Labukas,siuo metu gyvenu uk.Sergu jau senai ir gan jauna. Pirmieji pozymiai pasirode bunant 16 metu,veliau kaip ir dingo,po 4 metu vel pasireiske,taciau tik 3 metams,kol nepradejau dirbti.Vat tada prasidejo smagumas. Taciau,kad man reumatoidinis,nustate tik po ilgo laiko,kadangi netikejo,jog esant jaunai,gali taip atsitikti.Jau taip kamuojuosi beveik 7 metus. Susitaikiau su tuo,taciau nenuleidziu ranku. O kadangi man yra netipinis jau 2 laipsnio reaktyvusis reumatoidinis artritas,tai nesimato isoriskai jokiu pozymiu,kad sirgciau. As pati sau prisizadejau,jog neatsigulsiu i lova,kaip kad pranasavo daktarai

. Tiesiog reikia kas diena kovoti,kad nepaluztum ir neleistum ligai tave iveikti
Papildyta:Zinoma,skausma jauciu visuose sanariuose,nes man viso kuno artritas ir daznai galvoju,kad neistversiu to skausmo ir klausiu saves,kodel man,juk dar reikia susilaukti vaikelio,ji uzauginti.Kada apie tai uzsimenu daktarams ,jie pakraupsta,kadangi bijo kas bus po gimdymo.Pasidalinkite patirtimi,kaip jums sekesi,sergant pagimdyti ir auginti vaikeli? Is anksto dekoju