Įkraunama...
Įkraunama...

Berno zenenhundai

QUOTE(jupa @ 2012 08 19, 21:36)
Liūdnos žinios... kol buvom išvykę į kelionę, tėvams ir kaimynams teko mūsų 7 m. bernytę palaidoti...  verysad.gif iš jų pasakojimų ir paskaitymų internete manom, kad jai buvo skrandžio persisukimas... gal kam taip buvo nutikę? ar pavyko išgelbėti?

Mes savo šunelį palaidojom irgi dėl skrandžio apsisukimo, vis dar sunku patikėti kad jo nebėra verysad.gif
Skausmingas suprantamas jausmas verysad.gif
Atsakyti
Fortune Favours Rasos Perlai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 06 spalio 2012 - 17:26
QUOTE(Eve... @ 2012 10 06, 19:23)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 10 06, 17:23)
user posted image

Labai grazi wub.gif
O cia ir sesute Meile blush2.gif
user posted image
Sveiki meskiuku myletojai,pagaliau ir mes sulaukeme sios grazuolytes wub.gif Tikiuosi priimsite ir mus i savo kuklu bureli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 10 06, 18:23)

Fantastiška bigsmile.gif wub.gif

wink.gif+2012 10 07, 21:24-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2012 10 07, 21:24)
Labai grazi  wub.gif
O cia ir sesute Meile  blush2.gif 
Sveiki meskiuku myletojai,pagaliau ir mes sulaukeme sios grazuolytes  wub.gif  Tikiuosi priimsite ir mus i savo kuklu bureli  4u.gif

Čia toks naminis vardukas Meilė? bigsmile.gif Meilutė kokia Meilė biggrin.gif

Pasipasakokit, kaip naujuose namučiuose sekasi, kokių išdaigų jau prikrėtė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2012 10 09, 15:37)
Fantastiška  bigsmile.gif  wub.gif
Čia toks naminis vardukas Meilė?  bigsmile.gif Meilutė kokia Meilė biggrin.gif

Pasipasakokit, kaip naujuose namučiuose sekasi, kokių išdaigų jau prikrėtė?  mirksiukas.gif

Meilute ir vadiname,labai jai sis vardas tiko,tikra meilybe, jau tokia meili... wub.gif O namuose sekasi visai neblogai,apsiprato ir bando musu kantrybe kas galima,o kas ne. Siuo metu labiausiai kovojame su lipimu i lova. Gal nebutu taip sunku jei sunus jos nebutu isikeles pirma karta pats.
Ziuriu cia labai mazai besilankanciu meskinu myletoju blush2.gif
Atsakyti
Papasakokit kodėl išsirinkot būtent šią mergytę? smile.gif
Musiškė pasiutus, tapkes vagia, duodasi ištisai, žaislus rūbus atitempia iš kitų kambarių kur jai patogiau padeda biggrin.gif Dažniausiai ta vieta būna vidurys kambario, tapkes žinoma užslepia... biggrin.gif
Labai imli mergina su skanukais moka jau ir sėdėt ir atsigula, paprašyt išmoko. O pas mus ji dar tik savaitė.
Ant lovos ir mes neleidžiam, komandą fu jau moka labai gerai, paliepus nulipa tikslaiu nukelia priekines kojas, tik pasikolioja dar nulipus ant visų, paloja biggrin.gif Šitą irgi bandom drausti.
user posted image
Atsakyti
Tiesa pasakius man jau ponia Rasa ja buvo apibudinusi kaip labai ramia mergyte,kokios as ir norejau. Kadangi yra mazu vaiku seimoje,o su jais vargo nemazai,tai kazkaip ir norejosi kuo ramesnes kalytes. o vat atvaziavus pasirinkti,ji man labiausiai ir krito i aki wub.gif Aisku namie netruksta "skadu" ir su ja doh.gif bet galiu teigti,kad ganetinai rami Meilute smile.gif
O kaip jus issirinkote butent Fortune Favours? Juk pasirinkimas tikrai nemazas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas forumo naujokėms nuo giminaičio Dago ( jūsų mamkos Beliūzo senelis Erotas maniškio tėvelis )
user posted image
Atsakyti
Vaje koks meskinas wub.gif
Atsakyti
Žinok, Gintare, man maniškė kažkuo labai panaši į tavo Dagą mažą... blush2.gif Nuotraukose pastebėjau... biggrin.gif

Buvom mes kelis kart aplankyti visų šuniukų, apsižiūrėjom smile.gif Visi labai patiko, bet ružava mergina krito į akį labiausiai, atitiko visus mano kriterijus šuniukui per nuotraukas, o susipažinus supratau, kad ji tikrai nuostabi. Super charakteris, draugiška be galo, kaip priklauso zenenhundui. wub.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

kitais metais planuoju isigyti Berno zenenhunda ir greiciausiai, kad suniuka pirksiu is lietuvos veislyno (nors pati gyvenu UK). Tik dabar turiu pora klausymu. Vienas is aktualiausiu yra apie suniuko kelione i UK. Gal kas turi patirties sioje situacijoje? Gal patys esate keliave su suniuku, o gal pazistate veisejus kurie yra "siunte" suniuka i uzsieni? Jau esu perziurejusi visus reikalavimus naujus UK tad suprantu kad suniukas keliones metu butu jau 4 menesiu - tai tektu keliauti bagazo skyriuje. Kadangi jokiu tiesioginiu skrydziu is lietuvos nera, o airbaltic per latvija trunka apie 10 valandu tai man neramu kad suniukas neatkeliautu traumuotas po tokios ilgos keliones?
dar vienas klausymas butu, gal kas zino/ girdejo apie gera bernu veislyna UK? As gyvenu skotijoje bet cia kiek radau internete tik kelis "veisejus" bet niekas neturi internetines svetaines pazioplineti, o juk kiekvienam laisku nerasysiu ir nevaziuosiu...

Aciu uz pagalba ax.gif
Atsakyti