Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 15

QUOTE(elfė @ 2012 02 24, 08:05)
Aš jau irgi po kelis kartus per dieną tikrinu ar būsena nepasikeitė  doh.gif Ar kažkur konkrečiai skaitėt, kada bus svarstymas?
Ieškau interneto platybėse, bet jokios informacijos nerandu  schmoll.gif Tik matau, kad rudens semestrui prašymų teikimas buvo iki spalio 10, o sprendimas priimtas - spalio 25 d. Gal tikrai kovo pirmom dienom svarstymas numatytas  g.gif

Na VSF taip parašyta. http://www.vsf.lt/
citata:

Planuojama, kad sprendimas dėl socialinių stipendijų skyrimo bus priimtas iki kovo vidurio, o stipendijos už pirmuosius pavasario semestro mėnesius studentams bus pervestos kovo mėnesį.
Atsakyti
Sveikute noriu isgirsti jusu nuomone jej as uzpildziau prasyma del stipendijos vasario 7d (prasymai priimami iki 02.20) ir paspaudziau kad mazai aprupinta seima ir man ismete klaida kad to punkto neatitinku, nes man dar bvo nepatvirtinta kad gausiu pasalpa, o vakar atejo laiskas kad man pasalpa skirs. Siandien iejau i sistema del stipendijos tai raso kad prasymas tikrinamas ir neraso kad yra kokiu nors klaidu. Kaip manot ar cia jie visdelto tikrina ar cia jau kaip as ir nespejau i ta laikotarpi?
Atsakyti
Labas, norejau jusu patarimo.. Esame keturiu asmenu seima, gauname soc. pasalpa, kompensacijas.. Pazistama praso prideklaruoti pas mus bute ja su dukra, kad galetu eiti i salia esancia mokykla. Ar tai turetu kokios reiksmes kompensacijoms? aciu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 22, 13:41)
taip,jie butu kaip atskira seima ir tada reiketu jiems irgi prasima pildyti del kompensaciju,nes jeigu nepriklausis jiems,tai nepriklausis ir jums.

Tai negi uz ta pati buta, ta pacia sildymosuma, gautu kompensacijas dvi seimos? Ar tada dalintusi pusiau? Kokie minusai man butu juos prideklatavus pas save bute? Ar pliusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosska: 24 vasario 2012 - 10:15
QUOTE(19gelyte @ 2012 02 24, 10:08)
Sveikute noriu isgirsti jusu nuomone jej as uzpildziau prasyma del stipendijos vasario 7d (prasymai priimami iki 02.20) ir paspaudziau kad mazai aprupinta seima ir man ismete klaida kad to punkto neatitinku, nes man dar bvo nepatvirtinta kad gausiu pasalpa, o vakar atejo laiskas kad man pasalpa skirs. Siandien iejau i sistema del stipendijos tai raso kad prasymas tikrinamas ir neraso kad yra kokiu nors klaidu. Kaip manot ar cia jie visdelto tikrina ar cia jau kaip as ir nespejau i ta laikotarpi?

paskambinkit ir paklauskit mirksiukas.gif kaip ten kas.
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2012 02 24, 10:14)
Labas, norejau jusu patarimo.. Esame keturiu asmenu seima, gauname soc. pasalpa, kompensacijas.. Pazistama praso prideklaruoti pas mus bute ja su dukra, kad galetu eiti i salia esancia mokykla. Ar tai turetu kokios reiksmes kompensacijoms? aciu.

Tai negi uz ta pati buta, ta pacia sildymosuma, gautu kompensacijas dvi seimos? Ar tada dalintusi pusiau? Kokie minusai man butu juos prideklatavus pas save bute? Ar pliusai?

aš jau jums rašius buvau, kad jei jiems nepriklausys, nepriklausys ir jums kompensacijos. nes visų bute deklaravusių gyvenamą vietą pajamas skaičiuos.
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2012 02 24, 11:08)

Jie dar tikrina. Jei gavot laišką, kad paskirta pašalpa, tai viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti

aš jau jums rašius buvau, kad jei jiems nepriklausys, nepriklausys ir jums kompensacijos. nes visų bute deklaravusių gyvenamą vietą pajamas skaičiuos.
[/quote]

Tai desis bendrai visos pajamos musu ir ju? ir is bendros sumos skaiciuos kompensacijas?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 02 24, 11:14)

tiesiog ziures ir dar dvieju deklaruotu zmoniu pajamas.Jeigu pagal viena knigele mokesit,tai bendrai ziures.
Atsakyti
Jei ka domina del stipendijos tai kovo 7d jie planuoja paskelbti kas gaus stipendijas tai laikom spygas kad gautumem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2012 02 24, 11:18)
Jei ka domina del stipendijos tai kovo 7d jie planuoja paskelbti kas gaus stipendijas tai laikom spygas kad gautumem smile.gif

aš asmeniškai klausiau, tai atrašė, kad kovo 6d. 4u.gif
Atsakyti
Buvau gruodzio men. pridavus dokumentus sildymo komp.gauti...
dabar gavau laiska, kad kompensacija nepaskirta, nes vienam vaikui nepriteistas islaikymas doh.gif Kadangi buvau tikra, kad skirs ( nes pernai viskas buvo gerai), tai mokejau uz sildyma tiek, kiek priklausytu...todel dabar susidare normali sumele skolos doh.gif
Paskambinus i socialini , man paaiskino, kad nuo sausio men. pasikeite istatymai... Ir nors dokumentai buvo priduoti gruodzio men., bet svarstymas buvo nsausio men., ir todel komp. neskiriama...nors ir pati soc. darbuotoja nezino, kodel tokie niuansai...
gal kas susidure su tokia situacija, nes soc. darbuotoja sake, kad dabar tokius laiskus raso "kas antram zmogui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2012 02 24, 14:26)
dabar gavau laiska, kad kompensacija nepaskirta, nes vienam vaikui nepriteistas islaikymas  doh.gif Kadangi buvau tikra, kad skirs ( nes pernai viskas buvo gerai), tai mokejau uz sildyma tiek, kiek priklausytu...todel dabar susidare normali sumele skolos  doh.gif
Paskambinus i socialini , man paaiskino, kad nuo sausio men. pasikeite istatymai... Ir nors dokumentai buvo priduoti gruodzio men., bet svarstymas buvo nsausio men., ir todel komp. neskiriama...nors ir pati soc. darbuotoja nezino, kodel tokie niuansai...
gal kas susidure su tokia situacija, nes soc. darbuotoja sake, kad dabar tokius laiskus raso "kas antram zmogui" smile.gif

Tikrai taip nuo sausio pasikeite istatymas ir jeigu nors vienam vaikui nera priteisti alimentai,tai kompensacija nepriklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 vasario 2012 - 13:30
QUOTE(19gelyte @ 2012 02 24, 13:19)
O man siandien atrase kad 7d

man irgi parašė, kad 6 dieną.
QUOTE(vegasa @ 2012 02 24, 13:26)
dabar gavau laiska, kad kompensacija nepaskirta, nes vienam vaikui nepriteistas islaikymas  doh.gif Kadangi buvau tikra, kad skirs ( nes pernai viskas buvo gerai), tai mokejau uz sildyma tiek, kiek priklausytu...todel dabar susidare normali sumele skolos  doh.gif

na taip nauji įstatymai, o pagal juos reikia būtų prisiteisus alimentus, kad gauti kompensacijas. Politika, tokia, jei nereikia iš vaiko tėvo, tuomet turi turėti pats. unsure.gif nes ir valstybė nepadės jei jau atsisakai iš vaiko tėvo teistis.
O gal rašinėja kas antram, nes visgi jei ir tvarkė dokumentus kol galiojo senas pertvarkinės juos g.gif , nes jei jau mokėtų visiems, nemažai pinigų reiktų, o jei pertvarko, nes yra daug tokiu, sutaupys.
Atsakyti