Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 15

QUOTE(uneja @ 2012 02 10, 17:24)
apytiksliai 623 lt

O gal kas atsakys. Vyrui atskaito alimentus darbovietes. Turi isiskolinima. Jeigu dabar dar pervesti kokius 300 lt kad mums isminusuotu is pajamu. Tai tada reikia pas antstoli vaziuoti kad duotu rasta kad tiek sumoketa? Viena karta man taip aiskino soc. darbotuoja. O tai ka banko kvitas netinka?
Atsakyti
Labas,sakykit siandien gavau soc.pasalpa 1120lt. esam 4 asmenys,as VPA,vyras stovi birzoje,sunus 13 metu.Sakykit tai as jau nebegausiu tu 97 lt. uz vaika.Nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2012 02 10, 19:44)
Labas,sakykit siandien gavau soc.pasalpa 1120lt. esam 4 asmenys,as VPA,vyras stovi birzoje,sunus 13 metu.Sakykit tai as jau nebegausiu tu 97 lt. uz vaika.Nieko nebesuprantu g.gif

tai uz vaika atskiras mokejimas turetu but, o kiek jam metu?
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimeli, as jau nebegaunu motinystes ismoku (vaikui suejo 2 metai), kol kas nedirbu (esu vaiko prieziuros atostogose iki vaikui sueis 3 metai), vyras nuo sio menesio dirba viename darbe (iki siol dirbo 2 darbuose) pajamos nera dideles, pasalpa gautume, bet reikia popierius pristatyti praejusiu 3 menesiu, tada kai dar vyras dirbo 2 darbuose. Kaip mums daryti, kad gautume pasalpa? Gal kas susidurete su tokai problemele?
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2012 02 10, 21:21)
tai uz vaika atskiras mokejimas turetu but, o kiek jam metu?

4 menesiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2012 02 10, 22:36)
4 menesiukai smile.gif

o jus pildet prasima sausio menesi?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 10, 21:51)
o jus pildet prasima sausio menesi?

Net,nebezinau,tiek daug pildziau,kad nebeprisimenu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilisimo @ 2012 02 10, 22:30)
Sveiki, turiu klausimeli, as jau nebegaunu motinystes ismoku (vaikui suejo 2 metai), kol kas nedirbu (esu vaiko prieziuros atostogose iki vaikui sueis 3 metai), vyras nuo sio menesio dirba viename darbe (iki siol dirbo 2 darbuose) pajamos nera dideles, pasalpa gautume, bet reikia popierius pristatyti praejusiu 3 menesiu, tada kai dar vyras dirbo 2 darbuose. Kaip mums daryti, kad gautume pasalpa? Gal kas susidurete su tokai problemele?

Turbut galite kreiptis vienam menesiui, tada skaiciuos tik is to menesio, kuri nurodysite. O kita menesi vel pratesti reikes. Gal klystu?
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2012 02 11, 00:16)
Net,nebezinau,tiek daug pildziau,kad nebeprisimenu. smile.gif

Kaip jus galit neprisiminti,ar praeita menesi pildet prasima vaiko pinigam 97.50 lt,nes pasikeite istatymas ir visiems kas gauna po 97.50 lt reikejo is naujo pildyt prasimus.
Atsakyti
Laba diena.
Gal kas tvarkesi kompensacijas, pasalpas Asanaviciutes g-je Vilniuje?
Kaip ten moteriskes, ar malonios? ax.gif
Atsakyti
o sakykit ar imanoma susitvarkyti kazkatai kad uz atlieku tvarkyma butu sakiciuojama maziau ,idomu kaip skaiciuojasi ar kai po tuos 315 neiseina ar po 525 arkiek ten g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir aš pasiklydau tuose socialinių reikalų labirintuose...žodžiu, kiekvieną mėnesį iki šiol gaudavau 170 lt socialinę pašalpą ir viskas buvo gerai, pajamos visada buvo tokios pačios smile.gif bet va dabar sausio pradžioje vėl tvarkiausi dokumentus ir išpuolė taip, kad vyro alga už spalį ir lapkritį tokia pat kaip visada, o už gruodį gavo tik pusę algos...tai aš pasiskaičiauvau, kad man turi išeiti pašalpos apie 200 lt, net ir pridėjus vaiko pinigėlius, kurių gaudavom 97,5 lt, aš nedirbu, auginu vaiką namuose, jai dabar 2 metukai ir 2 mėnesiukai...ir ką gi, šį mėnesį pašalpos gavau tik 70 lt...na, niekaip nebesuprantu, kaip čia taip beišėjo...
sakykit, ar prideda santaupas ar ne, jei aš jų turiu banke tik apie 500 lt? noriu pirma su jumis pasitarti, o paskui eisiu aiškintis.
Atsakyti