Įkraunama...
Įkraunama...

Berno zenenhundai

Gražučiai visi smile.gif
O Daisy kokia paaugus nuo paskutinių Aušros rodytų nuotraukų, gražutė. Juta irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorette0331 @ 2012 02 08, 23:40)
Taip pas mane auga Daisy Eos Everestas smile.gif

Kaip naminis vardas meškutės? bigsmile.gif

Na oras šiom dienom koks fantastiškas thumbup.gif Šalčio nedaug, saulutė šviečia, šuniai namo nenori - vartosi sniege ir net garuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip oras fantastiškas ir sniego sočiai, kad padūktų thumbup.gif .
Deize namuose vadinam. Kai parsivežėm dukra sakė dizzy, tai kažkaip ir palikom tą vardą smile.gif .
Ar tos didelės nuotraukos nebegaliu ištrint?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
lorette nebe smile.gif papasakokit daugiau apie sesytę? ar jau pradedat dresuoti? gal mokyklą kokią nusižiūrėjot? kaip ji jaučiasi su jumis? ir beje nepasaket iš kokio miesto,gal kada susitiktume ax.gif
Atsakyti
Ramiem pasivaikščiojimam su mažiukais Kaune ir mes mielai susitiktume, bet kai daug didelių šunų, reikėtų atsargiai wink.gif Kurioj Kauno vietoje gyvenate, kur einate pasivaikščioti?

O kur Juta sumąsčius dresuotis? rolleyes.gif Ar Juta viduriavo, skrandžio uždegimas, kad gauna antibų? verysad.gif

ČIA Jutos ir Daisy kūdikystės tema, kai dar buvo mažyliai pas veisėją, užsukit, parodykit paneles kaip išaugo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 09 vasario 2012 - 13:03
mes iš Garliavos ax.gif dėl dresūros tik galvoju, norisi rimtai socializuotą šunį turėti biggrin.gif bet dabar galimybių nelabai yra..
o Juta taip, tai paviduriavo, tai pavėmė, taip nepastoviai. Tai dabar penkias dienas turim vežiot antibiotikus ir vitaminus leisti unsure.gif dar tuo pačiu nuo blusų prigriebiau,nes labai jau kasosi biggrin.gif
ačiū už nuorodą, aš jau ten prisistačiau naujokuose biggrin.gif reiks išsisaugoti mažiukės nuotraukas,smagus prisiminimas wub.gif
Atsakyti
Labutis,visom grazuoliu myletojoms, vis tik paskaitineju, bet dar neidrisadavau parasyt, bet noriu paklaust, ar mes labai atsiliekam, ar sumeskesim, mum nesenai suejo 7 men. labai gerute ir paklusni tik labai jautri ir baili mergyte, bet geriausia musu ir vaiku drauge, labai megsta ir vaiku zaisliuksu, su jais ir miega
user posted image biggrin.gif smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O iš kur pirkta mergytė? Turėtų pameškėti dar 4u.gif
Atsakyti
Pameškės, žinoma. Ji dabar dar paaugliukė, briedžiukė. Jie tikrai stambėja ir bręsta iki 3m. Kuo vardu ši meškutė? Tik dėl bailumo, tai čia jau sakyčiau įgimti dalykai arba socializacijos trūkumas. Reikėtų ir Jutą jau socializuot, nelaukt vasaros ar pavasario, kad nebūtų paskui daug problemų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2012 02 09, 22:09)
O iš kur pirkta mergytė? Turėtų pameškėti dar  4u.gif

Dora (teveliai: Adonis ir Odri Noble Friend Forever)
man irgi atrodo kad storeja kailiukas, tik galvoju, kad dar ilgesnis turetu but, sveria 32 kg, nezinau ar pagal amziui mazdaug atitinka bet svarbu sveika, linksma ir tuo dziaugiames, o bailiuke, tai del to, akd nemegsta svetimu zmoniu ir galvoju kaip ja pripratint, nereikai man , kad juos ir pultu, bet bent jau , kad nebijotu, o dabar kai svetimas pakalbina, bega pas mane, namo ar i savo vieta ir neina, kad ir kaip tas svetimas kviestu,. sakau, gal ja kas vaikystej nuskriaude?mes isigijom jau 5 menesiu, aisku kuriuos jau zino musu gimines, draugus, viskas tvarkoj, bet ka pirma kart mato, nepasitiki visai, nors per langa jei mato, kad kas eina i kiema tai kartais ir pranesa lojimu
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2012 02 10, 14:07)
Dora (teveliai: Adonis ir Odri Noble Friend Forever)
man irgi atrodo kad storeja kailiukas, tik galvoju, kad dar ilgesnis turetu but, sveria 32 kg, nezinau ar pagal amziui mazdaug atitinka bet svarbu  sveika, linksma ir tuo dziaugiames, o bailiuke, tai del to, akd nemegsta svetimu zmoniu ir galvoju kaip ja pripratint, nereikai  man , kad juos ir pultu, bet bent jau , kad nebijotu, o dabar kai svetimas pakalbina, bega pas mane, namo ar i savo vieta ir neina, kad ir kaip tas svetimas kviestu,. sakau, gal ja kas vaikystej nuskriaude?mes isigijom jau 5 menesiu, aisku kuriuos jau zino musu gimines, draugus, viskas tvarkoj, bet ka pirma kart mato, nepasitiki visai, nors per langa jei mato, kad kas eina i kiema tai kartais ir pranesa lojimu

Sveika prisijungus 4u.gif
Dora tikrai "pameškinės" mirksiukas.gif Paaugliukė, išstypus pacankė dabar biggrin.gif Maniškiai irgi tokie stirninai(7 mėn. su trupučiu).
Kailiukas, manau, irgi turėtų paaugt, neturi dar viso ilgio plaukas. Paskutiniu laiku aš taip pamėgau šukuot - taip lengva, kai pasikeitė tas kūdikiškas plaukas, šukytėm tik brauki, plaukai vilnija - nu toks relax. thumbup.gif Ir man ir šunims biggrin.gif
MB tik juokiasi, sako - nupirksiu jorkšį, jeigu Polą tiek peši.. lotuliukas.gif
Nepažįstu dar labai daug zenenhundų, bet panašu, kad nepasitikėjimas svetimais kažkiek yra pačioj jų veislėj. Maniškiai nebėga nuo svetimų, leidžiasi glostomi, bet jau tokie būna.. nyže travy, kai sakant smile.gif Akytės į žemę nudelbtos, uodegiukas tik vizgina. Bet jie sunkiai eina į svetimus namus, kur niekad nėra buvę, reik kalbinėt su skanukais. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2012 02 10, 14:45)
Sveika prisijungus  4u.gif
Dora tikrai "pameškinės"  mirksiukas.gif Paaugliukė, išstypus pacankė dabar  biggrin.gif Maniškiai irgi tokie stirninai(7 mėn. su trupučiu).
Kailiukas, manau, irgi turėtų paaugt, neturi dar viso ilgio plaukas. Paskutiniu laiku aš taip pamėgau šukuot - taip lengva, kai pasikeitė tas kūdikiškas plaukas, šukytėm tik brauki, plaukai vilnija - nu toks relax.  thumbup.gif Ir man ir šunims  biggrin.gif
MB tik juokiasi, sako - nupirksiu jorkšį, jeigu Polą tiek peši..  lotuliukas.gif
Nepažįstu dar labai daug zenenhundų, bet panašu, kad nepasitikėjimas svetimais kažkiek yra pačioj jų veislėj. Maniškiai nebėga nuo svetimų, leidžiasi glostomi, bet jau tokie būna.. nyže travy, kai sakant  smile.gif Akytės į žemę nudelbtos, uodegiukas tik vizgina. Bet jie sunkiai eina į svetimus namus, kur niekad nėra buvę, reik kalbinėt su skanukais.  cool.gif

aciu, uz optimizmo ikvepimaas irgi paglvojau, kad paaugliukiskas dar vaizdelis, nors grazus blizgantis kailiukas
butent nenori eit , kur nezinoma, tik vis tikiuosi, kad dar pripras
o sukuotis tai tikrai relax, kaifuoja ir tada jauciasi visagale, vaikai pavydi, kad tuo metu demesys Dorai, o ji pavydi vaikam, nes kai vaikai sukuojant lenda, tai ji taip graziai sukanda uz rankos ir nustumai i sona, tipo mano dabar eile demesiui, oi konkuruoja kiekvienam zingsny

Atsakyti