pagamintų mums tinkamą,radom Lenkijoj.Mūsų rajone darbuotojos dirbančios šioje srytyje labai nemandagios,po apsilankymo jautiesi žmogus kaltas kam iš vis gyveni su savo negalia ant šios žemės verysad.gif verysad.gif

Beja turiu kuom pasidžiaugti,mano Deimantukas jau atsistoja savo lovoje,bet jai aš sėdžiu šalia,bet manau tik laiko klausimas kada pamėgins stotis pats wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 29, 11:38)

Beja turiu kuom pasidžiaugti,mano Deimantukas jau atsistoja savo lovoje,bet jai aš sėdžiu šalia,bet manau tik laiko klausimas kada pamėgins stotis pats wub.gif

thumbup.gif puikios žinios..

o aš, atrodo, įsisirgau.. doh.gif temperatūros nėra, net kaip suvėžyta jaučiuosi...Eisiu dar aviečių arbatos išgerti... o tiek planų turėjau šiai savaitei, ir Vilniun nuvažiuoti, ir su Miranda susitikti.. Et..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 13:24)
thumbup.gif  puikios žinios..

o aš, atrodo, įsisirgau.. doh.gif temperatūros nėra, net kaip suvėžyta jaučiuosi...Eisiu dar aviečių arbatos išgerti... o tiek planų turėjau šiai savaitei, ir Vilniun nuvažiuoti, ir su Miranda susitikti.. Et..

Gydikis 4u.gif O dėl planų anksčiau ar vėliau juos įgyvendinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 29, 10:38)

Liuks! thumbup.gif Smagu girdet, tokias naujienas, as irgi manau, kad tik laiko klausimas, kad isidrasins ir prades vienas stotis 4u.gif

QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 11:24)

console.gif Pabandyk pasidaryt tokia arbata: sutarkuot smulkiai imbiero, citrina be zieveles ir medaus i det. Maniskiui praeita savaite ir p buvo, tai spejau "atgriebt" 4u.gif Spanguoles dar labai gerai su medum, bet ju dar nebandzius. Ir galgi, musu rengiamas susitikimas visgi ivyks greitu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 29, 13:01)
Gydikis 4u.gif O dėl planų anksčiau ar vėliau juos įgyvendinsi 4u.gif

va- pagaliau supratau tavi Nic-o prasmę- paskaitau tavo postus ir pati pasijaučiu zirzliukė. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Miranda80 @ 2012 10 29, 13:10)
Liuks! thumbup.gif  Smagu girdet, tokias naujienas, as irgi manau, kad tik laiko klausimas, kad isidrasins ir prades vienas stotis 4u.gif
console.gif Pabandyk pasidaryt tokia arbata: sutarkuot smulkiai imbiero, citrina be zieveles ir medaus i det. Maniskiui praeita savaite ir p buvo, tai spejau "atgriebt" 4u.gif  Spanguoles dar labai gerai su medum, bet ju dar nebandzius. Ir galgi, musu rengiamas susitikimas visgi ivyks greitu metu ax.gif

geriu ir spanguole, bet pataupau vaikėm, kai pradės sirgti.. o šiandien toks noras iš namų nosį iškišti- Siaubūnas ( ta, kuri namus siaubia) visai man kantrybę ištąsys..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 12:25)
geriu ir spanguole, bet pataupau vaikėm, kai pradės sirgti.. o šiandien toks noras iš namų nosį iškišti- Siaubūnas ( ta, kuri namus siaubia) visai man kantrybę ištąsys..

Nesijausk vienisa toj valty, yra ir daugiau pakeleiviu... hihihi.gif

P.S. pasidaryk arbacikes, kur parasiau, tikrai liuks tokiai savijautai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 10 29, 13:31)
Nesijausk vienisa toj valty, yra ir daugiau pakeleiviu... hihihi.gif

P.S. pasidaryk arbacikes, kur parasiau, tikrai liuks tokiai savijautai 4u.gif

daryčiausi tokios, bet namie nei imbiero, nei citrinos- Vyresnioji išėjo mokyklon matematikos testo rašyti, tai pakeliui pieno nupirkti liepiau. Antrą kartą jos jau nebeišvarysiu.. schmoll.gif o pati su mažaja kol susiruošiu-tai šlapia nuo prakaito liksiu.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 14:25)
va- pagaliau supratau tavi Nic-o prasmę- paskaitau tavo postus ir pati pasijaučiu zirzliukė. bigsmile.gif

Papildyta:

,Klausyk ,Vilkra ,jei mums pavyks susitikti,klinikose Kaune,aš galėsiu suktų spangių prigriebti blush2.gif Na man jų pirkt nereikia vyras priuogavo ir mums ir pardavimui. ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti