Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

jei ne paslaptis, kiek už papildomas pamokas mokat/mokėjot, kas Vilniuje laiko? smile.gif kadangi reiks ne vienos, įdomu, ar įmanoma "nuraut" pigiaun nei 70-80Lt. aš nlb gaudausi, kokia savikaina tos 1,5val su dyzeliu gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 30, 14:52)
jei ne paslaptis, kiek už papildomas pamokas mokat/mokėjot, kas Vilniuje laiko?  smile.gif kadangi reiks ne vienos, įdomu, ar įmanoma "nuraut" pigiaun nei 70-80Lt. aš nlb gaudausi, kokia savikaina tos 1,5val su dyzeliu gali būti  g.gif

Aš lapkriti mokejau po 65 LT., bet emiau pas savo instruktoriu, ir ne viena pamoka, tai todel truputi pigiau gavosi, bet jei daugiau pamoku tai manau galma susitarti . Instruktorius tikrai labai gerai išmanantis savo darbą, išsirinkau perskaičius čia daugybe nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 30, 13:52)
jei ne paslaptis, kiek už papildomas pamokas mokat/mokėjot, kas Vilniuje laiko?  smile.gif kadangi reiks ne vienos, įdomu, ar įmanoma "nuraut" pigiaun nei 70-80Lt. aš nlb gaudausi, kokia savikaina tos 1,5val su dyzeliu gali būti  g.gif

Papildomu turejau pas 3 instruktorius. Pas viena jei neklystu kainavo 60 lt
Manau, reikia nebijoti deretis, nuleidzia ir instruktoriai ir mokyklos rolleyes.gif (yypac jei daugiau pamoku imat)
Savikaina gal ir nemaza gaunasi, man atrodo jie dar uz aiksteles nuoma kazkiek moka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 30, 13:52)

arv auto ima po 65lt smile.gif manau jei imat daugiau pamoku nuolaida tikrai padarytu
Atsakyti
va straipsnis apie regitra ir neislaikymus, komentaru irgi yra visokiu

http://auto.delfi.lt...a.d?id=54857241
Papildyta:
Beja, ar kuri nors is jusu B. kat mokesi nors viena akademine valanda kaip vairuoti ir prikabinti priekaba? man instruktorius sake, kad yra naujas toks isakymas, kad reikia nors viena valanda su priekaba pravesti. Bet pats sako, kad durnyste cia, bet liepe sakyti, kad jau mokiausi, jei kas paklaus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 30, 19:16)
va straipsnis apie regitra ir neislaikymus, komentaru irgi yra visokiu

http://auto.delfi.lt...a.d?id=54857241
Papildyta:
Beja, ar kuri nors is jusu B. kat mokesi nors viena akademine valanda kaip vairuoti ir prikabinti priekaba? man instruktorius sake, kad yra naujas toks isakymas, kad reikia nors viena valanda su priekaba pravesti. Bet pats sako, kad durnyste cia, bet liepe sakyti, kad jau mokiausi, jei kas paklaus  g.gif  g.gif  g.gif

gal koks projektas dar,o ne isakymas... g.gif Kazkaip negirdejau,tokios nesamones dar tik ir truksta...isivaizduok,kiek kainuos kursai,jei visos mokyklos tures dar ir priekabas pirkti...jau kameru uztenka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 30, 19:34)
gal koks projektas dar,o ne isakymas... g.gif Kazkaip negirdejau,tokios nesamones dar tik ir truksta...isivaizduok,kiek kainuos kursai,jei visos mokyklos tures dar ir priekabas pirkti...jau kameru uztenka... doh.gif

g.gif
tai mano instruktorius su asmenine masina mokina, tai gal jau turi ja. Sake, sakyti, kad jau pravede man sia paskaitele jei varavimo mokykloj klaus, nes tipo jau reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 30, 19:36)
g.gif
tai mano instruktorius su asmenine masina mokina, tai gal jau turi ja. Sake, sakyti, kad jau pravede man sia paskaitele jei varavimo mokykloj klaus, nes tipo jau reikia  g.gif

Bet egzaminu reikalavimai kiek zinau dar nesikeite,jei keistusi-butu pranesta viesai,reiskia,niekas klausineti negali to,kas nepriklauso...praeita savaite sedejau vairavimo mokykloj testus sprendziau savo malonumui,niekas apie tokius dalykus ten nesnekejo...kai vel ten busiu galesiu uzklaust,jei nepamirsiu... ax.gif
Atsakyti
Kažkadais anksčiau girdėjau kad norėjo padaryt pamokas su priekaba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 30, 19:16)
Beja, ar kuri nors is jusu B. kat mokesi nors viena akademine valanda kaip vairuoti ir prikabinti priekaba? man instruktorius sake, kad yra naujas toks isakymas, kad reikia nors viena valanda su priekaba pravesti. Bet pats sako, kad durnyste cia, bet liepe sakyti, kad jau mokiausi, jei kas paklaus  g.gif  g.gif  g.gif

man per antrą pamoką sakė: "jei ką, su priekaba mokėmės važiuot". paklausiau, ar egzamine nebus, tai sakė, jei bus, pažadu nemokmą pamoką, bet šiaip nebus, tiesiog įvedė į programą.

na va. pirmąkart važiavau aikštutėj. tiesiog savimi didžiuojuosi lotuliukas.gif . nes galvojau, man visai šakės ten bus. bet pamoka labai patiko (gal, kad kažkas naujo), nenuodobu, adrenalinas. na dabar suprantu, kad tikrai aikštelė ir reikalinga tam, kad pajaust automobilio gabaritus smile.gif visai neblogai sekės ir instruktorius net sakė, šįkart, kad reikės jau nebe 20, o gal kokių 10papildomų pamokų.
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 01 30, 22:58)
man per antrą pamoką sakė: "jei ką, su priekaba mokėmės važiuot". paklausiau, ar egzamine nebus, tai sakė, jei bus, pažadu nemokmą pamoką, bet šiaip nebus, tiesiog įvedė į programą.

na va. pirmąkart važiavau aikštutėj. tiesiog savimi didžiuojuosi  lotuliukas.gif . nes galvojau, man visai šakės ten bus. bet pamoka labai patiko (gal, kad kažkas naujo), nenuodobu, adrenalinas. na dabar suprantu, kad tikrai aikštelė ir reikalinga tam, kad pajaust automobilio gabaritus  smile.gif visai neblogai sekės ir instruktorius net sakė, šįkart, kad reikės jau nebe 20, o gal kokių 10papildomų pamokų.

o kaip aikstutej ar instruktorius padejo llaikyti sankaba, nes man tai padejo, man nepatiko tas, bet as dar neigudus
Atsakyti
Aikšelėj adrenalinas? rolleyes.gif Turbūt juokaujat biggrin.gif O šiaip smagu, kad aikštutėj patiko....
Man tai žiauriai nuobodu joje blush2.gif Moku ją ne 100 procentų aišku, bet šiaip aikštutė mano nemėgiamiausia dalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti