Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Ačiū visoms už palaikymą ir padrasinimą 4u.gif Nusprendžiau 9 dieną imti papildomą pamokėlę, o poto mastysiu jau ar eit laikyt ar vėl praktikuotis... Ir ką daryt žodžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 05, 11:39)
Ačiū visoms už palaikymą ir padrasinimą  4u.gif Nusprendžiau 9 dieną imti papildomą pamokėlę, o poto mastysiu jau ar eit laikyt ar vėl praktikuotis... Ir ką daryt žodžiu  ax.gif

eiti eiti, neatideliok.
nesvarbu iš kelinto karto išlaikysi, svarbu nenuleisti rankų.
kenčiantiems dangus.
Atsakyti
Aš norėčiau dviejų bent papildomų dar, bet, kad nelabai čia gaunasi bigsmile.gif reik eit pažiūrėt regitroj, gal kitai savaitei kokią dieną užsibookint. Gaila neina savaitgalį blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

man ir sunkiai sekesi regitroj, visa gruodi, kas savaite beveik ejau blush2.gif ...

O isilaikiau teises sausio 13 diena, beveik po 2 sav jokio vazinejimo 4u.gif , nu zinoma sausio 12 buvau pasiemus papildoma, kad prisimint, kaip aikstelej vazinet nes maniau jau primirsus esu... blush2.gif . Tai instriuktorius man sako, nesuprantu kaip tau ten nepavyksta, vazineji tai ok g.gif ...

Ka tuom norejau pasakyt, ogi tai, kad jei moki vazineti, tos papildomos nelabai ir reikalingos (gerai cia pasakiau lotuliukas.gif ), zinoma pasiimt viena pries egzamina yra thumbup.gif , bet daugiau, manau neapsimoka ...
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 05, 11:47)
Aš norėčiau dviejų bent papildomų dar, bet, kad nelabai čia gaunasi  bigsmile.gif reik eit pažiūrėt regitroj, gal kitai savaitei kokią dieną užsibookint. Gaila neina savaitgalį  blush2.gif

o kas nors is seimos nariu gal galetu pamokyti, vis pigiau, ar draugas kokiam uzmiestyje ar aiksteleje
Atsakyti
Tame ir bėda, kad niekas... ax.gif
Maniškis galėtų, bet aikštelėj prie mūsų garažo (ten tokia gaunas teritorija) mane užknisa ratais važinėt, visai neįdomu... o į miestą negalim, nes gi ne šeimos narys verysad.gif Plius dabar bėda, kad jis nelabai mašinos turi... doh.gif Na turi iš tiesų, bet tokia labai mažą mažytę ir išskirtinę lotuliukas.gif Kurioje nėr šildymo ir per šalčius labai šalta joje. 5 minučių neišvairavau ir rankos nuo vairo iki skausmo sušalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kada normalią susitvarkysim tai velniai žino... Nors tikiuos, kad greitu metu ten pavyks ją sutvarkyt... g.gif Galėtume tada prisidėliot kokių padangų ir pasimokint parkavimasi su ja... g.gif Tuo labiau ir orai atšyla jau smile.gif Na kažką sugalvot vistiek reiks. unsure.gif

Juokavau, kad mum reik ženytis, tada jis galės mane mieste pamokint važiuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors negalėčiau aš su juo, bijo jis su manim važiuot... Neturi antrų pėdalų tai panikuoja... g.gif Šiek tiek po rajoną teko pavažinėt, tai aš taip iš lėto neskubant, o jis ten lyg aš ant judriausios gatvės vilkčiaus, panikuoja važiuok greičiau ir t.t. doh.gif Ir šiaip jei kažką susiveliu iškart jis tokią paniką sukelia, o juk man tada dar sunkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 05 vasario 2012 - 11:38
QUOTE(AniMi @ 2012 02 05, 12:36)
Tame ir bėda, kad niekas... ax.gif
Maniškis galėtų, bet aikštelėj prie mūsų garažo (ten tokia gaunas teritorija) mane užknisa ratais važinėt, visai neįdomu... o į miestą negalim, nes gi ne šeimos narys  verysad.gif Plius dabar bėda, kad jis nelabai mašinos turi...  doh.gif Na turi iš tiesų, bet tokia labai mažą mažytę ir išskirtinę  lotuliukas.gif Kurioje nėr šildymo ir per šalčius labai šalta joje. 5 minučių neišvairavau ir rankos nuo vairo iki skausmo sušalo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O kada normalią susitvarkysim tai velniai žino... Nors tikiuos, kad greitu metu ten pavyks ją sutvarkyt...  g.gif Galėtume tada prisidėliot kokių padangų ir pasimokint parkavimasi su ja...  g.gif Tuo labiau ir orai atšyla jau  smile.gif Na kažką sugalvot vistiek reiks.  unsure.gif

Juokavau, kad mum reik ženytis, tada jis galės mane mieste pamokint važiuot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nors negalėčiau aš su juo, bijo jis su manim važiuot... Neturi antrų pėdalų tai panikuoja...  g.gif Šiek tiek po rajoną teko pavažinėt, tai aš taip iš lėto neskubant, o jis ten lyg aš ant judriausios gatvės vilkčiaus, panikuoja važiuok greičiau ir t.t.  doh.gif Ir šiaip jei kažką susiveliu iškart jis tokią paniką sukelia, o juk man tada dar sunkiau  smile.gif

galima kokia kreida apsibrezti g.gif del parkavimo
Atsakyti
Galima, tikrai kažką sugalvot, kaip apsibrėžt tas ribas maždaug bent thumbup.gif Manau čia ne bėda. Tik jei sniego yra tai kreida nelabai padės ax.gif
Atsakyti
Galima su kuoliukais pasidaryti ribas smile.gif
Atsakyti
ANIMI,tik nepasiduok 4u.gif ir zinoma netempk gumos.Jei vaziavai su instruktorium,parkavaisi ir viskas buvo ok,tai nemanau,kad tau tu papildomu dar reikia.Eik bandyk regitroj laikyt,taip skauda,pinigeliu iseis,bet.Cia yra laimes dalykas,ar ne per daug susinervinsi ar ka,ir ziuri istatai normaliai.,As vietoj taves tai vietoj papildomu,tuos pinigelius leisciau ant regitros.Vis tiek,jei tu parkavaisi normaliai,o dabar nepavyko,nu ir velniop, nueisi kita diena ir pavyks.Mikliai registruojies i REGITRA,MIKLIAI.Nedaryk tokios klaidos kaip mano drauge,tempia,tempia tai su papildomom,tai dar su kuo,ji 6men veliau nuejo teisiu laikytis,ir iki sioliai neturi,nes tai bijo,tai dar velniai zino del ko tarmozina.Jau dabar tik nestabdyk.Nes as tau sakau,pamatysi per papildomus pravairuosi kaip ledas,o is baimes regitroj bum ir vel kokia nesamone.Ir sakysi,nu Dieve,Dieve,kas cia dabar.Rimtai eik i regitra,ir kuo skubiau!!!O labai gerai,kad sokolado privalgei,padeda,padeda ,padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kas iš to, kad eisiu į tą regitrą, kad aš ir gatvėj ne milijonas. Patikėkit manim, žinau ką sakau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Taip žinau, akd nereik mėnesį laiko tempti gumą su regitra, nes nuo to bus tik blogiau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif kitą savaitę laikau regitroj, tai iškilo kvailokas klausimas biggrin.gif ar aikštelėj tarp pratimų reikia važiuot su gazu ar tik su sankaba? visad važiuodavau tik su sankaba, bet sakau gal blogai taip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti