Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(m.angeliukas @ 2012 03 28, 15:16)
Gyvenime nesedejau uz vairo, ar yra tokiu jusu burelyje, idomu butu suzinot kaip sekesi, i ka atkreipti demesi. ax.gif

Aš esu viena tokių. Iki kursų gyvenime nebuvau sėdėjusi už vairo.
Turiu superinį instruktorių, tad tikiuosi, kad jei ir reikės papildomų pamokų, tai tik vienos kitos.
Atsakyti
Šiandien laikiau mokyklinį praktikos egzaminą. Labai stresavau, kažkaip trukčiojau, agresyviai važiavau. O dar vienas gaidys užgulęs ant pypsio iš galo ragino, galvojau suvalgysiu jį gyvą.. Bet išlaikiau. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2012 03 28, 17:50)
Šiandien laikiau mokyklinį praktikos egzaminą. Labai stresavau, kažkaip trukčiojau, agresyviai važiavau. O dar vienas gaidys užgulęs ant pypsio iš galo ragino, galvojau suvalgysiu jį gyvą.. Bet išlaikiau.  doh.gif  blush2.gif

Sveikinu.
Kai važiavau pirmą kartą, kažkoks prietranka, važiuojantis paskui pypino. Kelias buvo laisvas, galėjo lenkti, bet vis tiek pypino.
Nesuprantu, ar jie akli ir nemato M ženklo.
Atsakyti
labukas,islaikiau ir as vakar mokyklos vairavimo iskaita,o kiek baimes buvo,kokia itampa smile.gif ,instruktorius mano labai geras tikrai,laabi jaudinosi del manes,nes,kaip sake kad vairuoju as gerai,bet nervai mane veikia labai,na bet nepaluzau thumbup.gif ,rytoj ryte vaziuoju i regitra teorijos laikyti,kazkaip nebijau ir jau galvoju kaip praktika bus blush2.gif ,reikes uspakajonsu kokiu isgert gal biggrin.gif
Atsakyti
Įdomu, ar jums visoms užteko privalomų vairavimo pamokų?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 03 28, 19:10)

Man uzteko nors niekad nebuvau vairavusi tik keleivio vietoje budama stebedavau kaip kiti pedalus minko,zenklus mokinausi,kaip kur reikia vaziuoti kokiom juostom ir t.t,gal tas man padejo biggrin.gif ir instruktorius aisku,labai gera gavau nebuvo jokios baimes vairuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 28, 15:19)
As buvau is tu, kuri uz vairo pirma karta sedo vairavimo mokykloje.
Uzteko 15 pravaziavimu, kad islaikyciau smile.gif

QUOTE(Nireglina @ 2012 03 28, 16:46)
Aš esu viena tokių. Iki kursų gyvenime nebuvau sėdėjusi už vairo.
Turiu superinį instruktorių, tad tikiuosi, kad jei ir reikės papildomų pamokų, tai tik vienos kitos.

wub.gif kaip faina, saunuoles, as neesu tokia optimiste biggrin.gif
Atsakyti
"Ministerijos pranešime skelbiama, kad geriausios Lietuvoje vairavimo mokyklos titulas atiteko Kaune veikiančiai uždarajai akcinei bendrovei „ARV – Auto“.
Pernai valstybinius egzaminus laikė 1430 šios mokyklos auklėtinių. Teorijos egzaminą iš pirmo karto išlaikė 87,4 proc., praktikos egzaminą – kiek daugiau nei 45 proc.
Vilniaus regione 2011 m. geriausia mokykla pripažinta „LDV UNIO“, Alytaus regione – Alytaus autoklubo įmonė, Panevėžio – I. Žeberienės įmonė, Utenos – Bareikio vairavimo mokykla, Marijampolės – „Vairuva“, Šiaulių – „Esma“, Klaipėdos – „Kerulis ir partneriai“ ir Tauragės – „ARVAIRA“."
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 03 28, 20:10)

Mokiausi nuo 0 bet turejau papildomu 4 pamokas atrodo g.gif viena pas kita instruktoriu idomumo delei blush2.gif ir 3 su savo, vazinejimui po kauna biggrin.gif (visas privalomas pamokas pravazinejom mazam miestely kur mokiaus,i apsiskaiciavom su likusiom pamokom) paskutine pamoka turejau egzamino isvakarese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 03 28, 17:55)
Sveikinu.
Kai važiavau pirmą kartą, kažkoks prietranka, važiuojantis paskui pypino. Kelias buvo laisvas, galėjo lenkti, bet vis tiek pypino.
Nesuprantu, ar jie akli ir nemato M ženklo.

jie neakli, jie debilai
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 03 29, 10:28)
jie neakli, jie debilai

drinks_cheers.gif Tikrai TAIP!
Atsakyti
Šiandien išlaikiau teorijos egzaminą Regitroj thumbup.gif
Liko tiek nedaug iki tų išsvajotų teisių ... bet liko pats baisiausias egzas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Landrita: 29 kovo 2012 - 12:43