Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

Maniškiai natūralūs tamsesni nei tavo.

Aliejus gali būti išeitis. Anksčiau nežinojau, kad į Khadi dažus nerekomenduojama pilti aliejaus, nes nenukąs pakankamai, tai gaudavosi tokia spalva beveik kaip mano natūralūs.

O kodėl mums skirtingai gaunasi, nežinau. Gal kad mano natūralūs tamsesni.

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 14:54)
micefee ir ernesin, berods esu skaičiusi, kad jūsų plaukų spalvos taip skiriasi, nes ernesin tik šaknis dažo, o micefee visus plaukus, taip? blush2.gif

Tose nuotraukose buvau dažiusi visus, bet čia pirmas ir paskutinis kartas, nes man nepatinka kai žolės išsausina plauką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 04 02, 16:07)
Maniškiai natūralūs tamsesni nei tavo.

Aliejus gali būti išeitis. Anksčiau nežinojau, kad į Khadi dažus nerekomenduojama pilti aliejaus, nes nenukąs pakankamai, tai gaudavosi tokia spalva beveik kaip mano natūralūs. 

O kodėl mums skirtingai gaunasi, nežinau. Gal kad mano natūralūs tamsesni.

Tai gal tada visgi dark brown imti, pabandyti ant kokios mažos sruogelės ir žiūrėti kas gaunasi g.gif Visgi, jei ernesin panašūs į mano, tai ir spalva maždaug tokia turėtų gautis unsure.gif

QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 16:12)
Tose nuotraukose buvau dažiusi visus, bet čia pirmas ir paskutinis kartas, nes man nepatinka kai žolės išsausina plauką ax.gif

4u.gif

Manau, kad apsisprendžiau-imsiu dark brown smile.gif Labai ačiū visoms, patarusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 17:58)
Manau, kad apsisprendžiau-imsiu dark brown smile.gif Labai ačiū visoms, patarusioms 4u.gif

Kur pirksi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 20:53)
Kur pirksi? mirksiukas.gif

Kiek žiūrėjau pigiausiai gaunasi lyg ir iš amazon arba searchforhealth.co.uk (tik čia dar dėl siuntimo reikia išsiaiškint) smile.gif O iš kur tu (ir kitos) sakaisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 20:23)
Kiek žiūrėjau pigiausiai gaunasi lyg ir iš amazon arba searchforhealth.co.uk (tik čia dar dėl siuntimo reikia išsiaiškint) smile.gif O iš kur tu (ir kitos) sakaisi? ax.gif

Aš jungiausi prie nemažos mergyčių komandos ir parsisiunčiau iš čia, prieš tai prašiau vienos SM parsiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 21:28)
Aš jungiausi prie nemažos mergyčių komandos ir parsisiunčiau iš čia, prieš tai prašiau vienos SM parsiųsti smile.gif

Aha, turiu ir šitą parduotuvę sąraše, bet iš čia siuntimas labai brangus gaunasi, jei viena siųsčiausi unsure.gif O kiek viskas gavosi, kai pirkai viena? Ir gal būtų norinčių kooperuotis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 21:04)
Aha, turiu ir šitą parduotuvę sąraše, bet iš čia siuntimas labai brangus gaunasi, jei viena siųsčiausi unsure.gif O kiek viskas gavosi, kai pirkai viena? Ir gal būtų norinčių kooperuotis? smile.gif

Jau nepamenu, labai seniai tai buvo smile.gif Situacija buvo tokia, kad viena mergina pradžioj tarėsi drauge siųstis, o po to atsisakė, o aš kadangi jų beprotiškai norėjau, tai dzin tas siuntimas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 02 balandžio 2012 - 21:13
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 22:04)
Ir gal būtų norinčių kooperuotis? smile.gif

Labas, mąstau ir aš apie kooperaciją ax.gif Tik, kad aš Žemaitijoj - dar čia siųsdintis g.gif , nebent kas arčiau būtų, nors... juk būnu ir kitame Lietuvos gale kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 27, 14:53)
kur gauti Lietuvoje bespalves chna?
nes siustis khadi is vokieciu del vieno pakelio pabandymui neapsimoka ...

Yra prekybos centruose smile.gif
Atsakyti
O bespalvė chna ar neišsausina plaukų?
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 04 03, 00:54)
Labas, mąstau ir aš apie kooperaciją  ax.gif

Na, mudvi su Babi jau susikooperavome smile.gif
Jei yra dar norinčių į KHADI siuntimosi kooperatyvą - priimam. Be stojamojo mokesčio! mirksiukas.gif
Atsakyti