QUOTE(gruode1123 @ 2012 03 05, 19:14)
mano situacija buvo panasi,skirtumas tik tas,kad mes seima jau buvom. atvaziavau i de
.
1.- susirandat seimos daktara,kuris duoda siuntima ginekologui
2-uzsiregistruojat pas ginekologa
3-as nesciosios korteles neverciau,uzteko pasakyt kokie tyrimai atlikti,jie uzsuveda savo forma
4-lankaisi ,kaip liepia
5-artejant gimdymui susurandi PATI ligonine.
nu ir viskas. tiesa,kas 3 men -ginei po 10 euru.
vyras mano dirba,jo draudimas valstybines,mes visa seima prie jo.
6-pinigai- as de nedirbus,kas menesi po 300 eur. gaunu ir uz vaikus atitinkamai.
jei vyras turi draudima,grizkit 1 savaitgaliui i lt-susirasykit ir bus viskas lengviau,nes neislipsit is popierizmo liuno. smulkmenas del gimdymo ir pan galiu paaiskint per az.

1.- susirandat seimos daktara,kuris duoda siuntima ginekologui
2-uzsiregistruojat pas ginekologa
3-as nesciosios korteles neverciau,uzteko pasakyt kokie tyrimai atlikti,jie uzsuveda savo forma
4-lankaisi ,kaip liepia
5-artejant gimdymui susurandi PATI ligonine.
nu ir viskas. tiesa,kas 3 men -ginei po 10 euru.
vyras mano dirba,jo draudimas valstybines,mes visa seima prie jo.
6-pinigai- as de nedirbus,kas menesi po 300 eur. gaunu ir uz vaikus atitinkamai.
jei vyras turi draudima,grizkit 1 savaitgaliui i lt-susirasykit ir bus viskas lengviau,nes neislipsit is popierizmo liuno. smulkmenas del gimdymo ir pan galiu paaiskint per az.
Na viskas lyg ir ne taip sunku atrodo jei esi susirases, o jei su kalba nekokie popieriai? uz men vaziuoju mazdaug, gal apsimoketu pasilankyt pas kokia vok mokytoja kad bent pradmenis mokeciau? moku anglu ir rusu kalbas, su vokieciu -beda