Įkraunama...
Įkraunama...

Berno zenenhundai

QUOTE(aldarija @ 2012 01 26, 20:25)
Vadą žinau tikrai smile.gif iš "negriukų" ( su mažai balto) ten buvo Daisytė, pagalvojau, kad čia ji ir yra smile.gif

Sveiki, Daisy taip pat jungiasi į paplepėjimus smile.gif O iš kur šitą negriukę jūs žinot?
Atsakyti
QUOTE(lorette0331 @ 2012 02 07, 23:01)
Sveiki, Daisy taip pat jungiasi į paplepėjimus smile.gif O iš kur šitą negriukę jūs žinot?

Taigi Aušra dalindavosi mažylių nuotraukomis, tikriausiai visi bent kiek besidomintys, žino ją smile.gif

Tik nesuprantu Juta ar Daisy dabar negriukė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 02 07, 21:13)
ooo kokie dičkiai bigsmile.gif  wub.gif  taip neįtikėtina,kad ir Juta bus tokia blush2.gif

Zuikutė kokia, gražuolė wub.gif
Oj, greit jie užauga.. Pradžioj laukiau kada maniškiai pagaliau taps dyyyyydeli šunys, o dabar atrodo, nu galėjo dar ir mažiukais ilgiau pabūt.. ax.gif

QUOTE(lorette0331 @ 2012 02 08, 00:01)
Sveiki, Daisy taip pat jungiasi į paplepėjimus smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
sveiki,net negalvojau, kad čia tema apie mūsų meškas yra bigsmile.gif
Įdėčiau nuotraukų, bet nepavyksta įkelti blush2.gif
Smagu, kad ir sesutė mūsų čia dalyvauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2012 02 08, 15:04)
Zuikutė kokia, gražuolė  wub.gif
Oj, greit jie užauga.. Pradžioj laukiau kada maniškiai pagaliau taps dyyyyydeli šunys, o dabar atrodo, nu galėjo dar ir mažiukais ilgiau pabūt..  ax.gif

aš irgi negaliu tuo patikėti, Juta kasdien auga akyse wub.gif
mes tika iš veterinarų, išgyrė mūsų gražuolę,sakė kojytės labai gražios blush2.gif wub.gif tačiau liepė penkias dienas važinėti antibiotikus leistis verysad.gif ir ryžiais gyventi verysad.gif tikiuosi greitai praeis tos 5 dienelės ir mūsų meškutė pasveiks wub.gif

lorette,sveika,malonu susipažinti wub.gif pabandykit įkelti nuotrauką per part.lt, ten paspauskit į kelti,nustatykit 640px dydį ir spauskit krauti, tada nukopijuokit nuorodą forumui čia 4u.gif jei iškils klausimų klausikit, jei nepavyks, galėsiu aš įkelti. Labai jau norisi pamatyti sesutę wub.gif beje iš kokio miesto esat?
Atsakyti
Tai juodukė Daisy Eos Everestas pas lorette0331?
user posted image
O Juta yra Denyse Eos Everestas pas Thea!?
user posted image
Atsakyti
oho Jutuko nosė kokia bigsmile.gif visai riūžava biggrin.gif
Atsakyti
Taip pas mane auga Daisy Eos Everestas smile.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
ooo kokios dvi gražuolės wub.gif
kol dar išeina tai paspauskit keisti žinutę ir įdėkit antrą nuotrauką per naują,nes panašu,kad pamiršot paspausti 640px mirksiukas.gif ji sumažina nuotrauką, kad būtų patogiau pamatyti ir neiškraipytų puslapio 4u.gif
Atsakyti
ant ko reikia spausti?
blush2.gif
Atsakyti
po savo žinute, dešiniam kampe, kur parašyta cituoti, atsakyti ir turėtų būti keisti, bet po tiek laiko jau kaži ar bus bet jei bus tai paspauskit "keisti" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 08 vasario 2012 - 23:25
ar aš jau nebegaliu niekaip tos nuotraukos ištrinti?
Atsakyti