Įkraunama...
Įkraunama...

Berno zenenhundai

Labas,grazuolis Jusu Kingas wub.gif
O kiek jam laiko,kad jau namuose nepridaro? rolleyes.gif Atrodo toks mazylis dar visai g.gif Bet tuo tik dziaugtis reikia. Sveikinu isigijus sita grozi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyras grožiui biggrin.gif

Meile;), jis daro namie, bet dieną ir tik sysina, rimto reikalo naktim ir dienom nepadaro jau kokios dvi savaitės... Tikiuosi, neprisišnekėsiu čia pasidžiaugusi mūsų pasiekimu biggrin.gif Kingui balandžio 11 bus keturi mėnesiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2013 04 04, 10:38)
Ačiū, merginos, už pagyras grožiui  biggrin.gif

Meile;), jis daro namie, bet dieną ir tik sysina, rimto reikalo naktim ir dienom nepadaro jau kokios dvi  savaitės... Tikiuosi, neprisišnekėsiu čia pasidžiaugusi mūsų pasiekimu  biggrin.gif Kingui balandžio 11 bus keturi mėnesiukai  ax.gif

Aaaa... ne taip supratau lotuliukas.gif Na vistiek galima pagirti,kad saunuolis thumbup.gif o nera jis jau toks maziuliukas kaip pamaniau blush2.gif
Atsakyti
Koks fainas atrodo meskiukas Kingutis, oh man sis vardas daug emociju sukelia... verysad.gif
Is kur pirkot mazyli pasipasakokit, patys is kur esat?wink.gif As iskart viliuosi, o gal kaunieciai biggrin.gif
Atsakyti
Va ir saviške parodysiu, jau mums 8mėn ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2013 04 14, 09:34)
Koks fainas atrodo meskiukas Kingutis, oh man sis vardas daug emociju sukelia... verysad.gif
Is kur pirkot mazyli pasipasakokit, patys is kur esat?wink.gif As iskart viliuosi, o gal kaunieciai biggrin.gif

Pirkom iš vienos moteriškės Kaune, Panemunėje, ją mums rekomendavo iš veislyno Bohemijos žibutė, Ir mes Kaune biggrin.gif
Planavom jau šian eit i dresūrą, bet vakar vėlai vakare Kingas pradėjo viduriuoti, tai kankinosi vargšiukas visą naktį, aš rgi be miego, tai vyras šian vežė pas veterinarą, gavo vaistukų, šian ant dietos, tikimės, kad jau ryt bus ženkliai geriau 4u.gif

Eve, koks grožis, aš jau taip laukiu tokio kailio, nes jis man tobulai gražus 4u.gif
Atsakyti
Ryt nuo 11 val. kviečiame į Urmo miestelį (prie U formos naujai statomo pastato) į švente "Atrask savo augintinį". Jūsų laukia REKSO parodomosios grupės pasirodymas su šou elementais, dogoterapijos pristatymas ir jaunųjų vedlių pasirodymas. Kviečiame atvykti su savo augintiniais smile.gif

Su REKSU pasirodys ir Kapriziukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
O tai jūs čia iš Gaidos ir Mauriuko vados būsit;]] Aš šiuos šuniukus niūrkiau ir fotkinau pas Ingą ne kartą, kai visai kukuliai buvo biggrin.gif
Parodykit naujų nuotraukyčių daugiau, labai įdomu kaip mažius auga, turėtų būt visas į tėvelį... bigsmile.gif

Aš pati iš Panemunės, tai mes su šunim Ingos ir dar kalyte iš tos pačios vados kaip Kingas kartais vakarais susitinkam palakstyt, prie Nemuno.
Atsakyti
Eve, taip, iš Ingos pirkom...
Tinginukas mūsų Kingas, pradėjom eiti į dresūrą... Prie progos būtinai pafotkinsiu...
Atsakyti
Kur lankote dresūrą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2013 05 06, 12:42)
Kur lankote dresūrą?  rolleyes.gif

Prie IX forto, mes ten tokie vieninteliai ax.gif
Atsakyti
DĖMESIO! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! DINGO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ketvirtadienį, 2013.06.06, ~ 15 h. Klaipėdos raj. esančiuose DITUVOS SODUOSE (Derceklių km.) dingo bailus BERNO ZENENHUNDAS ( didelis, trispalvis šuo) vardu Dagas.

Šuo turi sveikatos probemų, tad jam būtina pagalba! ! !

Radusius ar mačiusius mūsų augintinį labai prašome susisiekti tel. nr. 867112632, 867683479, 867246980

Prašau pasidalinkite informacija...

user posted image

Turbūt dideliam strese jis... Popiet gulėjo kieme, miegojo ir staiga sugriaudėjo ( o to jis ypač bijo) ... išbėgus laukan jo jau nebuvo - iš baimės peršoko tvorą ir viskas.... Buvo pastebėtas apie 15h išsigandęs prie sodų pagrindinės parduotuvės ir daugiau jokių žinių.
Gali būti, kad jį kažkas jau ir pasiemė, atkreipkit dėmesį jeigu pas ką atsiras toks naujas augintinis. Šuo turi tatto ir yra čipuotas.
Atsakyti