Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

daugiau vandens įpilk, žolės gabalais nenudažys plaukų- turi būti skysta košelė.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 04 10, 22:02)
daugiau vandens įpilk, žolės gabalais nenudažys plaukų- turi būti skysta košelė.

Tai kad tada bėga per visus galus skystimėlis g.gif
na reiks kitą kartą pabandyti skystesnę konsistenciją išgaut..o kol kas tai antrą dieną patamsėjo šiek tiek mano šankys..tokios tamsiai pilkos g.gif reiks gal daugiau ryžos dėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 11, 09:21)
Tai kad tada bėga per visus galus skystimėlis  g.gif 
antrą dieną patamsėjo šiek tiek mano šankys..tokios tamsiai pilkos  g.gif 

bigsmile.gif as labai noreciau, kad man gautusi tamsiai pilka, bet vis i raudonuma eina. jau taiip stengiuos kuo maziau tos chna det, bet vistiek. jauciu, kad bandysiu vien tik su basma ir amla g.gif .
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 11, 08:21)
Tai kad tada bėga per visus galus skystimėlis  g.gif 

geriausia yra grietinės/jogurto tirštumo. per tiršta tikrai gabalais krenta. anksčiau vis bijodavau per skystą pasidaryt, tai gaudavosi tiršta ir dribdavo gabalais, viską aplinkau apmozodavau biggrin.gif va, prieš valandą susitepiau ant galvos tai nei lašas ant grindų ar ant pečių nenukrito, išmokau pagaliau smile.gif aišku, gatavi mišiniai (dabar su Khadi dažau) geriau žymiai tepasi nei eurokosinė chna ax.gif
sumaišiau Khadi Heizel ir Light Brown šįkart, įdomu, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 balandžio 2012 - 19:37
http://www.youtube.c...;feature=relmfu paziurekite kaip rusijoje dazosi plaukus. tepa sepetuku, atrodo , niekas nebega, nelasa chna g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 04 11, 20:37)
geriausia yra grietinės/jogurto tirštumo. per tiršta tikrai gabalais krenta. anksčiau vis bijodavau per skystą pasidaryt, tai gaudavosi tiršta ir dribdavo gabalais, viską aplinkau apmozodavau  biggrin.gif va, prieš valandą susitepiau ant galvos tai nei lašas ant grindų ar ant pečių nenukrito, išmokau pagaliau  smile.gif aišku, gatavi mišiniai (dabar su Khadi dažau) geriau žymiai tepasi nei eurokosinė chna  ax.gif
sumaišiau Khadi Heizel ir Light Brown šįkart, įdomu, kas gausis  biggrin.gif

na reikės pabandyti savaitgalį dar kartą, nes man nenusidažo tie plaukai, lenda plikė jau, nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 04 10, 14:14)
...man žiauriai sunku dažytis..nors ir įmušu kiaušinį, bet vis tiek masė labai sunki, krenta, terliojasi..sunku suprasti, kur pakliuvo košės ant pakaušio, kur nepakliuvo  biggrin.gif

Ankstesniuose postuose ne kartą apie tai rašyta. Ypač ankstesnėje 9 temoje http://www.supermama...howtopic=723605.
Kiaušinio baltymas, obuolių actas ir medus masę padaro malonesnę ir ji lengviau tepasi - be to, sveikiau. Ir geriau išsiplauna.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sedziu apsitepliojus biggrin.gif , galvojau vien amla, basma ir kiausinio kose dazyt, bet ech... viena sauksteli cnna vistiek idejau. Jeigu ir dabar lis raudonumas, va tada tai tikrai be chna bandysiu biggrin.gif.
Man kazkaip niekada nebuvo sunku ta kosyte uzsidet ir visada dazau su sepeteliu spec plauku dazymui smile.gif. Tik tiek, kad kai pasedziu ilgeliau , jau po kokiu 3-4 val tai truputi pradeda varvet . Pasivalau ir dar kokia valanda pasedziu smile.gif.
Atsakyti
Sveikos margaites 4u.gif
ar kam pavyko isgaut juoda spalva,na man niekaip,manau pas mus cia esanti chna ir basma prastos kokybes,siustis irgi rizikinga,kad sena nepapultu,mano plauku visai nedazo,niekaip tos zoleles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 04 12, 18:30)
Sveikos margaites  4u.gif
ar kam pavyko isgaut juoda spalva,na man niekaip,manau pas mus cia esanti chna ir basma prastos kokybes,siustis irgi rizikinga,kad sena nepapultu,mano plauku visai nedazo,niekaip tos zoleles  doh.gif

o kodėl rizikinga? g.gif aš dažau ne juodai, bet LT pirkta chna visiškai nedažė mano plaukų, o iš Khadi - kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2012 04 15, 12:33)
o kodėl rizikinga? g.gif aš dažau ne juodai, bet LT pirkta chna visiškai nedažė mano plaukų, o iš Khadi - kuo puikiausiai mirksiukas.gif

rizikinga todel,kad daznai irgi atsiuncia sena,o sena nedazo doh.gif ,kiek skaiciau forumukuose juoda niekam nesigauna,nors siunciasi misinukus jau paruostus schmoll.gif o as net pati bandziau pagal video medziaga padariau viska ir nieko,jokios spalvos,jau nekalbant apie juoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 04 15, 18:43)
as net pati bandziau pagal video medziaga padariau viska ir nieko,jokios spalvos,jau nekalbant apie juoda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad galima nusidažyt juodai. Tiesa, iš pradžių laaaabai nenoriai kimba, tačiau su kiekvienu kartu vis stipriau. Pradžioje dažiau 2-3 kartus į savaitę doh.gif . Nes esu žila ir, laukdama, kol praeis kuo daugiau laiko po cheminio dažymo, buvau gerokai atsiauginusi baltas šaknis blush2.gif
Iš pradžių dažiau maximiniais. Geriausias rezultatas, kai dažai dvižingsniavimu - iš pradžių xna, paskui basma. Taip dariau tą pačią dieną, nes jei vien xna - tai būtų baisu darbe pasirodyti, juk pradžioje ir ta xna prastai įkimba doh.gif
Dabar dažau rainbow dark brown ir man net per tamsiai - kone juodai gaunasi. O jei imti black - tai kaip anglis turėtų būti (gal ne iš pirmo karto, bet iš kokio ketvirto tai tikrai, ypač, jei su mažais tarpais tarp dažymų) Paskui, kai jau pasieki norimą spalvą - nebereikia taip dažnai dažyti.
Tiesa, gerai patamsina ir raudonumą maskuoja kava.
Bet apie tai tikrai daug rašyta ankstesnėje temoje.
Atsakyti