daugiau vandens įpilk, žolės gabalais nenudažys plaukų- turi būti skysta košelė.
QUOTE(Mantilė @ 2012 04 10, 22:02)
daugiau vandens įpilk, žolės gabalais nenudažys plaukų- turi būti skysta košelė.
Tai kad tada bėga per visus galus skystimėlis

na reiks kitą kartą pabandyti skystesnę konsistenciją išgaut..o kol kas tai antrą dieną patamsėjo šiek tiek mano šankys..tokios tamsiai pilkos

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 11, 09:21)
Tai kad tada bėga per visus galus skystimėlis
antrą dieną patamsėjo šiek tiek mano šankys..tokios tamsiai pilkos

antrą dieną patamsėjo šiek tiek mano šankys..tokios tamsiai pilkos

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 11, 08:21)
geriausia yra grietinės/jogurto tirštumo. per tiršta tikrai gabalais krenta. anksčiau vis bijodavau per skystą pasidaryt, tai gaudavosi tiršta ir dribdavo gabalais, viską aplinkau apmozodavau

sumaišiau Khadi Heizel ir Light Brown šįkart, įdomu, kas gausis

http://www.youtube.c...;feature=relmfu paziurekite kaip rusijoje dazosi plaukus. tepa sepetuku, atrodo , niekas nebega, nelasa chna

QUOTE(Monmorensi @ 2012 04 11, 20:37)
geriausia yra grietinės/jogurto tirštumo. per tiršta tikrai gabalais krenta. anksčiau vis bijodavau per skystą pasidaryt, tai gaudavosi tiršta ir dribdavo gabalais, viską aplinkau apmozodavau
va, prieš valandą susitepiau ant galvos tai nei lašas ant grindų ar ant pečių nenukrito, išmokau pagaliau
aišku, gatavi mišiniai (dabar su Khadi dažau) geriau žymiai tepasi nei eurokosinė chna

na reikės pabandyti savaitgalį dar kartą, nes man nenusidažo tie plaukai, lenda plikė jau, nors tu ką

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 10, 14:14)
...man žiauriai sunku dažytis..nors ir įmušu kiaušinį, bet vis tiek masė labai sunki, krenta, terliojasi..sunku suprasti, kur pakliuvo košės ant pakaušio, kur nepakliuvo 

Ankstesniuose postuose ne kartą apie tai rašyta. Ypač ankstesnėje 9 temoje http://www.supermama...howtopic=723605.
Kiaušinio baltymas, obuolių actas ir medus masę padaro malonesnę ir ji lengviau tepasi - be to, sveikiau. Ir geriau išsiplauna.
Sėkmės

Sedziu apsitepliojus
, galvojau vien amla, basma ir kiausinio kose dazyt, bet ech... viena sauksteli cnna vistiek idejau. Jeigu ir dabar lis raudonumas, va tada tai tikrai be chna bandysiu
.
Man kazkaip niekada nebuvo sunku ta kosyte uzsidet ir visada dazau su sepeteliu spec plauku dazymui
. Tik tiek, kad kai pasedziu ilgeliau , jau po kokiu 3-4 val tai truputi pradeda varvet . Pasivalau ir dar kokia valanda pasedziu
.

Man kazkaip niekada nebuvo sunku ta kosyte uzsidet ir visada dazau su sepeteliu spec plauku dazymui

Sveikos margaites
ar kam pavyko isgaut juoda spalva,na man niekaip,manau pas mus cia esanti chna ir basma prastos kokybes,siustis irgi rizikinga,kad sena nepapultu,mano plauku visai nedazo,niekaip tos zoleles

ar kam pavyko isgaut juoda spalva,na man niekaip,manau pas mus cia esanti chna ir basma prastos kokybes,siustis irgi rizikinga,kad sena nepapultu,mano plauku visai nedazo,niekaip tos zoleles

QUOTE(linete33 @ 2012 04 12, 18:30)
Sveikos margaites

o kodėl rizikinga?

QUOTE(Martini @ 2012 04 15, 12:33)
o kodėl rizikinga?
aš dažau ne juodai, bet LT pirkta chna visiškai nedažė mano plaukų, o iš Khadi - kuo puikiausiai

rizikinga todel,kad daznai irgi atsiuncia sena,o sena nedazo

QUOTE(linete33 @ 2012 04 15, 18:43)
as net pati bandziau pagal video medziaga padariau viska ir nieko,jokios spalvos,jau nekalbant apie juoda

Manau, kad galima nusidažyt juodai. Tiesa, iš pradžių laaaabai nenoriai kimba, tačiau su kiekvienu kartu vis stipriau. Pradžioje dažiau 2-3 kartus į savaitę

Iš pradžių dažiau maximiniais. Geriausias rezultatas, kai dažai dvižingsniavimu - iš pradžių xna, paskui basma. Taip dariau tą pačią dieną, nes jei vien xna - tai būtų baisu darbe pasirodyti, juk pradžioje ir ta xna prastai įkimba

Dabar dažau rainbow dark brown ir man net per tamsiai - kone juodai gaunasi. O jei imti black - tai kaip anglis turėtų būti (gal ne iš pirmo karto, bet iš kokio ketvirto tai tikrai, ypač, jei su mažais tarpais tarp dažymų) Paskui, kai jau pasieki norimą spalvą - nebereikia taip dažnai dažyti.
Tiesa, gerai patamsina ir raudonumą maskuoja kava.
Bet apie tai tikrai daug rašyta ankstesnėje temoje.