QUOTE(hunca @ 2012 02 10, 14:07)
Dora (teveliai: Adonis ir Odri Noble Friend Forever)
man irgi atrodo kad storeja kailiukas, tik galvoju, kad dar ilgesnis turetu but, sveria 32 kg, nezinau ar pagal amziui mazdaug atitinka bet svarbu sveika, linksma ir tuo dziaugiames, o bailiuke, tai del to, akd nemegsta svetimu zmoniu ir galvoju kaip ja pripratint, nereikai man , kad juos ir pultu, bet bent jau , kad nebijotu, o dabar kai svetimas pakalbina, bega pas mane, namo ar i savo vieta ir neina, kad ir kaip tas svetimas kviestu,. sakau, gal ja kas vaikystej nuskriaude?mes isigijom jau 5 menesiu, aisku kuriuos jau zino musu gimines, draugus, viskas tvarkoj, bet ka pirma kart mato, nepasitiki visai, nors per langa jei mato, kad kas eina i kiema tai kartais ir pranesa lojimu
Sveika prisijungus
Dora tikrai "pameškinės"

Paaugliukė, išstypus pacankė dabar

Maniškiai irgi tokie stirninai(7 mėn. su trupučiu).
Kailiukas, manau, irgi turėtų paaugt, neturi dar viso ilgio plaukas. Paskutiniu laiku aš taip pamėgau šukuot - taip lengva, kai pasikeitė tas kūdikiškas plaukas, šukytėm tik brauki, plaukai vilnija - nu toks relax.

Ir man ir šunims
MB tik juokiasi, sako - nupirksiu jorkšį, jeigu Polą tiek peši..
Nepažįstu dar labai daug zenenhundų, bet panašu, kad nepasitikėjimas svetimais kažkiek yra pačioj jų veislėj. Maniškiai nebėga nuo svetimų, leidžiasi glostomi, bet jau tokie būna.. nyže travy, kai sakant

Akytės į žemę nudelbtos, uodegiukas tik vizgina. Bet jie sunkiai eina į svetimus namus, kur niekad nėra buvę, reik kalbinėt su skanukais.