QUOTE(Bremen @ 2012 01 28, 14:27)
QUOTE(sniegenele @ 2012 01 28, 14:36)
sunku buvo issikirsti ar tai cituoji ar tai tavo tekstas
QUOTE(Adade @ 2012 01 28, 14:32)
Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2012 01 28, 14:38)
aha
O ka jus vadinate priregistravimu? Ar jus turite (turesite) Freizügigkeitbescheinigung?
QUOTE(Polina @ 2012 01 28, 14:53)
O ka jus vadinate priregistravimu? Ar jus turite (turesite) Freizügigkeitbescheinigung?
ta popieriuka privalo tureti kiekvienas
QUOTE(Bremen @ 2012 01 28, 14:52)
nu ***** Bremen nesikabinek prie manes
QUOTE(magistrante @ 2012 01 28, 16:02)
ta popieriuka privalo tureti kiekvienas
o prisiregistravimas kai nueini i Bürgerbüro ir pasakai savo adresa kur gyveni
ir isduoda toki popieriu Anmeldebestätigung 
Bet be to popieriuko, o tik su Anmeldebestätigung vaiko pinigu nemokes, ar as ka ne taip supratau? Nes man butent toki pranesima ir atsiunte, kad uz tuos 2men. kol as neturejau leidimo gyventi pinigai nebus ismoketi
QUOTE(Polina @ 2012 01 28, 15:08)
Bet be to popieriuko, o tik su Anmeldebestätigung vaiko pinigu nemokes, ar as ka ne taip supratau? Nes man butent toki pranesima ir atsiunte, kad uz tuos 2men. kol as neturejau leidimo gyventi pinigai nebus ismoketi
vaiko pinigelius gauni nuo prisregistravimo datos(Anmeldebestätigung) DE
Magistrante,kas tas Freizügigkeitbescheinigung?ir as nezinau,man rodos ir mes neturim
QUOTE(sniegenele @ 2012 01 28, 15:10)
vaiko pinigelius gauni nuo prisregistravimo datos(Anmeldebestätigung) DE
kol susitvarkysi visus popierius tikrai uztruks,bet gausi atgaline data 
nenoriu kabinetis, bet pinigai yra mokami ne nuo prisiregistravimo datos, o nuo pareiskimo padavimo http://www.arbeitsag...-Kg1-Antrag.pdf
QUOTE(Bremen @ 2012 01 28, 15:21)
nenoriu kabinetis, bet pinigai yra mokami ne nuo prisiregistravimo datos, o nuo pareiskimo padavimo http://www.arbeitsag...-Kg1-Antrag.pdf
Taigi dar anketoj, kur reikia uzpildyti, yra klausimas nuo kada nori gauti vaiko pinigus. As irasiau registracijos data. Nu paziuresim nuo kada sumokes.
Beje, gal kas zino. Man laiske del u vaiko pinigeliu raso, kad nori kazkokiu dokumetu is draudimo. Bet mes su draudimu vargstam daugiau nei menuo. Vis jiems kazko pritruksta. Gavom laiska, tiksliau vyras, pries pusantros savaites, kad jie dziaugiasi, kad pasirinkom ju kompanija ir pan., bet korteliu taip dar ir nera. Kai reikejo didziaja vest i poliklinika, parase laiskeli gydytojai, kad tikrai esam drausti. Kazin ar uzteks finanszamtui to laisko, kad kaip irodymo apie draudima, kaip manot? Terminas tai spaudzia iki kada galiu viska pateikti ko jie praso
Nu surasiau, gl suprasit mano klausima
Beje, gal kas zino. Man laiske del u vaiko pinigeliu raso, kad nori kazkokiu dokumetu is draudimo. Bet mes su draudimu vargstam daugiau nei menuo. Vis jiems kazko pritruksta. Gavom laiska, tiksliau vyras, pries pusantros savaites, kad jie dziaugiasi, kad pasirinkom ju kompanija ir pan., bet korteliu taip dar ir nera. Kai reikejo didziaja vest i poliklinika, parase laiskeli gydytojai, kad tikrai esam drausti. Kazin ar uzteks finanszamtui to laisko, kad kaip irodymo apie draudima, kaip manot? Terminas tai spaudzia iki kada galiu viska pateikti ko jie praso
Nu surasiau, gl suprasit mano klausima