Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(crystal @ 2012 02 05, 19:11)
sveikutės 4u.gif kitą savaitę laikau regitroj, tai iškilo kvailokas klausimas biggrin.gif ar aikštelėj tarp pratimų reikia važiuot su gazu ar tik su sankaba? visad važiuodavau tik su sankaba, bet sakau gal blogai taip doh.gif  biggrin.gif

nieko bloga kad biški paspausi, taip aikštelėj neleido instrukt.gazuoti, nu ir kas regitroj tarp pratimų visada gazavau, slinkti ten ant minimumo man nervai nelaiko.tikrai nieko blogo neatsitiks-proto ribose žinoma 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif kitą savaitę laikau regitroj, tai iškilo kvailokas klausimas biggrin.gif ar aikštelėj tarp pratimų reikia važiuot su gazu ar tik su sankaba? visad važiuodavau tik su sankaba, bet sakau gal blogai taip doh.gif  biggrin.gif

man instruktorius sako, gazo nenaudoti, keista, kad nepaaiskino. o naudoti tik isibegejimo pratime ir ant estakados.

O as ateinu su tokiu klausimu. Gal kuri su tuo susidure...Net nzn kaip aiskiai paaiskinti. Teorijos destytuvas aiskino, kad i Regitros egzaminus galima registruotis ir kaip savarnkiskai pasiruosus. Tada reikia pristatyti vidurines mokyklos baigimo diploma. Arba galima registruotis baigus vairavimo mokykla, t.y nesavarankiskai. Dar sake, kad galima biski taip susukciauti ir baigus vairavimo mokykloj teorija, teorijos laikymui uzsiregistruoti kaip savarankiskai pasiruosus...Nes daznai prireikia nemazai laiko ir jis trukdosi. Ir tie tarpai tarp egzaminu. (Jei gerai supratau (?) norint registruotis teorijai, reikia tureti ir praktikos mokykloje islaikyma) Bet destytojas sake, kad gali ir patikrinti, nes baigus vairavimo mokykla negalima sakyti, kad baigei "savarankiskai". Nes isleidusi mokiniu grupe, vairavimo mokykla paduoda duomenis i regitra su pavardem g.gif Bet nelabai atseit tikrina g.gif Neva blogiausia kas gali atsitikti - ta karta neleis egzamino laikyti g.gif As vairavimu dar nebaigiau, tai teorijos laikyti dar negaliu, o jeigu sumeluociau ir registruociaus kaip savarankiska laikytoja. Ar kas nors girdejot apie tai? Ar darete sitaip? Jei supratote ka as cia parasiau blush2.gif
Atsakyti

mokykloje vaziuodavau tik su sankaba, Regitroje aikstele didele, tai prireike ir gazo.
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 05, 19:30)

O as ateinu su tokiu klausimu. Gal kuri su tuo susidure...

AS taip dariau, jokiu problemu nebuvo.
Nebent pasikeite tvarka per 4 menesius.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 05, 20:20)
mokykloje vaziuodavau tik su sankaba, Regitroje aikstele didele, tai prireike ir gazo.
Papildyta:

AS taip dariau, jokiu problemu nebuvo.
Nebent pasikeite tvarka per 4 menesius.

Regitravais kaip savarankiskai pasiruosusi nors mokeisi vairavimo mokykloje. Aisku aciu
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 05, 20:29)
Regitravais kaip savarankiskai pasiruosusi nors mokeisi vairavimo mokykloje. Aisku aciu

taip, buvau pabaigusi teorijos kursa, bet vairavimo net neipusejusi, todel laikiau anksciau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 05, 20:30)
Ar kas nors girdejot apie tai? Ar darete sitaip? Jei supratote ka as cia parasiau  blush2.gif

Aš lankiau teorija mokykloje, ir iškart ejau į Regitrą laikyti egzo, net nepradejus vairavimu, pateikiau dokumentus kad baigiau aukštajį ir pažymejo kad rošiausi savarankiškai, jokiu problemu, aš net mokykloj teorijos nelaikiau, taip pat jokiu pretenziju nebuvo
Atsakyti
Aš ir vairavimo mokyklos nebaigus išlaikiau teoriją. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 05, 21:54)
taip, buvau pabaigusi teorijos kursa, bet vairavimo net neipusejusi, todel laikiau anksciau laiko smile.gif

o kaip tada buvo kai ejai vairavimo laikyti, pateikei teorijos laikymo pazyma ir nereikejo jau aiskinti ar savarankiskai ar nuo mokyklos ateini?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 06, 08:43)
o kaip tada buvo kai ejai vairavimo laikyti, pateikei teorijos laikymo pazyma ir nereikejo jau aiskinti ar savarankiskai ar nuo mokyklos ateini?

Islaikymo lapelyje nepazymeta buvo, kad ejau savarankiskai pasiruosusi.
Nebent kazkas keitesi nuo mano islaikymo smile.gif
Atsakyti
O pas mane tikrai buvo pazymeta, kad savarankiskai pasiruosus ejau, bet as is tikruju savarankiskai ruosiausi,o tai buvo 2011 lapkricio 8d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 06 vasario 2012 - 10:34
QUOTE(chuchundra @ 2012 02 06, 11:33)
O pas mane tikrai buvo pazymeta, kad savarankiskai pasiruosus ejau, bet as is tikruju savarankiskai ruosiausi,o tai buvo 2011 lapkricio 8d.

As laikiau rugpjucio paciam gale, nepamenu kada smile.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas, ar verta ta pacia diena pries egzamina regitroje uzsipirkti papildoma vairavimo pamoka? Mano instruktorius sako, kad i nauda, nes tada jau buni apsiles egzamino metu? Kaip Jums, ar padejo?
Atsakyti