Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(soleilaa @ 2012 03 23, 18:28)
Sveiki,

pagaliau ir aš užvakar nugalėjau regitrą!!!! thumbup.gif  Laimės pilnos kelnės smile.gif  Bet jau nervų tai kainavo..ir egzaminuotojas žiauriai nemalonus pasitaikė. Ačiū Dievui, man jo daugiau vežiot nereikės. Kažkaip ir pažymėjimą greit, per dvi dienas padarė. Tik va tas neatšauktas įstatymas nuotaiką gadina, bet tikiuosi valdžia susiprotės. Visoms besimokančioms vairuoti ir laikančioms egzaminus didžiausios sekmės ir kantrybės! smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigstan @ 2012 03 23, 20:13)
Kai kyli nuo Regitros į kalną, tavo pagrindinis ir nieko praleisti nereikia. Tave visi praleidžia. ženklas pagrindinis kelias su papildoma lentele.
Jeigu ant kalno suksit į kairę – į romainius, tai grįžtant toj sankryžoj reikės važiuoti tiesiai - išvažiuoti iš pagrindinio, tada reikia žiūrėti į veidrodį ir praleisti kylančius į kalną — kliūtis iš dešinės.

Jeigu atvažiuosit nuo Romainių kapinių ir leisitės kalnu žemyn į Regitrą, tavo bus šalutinis ir reiks praleisti visus.

nieko baisaus toj sankryžoj, kasdien važiuoju, tik veidrodis neįprasta, bet kitaip nematyti kylančių į kalną.

Labai ačiūū! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 23, 16:13)
smile.gif  smile.gif o tai gali sustabdyti nuo teisiu laikymo? As jau baigineju, bet man tai dabar beveik neaktualu. Arba geriau isvis nevaziuoti i gatve, as nelabai noreciau susidurti su nemokanciais gatveje, tad lai jau buna tas istatymas, man paciai bus saugiau smile.gif

Na, taip Jūs teisi, laikysiuos vis tiek smile.gif Tiesiog norėjau sužinot, kaip čia bus smile.gif Dabar net pačiai klausimas kvailas atrodo biggrin.gif Tiesiog jaudinuosi kiek, tai turbūt ir prisigalvoju visko biggrin.gif
Atsakyti
http://auto.delfi.lt...e.d?id=57241659
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gotiša kaip Tau sekasi? Gal jau sieki finišo tiesiąją?
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 03 27, 17:51)
Sveikos smile.gif
Gotiša kaip Tau sekasi? Gal jau sieki finišo tiesiąją?

O man idomu kaip sekasi Denaxos dukrai? Gal islaike jau?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 27, 17:22)
O man idomu kaip sekasi Denaxos dukrai? Gal islaike jau?

Rašė kitoj temoj, kad mokosi dar.
Atsakyti
Labas. Jungiuosi į mokinių gretas. Teoriją išlaikiau vasario mėn. Mokinausi savarankiškai. Dabar man prasidėjo gražumai hihihi.gif Šiandien važiavau šeštą kartą. Iš pradžių viskas buvo puiku. Pavažinėjome po miestą, po to už miesto ribų. Instruktorius liepė "spausti" iki 100 km/val. Kai grįžom į miestą, viskas ėjosi gerai, bet netrukus man tartum protas aptemo doh.gif Gesau vos ne kiekvienoje sankryžoje, vietoj pirmo bėgio jungiau trečią, vos nenudaužiau per perėją einančios moterytės doh.gif Išlipau iš mašinos tartum trenkta.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi i jusu bureli ax.gif .Esu zalias vairuotojas, siandien buvo 3 vairavimas, tiesiu keliu vaziuoju, visa kita baisu blush2.gif , aikstelei kosmosas blink.gif .Bet baudau isgirsti ir suprasti destytoja tongue.gif . Gyvenime nesedejau uz vairo, ar yra tokiu jusu burelyje, idomu butu suzinot kaip sekesi, i ka atkreipti demesi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2012 03 28, 15:16)
Sveiki, jungiuosi i jusu bureli  ax.gif .Esu zalias vairuotojas, siandien buvo 3 vairavimas, tiesiu keliu vaziuoju, visa kita baisu blush2.gif , aikstelei kosmosas blink.gif .Bet baudau isgirsti ir suprasti destytoja  tongue.gif . Gyvenime nesedejau uz vairo, ar yra tokiu jusu burelyje, idomu butu suzinot kaip sekesi, i ka atkreipti demesi. ax.gif

As buvau is tu, kuri uz vairo pirma karta sedo vairavimo mokykloje.
Uzteko 15 pravaziavimu, kad islaikyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 28, 16:19)
As buvau is tu, kuri uz vairo pirma karta sedo vairavimo mokykloje.
Uzteko 15 pravaziavimu, kad islaikyciau smile.gif

Gal tavo instruktorius buvo labai geras ir pavyko su juo gerai susikalbeti?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 28, 16:28)
Gal tavo instruktorius buvo labai geras ir pavyko su juo gerai susikalbeti?

Taip, instruktorius buvo tikrai saunus (reikalavo daug, ne sunkeliais vazinedavom, po pamokos visa slapia iseidavau, beja, nei karto nera pakeles balso) tongue.gif
O ir as pati is saves reikalavau daug smile.gif
Atsakyti