Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(vilkra @ 2012 10 28, 14:48)
laba diena,

ar pati viena planuoji gultis?

Ech kaip gerai,ką tik iš bažnyčios thumbup.gif Taip ,vyras palydės ,paguldys,o po to atvažiuos paimti.Su savim vešiuos vaiko vežimėlį ,tai problemų nebus,kol dar pakeliu noriu pati keliauti

Aplamai tai aš morališkai stipresnė už saviškį,.Jis bijo kai vaikui duria ,ir šiaip naudingesnis jis namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 28 spalio 2012 - 13:30
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 28, 14:28)
Ech kaip gerai,ką tik iš bažnyčios thumbup.gif Taip ,vyras palydės ,paguldys,o po to atvažiuos paimti.Su savim vešiuos vaiko vežimėlį ,tai problemų nebus,kol dar pakeliu noriu pati keliauti

Aplamai tai aš morališkai stipresnė už saviškį,.Jis bijo kai vaikui duria ,ir šiaip naudingesnis jis namie biggrin.gif

smagu- o mudu su vyru šiandien likom namie- didžioji viena išėjo bažnyčion.. verysad.gif Peršalom vakar uošvijoj. Aš rinkau paskutines šilauoges- jaučiau, kaip pirštai sustiro.Vyriškis baseiną žiemai ruošė..irgi rankas mirkino...
maniau, jei gulėsi KMUK, gal pavyktų tave aplankyti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 28, 17:54)
smagu- o mudu su vyru šiandien likom namie- didžioji viena išėjo bažnyčion.. verysad.gif  Peršalom vakar uošvijoj. Aš rinkau paskutines šilauoges- jaučiau, kaip pirštai sustiro.Vyriškis baseiną žiemai ruošė..irgi rankas mirkino...
maniau, jei gulėsi KMUK, gal pavyktų tave aplankyti.. blush2.gif

Svarbu noras būtų ,o viską galima suderint mirksiukas.gif Tik ligos sezoninės ,kad nesutrugdytų.Manau porą dienų tai pagulėsiu.

Aš savo gėlyną jau susitvarkiau,tik rožių dar neuždengiau.O mes per daug prisikūrenam ,tai vėl kosulys nori kabintis,o mūsų čipas čiaudi,matyt atšalo,nelengva su tais veislinukais doh.gif Jam pirmi šalčiai.

Dabar turit medaus kabint arbatėlių ir kojas pamirkyt vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 28 spalio 2012 - 17:48
Labas vakaras merginos,

Paskaitau kaip jums sekasi, bet parasyti vis to laiko pritruksta blush2.gif

Mums sekasi neblogai, vartojame vaistukus ir kol kas didesniu priepuoliu neturejom tik vis dar naktiniai karts nuo karto kankina. Kraujo tyrimus neseniai dare tai vel doze pakele, sake tyrimai neblogi, bet vis laukiam dar geresniu. Antradieni vaziuosim EEG daryti. Kankinsiu maziu kad puse nakties nemiegotu, kad per tyrima uzmigtu g.gif , ir brolis kartu kankinsis, nes vienas neina miegoti doh.gif . Bet as kazkodel labai bijau sio tyrimo. Pati nesuprantu kodel, juk ir bukle jo nebloga ir tyrimai nera blogiausia, bet tokia baime apnikusi. doh.gif
Ir broliui vel kartos EEG nes turi itarimu, kol kas nepasitvirtino, tikiuosi kad ir nepatvirtis, bet jam dar iki nauju metu palaukti reikes.
Ech bet kaip visada tikiuosi tik geriausio.

O zinokit kad ir pikti tie vaistukai, bet manau kiekvienas priepuoliukas dar yra piktesnis vaikui. As nepastebejau jokio salutinio poveikio kol kas (tikiuosi kad nebus). Auga abu su broliu(dvyniai) vienodai, vystosi irgi. kalba jau neblogai, labai aktyvus, ir labai didelis isradejes visokiu ne tik geru dalyku lotuliukas.gif

Pasirodom susipazinimui Eimantas
user posted image
O cia su geriausiu kompanioju ir draugu broliu Eriku
user posted image

Gero visoms vakaro.
Atsakyti
user posted image

Nauja tema prisegta į svarbias smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 29 spalio 2012 - 09:12
QUOTE(Rustė @ 2012 10 29, 09:26)
user posted image

Nauja tema smile.gif

user posted image

nu va, aš stačiau, stačiau, kankinausi, kankinausi... O Rustė kitus namelius sukūrė... kažkuriuos reiks ištrinti.. verysad.gif

Nijoliuks,
šaunūs tavo vyrukai.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 29 spalio 2012 - 09:13
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 09:55)
nu va, aš stačiau, stačiau, kankinausi, kankinausi... O Rustė kitus namelius sukūrė... kažkuriuos reiks ištrinti.. verysad.gif

Nijoliuks,
šaunūs tavo vyrukai.. thumbup.gif

mano wink.gif

aš tiek temų esu prisikūrus, kad man tikrai nieko tokio išsitinti, juolab pati galiu wink.gif

nepyk, Vilkriukai, nu nepastebėjau doh.gif

jamk balioną 4u.gif
Papildyta:
Temos užbaigimui papasakosiu kaip sekais mums smile.gif

Brigita dar karts nuo karto turi traukulių (3-5-8 per mėn), viskas dėka ketogeninės dietos (iki jos turėdavo 5-10 per dieną). Ketogeninamės ir toliau (jau 4 metai rugsėjy suėjo).

Lanko spec. ugcymo centrą "Viltis". Gaila prasirgo visą mėnesį , o dabar atostogos užpuolė biggrin.gif

Makaluojamės su spec. technika - reikia vežimą prisitaikyti, nes duotasis truputį nepatogus jai...laukiam du metus darbo kėdės, bet gi neturi, tai sakė kažkokią iš senų pritaikys...

Planuojam tyrimama į santariškes ir kaip visada į sanatoriją smile.gif (į Pušyno kelią).
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 10 29, 10:18)
mano wink.gif

aš tiek temų esu prisikūrus, kad man tikrai nieko tokio išsitinti, juolab pati galiu wink.gif

nepyk, Vilkriukai, nu nepastebėjau doh.gif

jamk balioną  4u.gif
Papildyta:
Temos užbaigimui papasakosiu kaip sekais mums smile.gif

Brigita dar karts nuo karto turi traukulių (3-5-8 per mėn), viskas dėka ketogeninės dietos (iki jos turėdavo 5-10 per dieną). Ketogeninamės ir toliau (jau 4 metai rugsėjy suėjo).

Lanko spec. ugcymo centrą "Viltis". Gaila prasirgo visą mėnesį , o dabar atostogos užpuolė biggrin.gif

Makaluojamės su spec. technika - reikia vežimą prisitaikyti, nes duotasis truputį nepatogus jai...laukiam du metus darbo kėdės, bet gi neturi, tai sakė kažkokią iš senų pritaikys...

Planuojam tyrimama į santariškes ir kaip visada į sanatoriją smile.gif (į Pušyno kelią).

Na, vat pasirodai retai, tai dabar pasakok pasakok...

norėjau paklausti- o nuo ko kelią į sanatorijas pradedat? Nuo šeimos gydytojo, ar nuo neurologo? Galvoju, savo panelikę į sanatoriją nuvežti.. Tie galvos skausmai man pačiai tuoj migreną įvarys.. Va dabar kaip tik trys savaitės, kai jų nebuvo- tai ilgiausias terminas. Bijau, kad tuoj sulauksiu- mama, galvą skauda.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 10:23)
Na, vat pasirodai retai, tai dabar pasakok pasakok...

norėjau paklausti- o nuo ko kelią į sanatorijas pradedat? Nuo šeimos gydytojo, ar nuo neurologo? Galvoju, savo panelikę į sanatoriją nuvežti.. Tie galvos skausmai man pačiai tuoj migreną įvarys.. Va dabar kaip tik trys savaitės, kai jų nebuvo- tai ilgiausias terminas. Bijau, kad tuoj sulauksiu- mama, galvą skauda.

Šiaip sanatoriją galima gauti ir per polikliniką (pediatrė/šeimos gydytoja->neurologė->reabilitologė->siuntimas->sanatorija), arba per ligoninę (pediatrė/šeimos gydytoja->ligoninė->sanatorija).

Mum paprasčiau su ligonine susiderinti, nes mūsų poliklinikoje nenormalios 2metų eilės, tai aš ten nesidraskau, neurologinis daug paprasčiau duoda, ir viską sutvarko vietoje, tragedijų nedaro ir mes jau n-tąjį kartą važiuojam.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 10 29, 10:34)
Šiaip sanatoriją galima gauti ir per polikliniką (pediatrė/šeimos gydytoja->neurologė->reabilitologė->siuntimas->sanatorija), arba per ligoninę (pediatrė/šeimos gydytoja->ligoninė->sanatorija).

Mum paprasčiau su ligonine susiderinti, nes mūsų poliklinikoje nenormalios 2metų eilės, tai aš ten nesidraskau, neurologinis daug paprasčiau duoda, ir viską sutvarko vietoje, tragedijų nedaro ir mes jau n-tąjį kartą važiuojam.

lapkričio gale reikės vaidentis klinikose pas Enzinienę, - pakalbėsiu dėl sanatorijos. Gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 29, 10:44)
lapkričio gale reikės vaidentis klinikose pas Enzinienę, - pakalbėsiu dėl sanatorijos. Gal pavyks.

Prieš važiuojant į sanatoriją reikia atlikti 5 dienų pradinę reabilitaciją, tai gali būti mankštos ligoninėje, taip pat ir poliklinikoje. Tad jei tik konsultacijai planuojate nieko nebus, čia reikia gulėti tas 5d , arba poliklinikoje vaikščioti , bet tokiu atveju Endzinienė neduos, jei poliklinikoje kažką darysite, čia jau su savo vaiko gydytoja reikia kalbėti.

Su sanatorija reikia tartis iki kelialapio gavimo (aišku jei tikrai žinai, kad gausi), nes reikia užsirašyti vietą, kad būtų kur atvažiuoja, nes tik ekstra atvejais (po didelės ligos, avarijos, kaulų lūžių ir pan.) važiuojama tiesiai, be išankstinio užsirašymo.

Mes į savo sanatoriją susitariam iki gulimosi į ligoninę, na tarkim žinau, kad gulam į ligoninė 11-02d, gulėsim 5 dienas, ir išsirašom 11-06d, tai sanatorijon užsirašome apie 11-08/12d. datos čia taip pvz.

----------

pakliūti į sanatoirją Palangoje vasaros metu užsirašoma 6mėn į priekį, Druskininkuose kiek paprasčiau, bet irgi ten daug vaikų, Pušyno kelias Vilniuje, ten irgi srautai nemaži, bet kai mes nenakvojam, tai man tai nėra didelė kliūtis.
Dar yra sanatorijos Utenoje bei Abromiškėse. Kituose miestuose vaikų kažkaip negirdėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 29 spalio 2012 - 09:51
Nijoliuks fainuoliai berniukai ,o dar dvyniai thumbup.gif

Ruste,tehcnikos ir mums ilgokai tenka laukti.Darbo kėdę gavom po 3 metų,tik su laauko vežimėliu tai džiaugiuosi,kad ir labai jis sunkus.
Atsakyti