Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Margareta @ 2012 01 29, 00:24)
kas cia per metodika  doh.gif  blink.gif 10 pamoku ir nebuti aikstelej? nesamone, kaip tik aiksteles labai gerai pasibruzinti is pradziu tada pasidaro aiskiau kaip ta sankaba veikia, gazas ir gabaritus masinos padeda suprasti...

tai va, skaičiau seniau. buvau apleidus šitą temą, neskaičiau ir nesireiškiau.
va ir yra mano bėda, kad nejaučiu gabaritų. kad neduota, tai nežinau, gal. bet turės būti duoda. TAI LABAI DAUG pamokų papildomų, TIEK TIK VISIŠKIEMS LŪZERIAMS IR GALI REIKĖTI. instruktorius nuolat klausia, kaip jaučiuosi. aišku, guodžia, ko čia pergyveni, visi turi savo tempą, turėsi tas teises ir tt ir pan.. vienaip ar kitaip, tas teises aš turėsiu, tik negalvojau, kad šitiek nervų ir pinigų reikės padėt. sad.gif dabar nevažiavom paskutinius du k. nes užpustyta. o ir kita mergina sakė, kad beprasmė pamoka užpustytoj aikštelėj. na, man problema su laiku - arba anksti ryte, arba nuo 20val.
žodžiu. einu po lapais.
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 28, 23:46)
va ir yra mano bėda, kad nejaučiu gabaritų. kad neduota, tai nežinau, gal. bet turės būti duoda. TAI LABAI DAUG pamokų papildomų, TIEK TIK VISIŠKIEMS LŪZERIAMS IR GALI REIKĖTI. instruktorius nuolat klausia, kaip jaučiuosi. aišku, guodžia, ko čia pergyveni, visi turi savo tempą, turėsi tas teises ir tt ir pan.. vienaip ar kitaip, tas teises aš turėsiu, tik negalvojau, kad šitiek nervų ir pinigų reikės padėt. sad.gif  dabar nevažiavom paskutinius du k. nes užpustyta. o ir kita mergina sakė, kad beprasmė pamoka užpustytoj aikštelėj. na, man problema su laiku - arba anksti ryte, arba nuo 20val.
žodžiu. einu po lapais.

ka reiska uzpustyta? mokomoji aikstele turetu buti nors kiek nuvalyta..aiku liniju nesimato, bet yra stulpeliai ir labai naudinga, nes tuomet pajunti kaip masina slysta, kada stabdyti isibegejus, kad nenuciuoztum...o jei per egza bus pasnigear koks ledukas pasales kaip elgsities? reikiai ismokti ir ant apsnigtos aiksteles vazineti, manau...

Gotiša, o uz papildomas pamokas kaip mokesi tiesiai i kisene instruktoriui ar per mokykla? gal jis rupinasi savo gerove o ne tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 29 sausio 2012 - 00:01
QUOTE(Margareta @ 2012 01 29, 00:24)
kas cia per metodika  doh.gif  blink.gif 10 pamoku ir nebuti aikstelej? nesamone, kaip tik aiksteles labai gerai pasibruzinti is pradziu tada pasidaro aiskiau kaip ta sankaba veikia, gazas ir gabaritus masinos padeda suprasti...

As irgi pirmas 6 pamokas turejau gatvese (mieste), ir tik tada vaziavau i aikstele.
Tiesiog instruktorius sake, kad pradzioj "reikia priekiu gerai ismokti vairuot ir pajusti gabaritus, o tada bus galima mokytis atbuline". Ir man pasitvirtino tokia mokymosi metodika.
Kaip bebutu yra ivairiu zmoniu, vieni labiau gabus vairavimui, kiti maziau. Viskas ismokstama, tik deja, siuo atveju, daug remiasi i pinigus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 01 28, 23:05)
Sveikinu 4u.gif Kokie pratimai buvo aikštelėje, ar ilgas ir ar sudėtingas maršrutas gatvėje? smile.gif Kokią mokyklą lankai? biggrin.gif

Mokiausi "Zebre" Pratimai du - gyvatelė ir į padidintą. O maršrutas buvo nuo aikštelės iki Akropolio, aplink jį ir iki Kauno pilies. Kadangi buvo šeštadienis, tai nebuvo daug mašinų keliuose thumbup.gif
Bet kaip gerai pasijaučiau, kai jau baigiau lotuliukas.gif

QUOTE(Gotiša @ 2012 01 29, 01:46)
va ir yra mano bėda, kad nejaučiu gabaritų. kad neduota, tai nežinau, gal. bet turės būti duoda. TAI LABAI DAUG pamokų papildomų, TIEK TIK VISIŠKIEMS LŪZERIAMS IR GALI REIKĖTI. instruktorius nuolat klausia, kaip jaučiuosi. aišku, guodžia, ko čia pergyveni, visi turi savo tempą, turėsi tas teises ir tt ir pan.. vienaip ar kitaip, tas teises aš turėsiu, tik negalvojau, kad šitiek nervų ir pinigų reikės padėt. sad.gif  dabar nevažiavom paskutinius du k. nes užpustyta. o ir kita mergina sakė, kad beprasmė pamoka užpustytoj aikštelėj. na, man problema su laiku - arba anksti ryte, arba nuo 20val.
žodžiu. einu po lapais.

Aš taip pat nejaučiu gabaritų, bet jau po truputi gerėja mano važiavimas. Be praktikos niekaip neišmoksi. Geriau jau daugiau pamokų, nei visaip save vadinti ir laukti kada vieną dieną atsikelsi ir jau būsi išmokusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Landrita: 29 sausio 2012 - 11:52
QUOTE(Landrita @ 2012 01 29, 12:49)
Mokiausi "Zebre" Pratimai du - gyvatelė ir į padidintą. O maršrutas buvo nuo aikštelės iki Akropolio, aplink jį ir iki Kauno pilies. Kadangi buvo šeštadienis, tai nebuvo daug mašinų keliuose  thumbup.gif
Bet kaip gerai pasijaučiau, kai jau baigiau  lotuliukas.gif

Aš irgi iš zebro ir man sakė bus tokie pat pratimai bigsmile.gif trečiadienį laikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 01 29, 00:59)
ka reiska uzpustyta? mokomoji aikstele turetu buti nors kiek nuvalyta..aiku liniju nesimato, bet yra stulpeliai ir labai naudinga, nes tuomet pajunti kaip masina slysta, kada stabdyti isibegejus, kad nenuciuoztum...o jei per egza bus pasnigear koks ledukas pasales kaip elgsities? reikiai ismokti ir ant apsnigtos aiksteles vazineti, manau...

Gotiša, o uz papildomas pamokas kaip mokesi tiesiai i kisene instruktoriui ar per mokykla? gal jis rupinasi savo gerove o ne tavo?

aš tai noriu į aikštelę, bet va... sad.gif
tiesiai mokėsiu, vis truputį mažiau lt. jau šiek tiek klausinėjau, tariausi, bet, manau, bandysiu skambinti ir dar vienam instruktoriui, ka vairuočiau su esamu ir dar su kitu, nes su jo ir mano tempais čia n laiko užsitęs. aišku, kad rūpinasi. mokslams buvau gabi, matyt, vairavimui ne. nors seniau sakė 4-5papildomas paimsi, o dabar aišku, kursai į pabaigą, o dar aikštelėj nebuvom, ir šiaip aš automobilio kartais nesuvaldai, dardėt tik dabar pradėjau virš 40.
Atsakyti
Gotisa, jei nepaslaptis, tai kur jus mokotes?
Su dviems instruktoriais is karto gali buti sunku, nes kiekvienas turi savo metodika ir skirtingus reikalavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 29, 15:26)
Gotisa, jei nepaslaptis, tai kur jus mokotes?
Su dviems instruktoriais is karto gali buti sunku, nes kiekvienas turi savo metodika ir skirtingus reikalavimus smile.gif

Vilniuje, mokykloje, pripažintoje, berods, praeitų ar užpraeitų m. geriausia apskrities mokykla. nenoriu minėt pavadinimo. na, aš ten tik vairuoju, teoriją laikiausi eksternu. iš mokyklos tik instruktorius ir jokiu būdu neburbu, kad blogas. bent jau nekelia balso, ramiai kalba, nes aš tam tai jautri doh.gif
aš manau, taip geriau, kad ir su dviem, na nes dvidešimt papildomų pamokų, jei tikrai tiek reikės, nežinia kiek laiko laikysiuos. kai nemoki, gali atrodyt, kad visi blogi, bet juk tikslas vienas-išmokt vairuot-išlaikyt teises.
pinigėlių tai labai gaila, na kas ta viena pamoka, o 70-80Lt sad.gif
Papildyta:
man matomai toloka iki teisių išlaikymo, bet stengsiuos iš visų jėgų, nes seniai aš čia tampausi su jom, jau vien teorija, kol prisiverčiau mokytis. bais neįdomu buvo blush2.gif vairuot iš pradžių patiko labai, juk seniai seniai norėjau, bet dabar jau stresas. ir turiu ne šiaip išlaikyt, o taip, kad gebėčiau viena be niekieno pagalbos iškart išsirinkt ir nusipirkt iš savo kuklių santaupų automobilį ir dardėt į gatvę darbo reikalais, pas mamą, su kitais reikalais ir tt. nebus, kas pasėdi šalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gotiša: 29 sausio 2012 - 16:42
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 29, 17:40)
Vilniuje, mokykloje, pripažintoje, berods, praeitų ar užpraeitų m. geriausia apskrities mokykla. nenoriu minėt pavadinimo. na, aš ten tik vairuoju, teoriją laikiausi eksternu.  iš mokyklos tik instruktorius ir jokiu būdu neburbu, kad blogas. bent jau nekelia balso, ramiai kalba, nes aš tam tai jautri  doh.gif
aš manau, taip geriau, kad ir su dviem, na nes dvidešimt papildomų pamokų, jei tikrai tiek reikės, nežinia kiek laiko laikysiuos. kai nemoki, gali atrodyt, kad visi blogi, bet juk tikslas vienas-išmokt vairuot-išlaikyt teises.
pinigėlių tai labai gaila, na kas ta viena pamoka, o 70-80Lt sad.gif

Siulyciau susidelioti pamokas taip, kad kokia savaite kasdiena vaziuotum, kad ir su keliais instruktoriais.(netigi labai gerai ne su vienu mokintis) Vaziavimas kasdiena stebuklus daro thumbup.gif manyciau tada nebereikes ir tiek papildomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 29, 01:17)
aš visiškoj nevilty... na žinojau, kad negabi būsiu vairavimui, nes pvz., greita reakcija, nepasižymiu. bet kad iki tiek...
buvo, atrodo, jau dešimt pamokų, aikštelėj dar nebuvau, nes instruktoriaus toks požiūris, kad pirma reikia bent kokių įgūdžių... atsargiai pasakė, kad reikės kokių 15-20 papildomų pamokų. na tai, aišku, kiek litų lygu, nes kas pamokytų vairuoti neturiu.
na nėra nei vyro, nei kito šeimos nario Vilniuje, nei draugo, nei tėčio nėra... kažkada skaičiau, kad merginos išlaiko neturėdamos kaip aš kas pamokys, be jokių papildomų pamokų. na, jaučiuosi tikra atmata  verysad.gif šiuo metu labiausiai reikia dėl darbo. laikausi nuo lapkričio pradžios vairavimą, per tą laiką mėnesį instruktoriui buvo sesija-atostogos, per tą laiką nevairavau. po to mėn, būna, visai nesuvaldau mašinos.  verysad.gif jaučiuosi visiška lūzerė, atmata, galėčiau daugiau vardinti kas tokia  verysad.gif
na, žinau, kad turėsiu tas teises. net instruktorius sakė. šiaip jis nerealios kantrybės. na bet jūs man pasakykit, ar matėt tokių žioplių  verysad.gif morališkai visai žlungu...

Nu žinokit nesuprantu, kaip instruktorius gali sakyt, kad reikes tiek papildomu pamoku, kai visi pravažiavimai dar nebaigti, labai jau kvepia pinigų melžimu, ir aišku pasitikėjimo savimi tai nepriduoda g.gif
Tiesa tai, kad mes visi skirtingi ir musų gabumas vairavimui skirtingas, man taip pat sunkiai sekesi vairuot, bet teises jau turiu, ir dabar savarankiškai taip pat dar sunkiai sekasi, bet turiu susitaikyt su tuo, kad man reikes daugiau laiko ir pastangu, nei kitoms, instruktorius visada sake, neskaičiuokit kiek pamoku reikia jums ir kiek kitiem, svarbu rezultatas, ir buvo teisus
Aš tai patarčiau pasiimt viena pamokele pas kokį kitą instruktoriu ir išklausyt kitą nuomonę, o tai kad mokykla pripažinta geriausia ir t.t. tai nieko nereiškia, svarbu kaip žmones dirba savo darbą, ar su didžiule meile ir atsidavimu, ar bele kaip, kad tik pinigus išmelžt doh.gif
Ir kad nevairuojat per sniega, tai didžiule klaida, oj kaip man truksta tu vairavimo pamokeliu per pusnynus, kai mokiausi rudeni
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 29, 17:55)
Siulyciau susidelioti pamokas taip, kad kokia savaite kasdiena vaziuotum, kad ir su keliais instruktoriais.(netigi labai gerai ne su vienu mokintis) Vaziavimas kasdiena stebuklus daro  thumbup.gif manyciau tada nebereikes ir tiek papildomu mirksiukas.gif

taip ir planuoju daryt, nors, anot, instruktoriaus negerai, atseit pervargsi, čia stresuoji, jokios naudos. bet neklausysiu.

QUOTE(Vėja2 @ 2012 01 29, 20:15)

na, niekas neneigia, kad per pusnis reikia vairuot. atseit, instruktoriaus tokia strategija. aš labai jaučiu žmones. nėra jis blogas. ir pats sakė, kad neetiška sakyt, bet sako, kad, atseit, pasitaupyčiau. ir dar sakė, juk nebutina pas mane eiti. bet, manau, eisiu ir pas jį, ir ne pas jį, bet tada, kai jau baigsis kursai, t.y., tos privalomos pamokos. nes aš pati jaučiu, mokyklinės įskaitos, kuri čia neseniai tapo privaloma-filmuojama neišlaikysiu. kiek žinau, ten 7pratimai, o tik penkios pamokos, o dar mieste papildomų reiks, jau visiškai aišku.aišku, jo pirštai irgi į save lenkti. bet kad piktybiškai meluoja, "melžia", akivaizdu, kad ne.
poster_offtopic.gif buvom su katyte Pusne su pusnimis susipažinti bigsmile.gif čia nevairuoti, žinoma, pėsčiomis tongue.gif nuraminau dūšią mažumėlę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 28, 23:17)
aš visiškoj nevilty... na žinojau, kad negabi būsiu vairavimui, nes pvz., greita reakcija, nepasižymiu. bet kad iki tiek...
buvo, atrodo, jau dešimt pamokų, aikštelėj dar nebuvau, nes instruktoriaus toks požiūris, kad pirma reikia bent kokių įgūdžių... atsargiai pasakė, kad reikės kokių 15-20 papildomų pamokų. na tai, aišku, kiek litų lygu, nes kas pamokytų vairuoti neturiu.
na nėra nei vyro, nei kito šeimos nario Vilniuje, nei draugo, nei tėčio nėra... kažkada skaičiau, kad merginos išlaiko neturėdamos kaip aš kas pamokys, be jokių papildomų pamokų. na, jaučiuosi tikra atmata  verysad.gif šiuo metu labiausiai reikia dėl darbo. laikausi nuo lapkričio pradžios vairavimą, per tą laiką mėnesį instruktoriui buvo sesija-atostogos, per tą laiką nevairavau. po to mėn, būna, visai nesuvaldau mašinos.  verysad.gif jaučiuosi visiška lūzerė, atmata, galėčiau daugiau vardinti kas tokia  verysad.gif
na, žinau, kad turėsiu tas teises. net instruktorius sakė. šiaip jis nerealios kantrybės. na bet jūs man pasakykit, ar matėt tokių žioplių  verysad.gif morališkai visai žlungu...

kas cia per nesamone blink.gif
nepergyvenk,as ir zalia sedau prie vairo,isvaziavau 15 pamoku po to menesi pertrauka buvo,nes vietu pas instruktoriu laisvu nebuvo,neturejau su kuom mokintis ,pasiemiau 7 papildomas ir super na dar kokias dvi pries regitra pasiimsiu uztikrintumui,nes nesinori i bala mest ir regitrai einant kiekviena kart moketi doh.gif tai is viso 10 papildomu per akis man smile.gif o kas liecia nebuvima aikstelej tai tikrai blogai daro,as tai kiekviena vaziavima bent po 15-20 min aikstelej prasisukam smile.gif paprasciausiai negalvok taip ,nes ir as maniau kad vairavimas man misija neimanoma,o dabar kaip patinka vairuot,ne tas zodis,atsipalaiduoju ,sedu ir varau,buna klaideliu,bet ir senam vairuotojui ju pasitaiko,Is tikro linkiu kantrybes,noro ir siekio,nemesk sio reikalo,susiimk ir pirmyn vis gi pinigeliai sumoketi mirksiukas.gif
Atsakyti