Maniškiai natūralūs tamsesni nei tavo.
Aliejus gali būti išeitis. Anksčiau nežinojau, kad į Khadi dažus nerekomenduojama pilti aliejaus, nes nenukąs pakankamai, tai gaudavosi tokia spalva beveik kaip mano natūralūs.
O kodėl mums skirtingai gaunasi, nežinau. Gal kad mano natūralūs tamsesni.
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 14:54)
micefee ir ernesin, berods esu skaičiusi, kad jūsų plaukų spalvos taip skiriasi, nes ernesin tik šaknis dažo, o micefee visus plaukus, taip? 

Tose nuotraukose buvau dažiusi visus, bet čia pirmas ir paskutinis kartas, nes man nepatinka kai žolės išsausina plauką

QUOTE(micefee @ 2012 04 02, 16:07)
Maniškiai natūralūs tamsesni nei tavo.
Aliejus gali būti išeitis. Anksčiau nežinojau, kad į Khadi dažus nerekomenduojama pilti aliejaus, nes nenukąs pakankamai, tai gaudavosi tokia spalva beveik kaip mano natūralūs.
Tai gal tada visgi dark brown imti, pabandyti ant kokios mažos sruogelės ir žiūrėti kas gaunasi

QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 16:12)
Tose nuotraukose buvau dažiusi visus, bet čia pirmas ir paskutinis kartas, nes man nepatinka kai žolės išsausina plauką 

Manau, kad apsisprendžiau-imsiu dark brown

QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 17:58)
Kur pirksi?

QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 20:53)
Kiek žiūrėjau pigiausiai gaunasi lyg ir iš amazon arba searchforhealth.co.uk (tik čia dar dėl siuntimo reikia išsiaiškint)

QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 20:23)
Kiek žiūrėjau pigiausiai gaunasi lyg ir iš amazon arba searchforhealth.co.uk (tik čia dar dėl siuntimo reikia išsiaiškint)
O iš kur tu (ir kitos) sakaisi? 

Aš jungiausi prie nemažos mergyčių komandos ir parsisiunčiau iš čia, prieš tai prašiau vienos SM parsiųsti

QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 21:28)
Aš jungiausi prie nemažos mergyčių komandos ir parsisiunčiau iš čia, prieš tai prašiau vienos SM parsiųsti 

Aha, turiu ir šitą parduotuvę sąraše, bet iš čia siuntimas labai brangus gaunasi, jei viena siųsčiausi

QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 21:04)
Aha, turiu ir šitą parduotuvę sąraše, bet iš čia siuntimas labai brangus gaunasi, jei viena siųsčiausi
O kiek viskas gavosi, kai pirkai viena? Ir gal būtų norinčių kooperuotis? 

Jau nepamenu, labai seniai tai buvo

QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 22:04)
Ir gal būtų norinčių kooperuotis? 

Labas, mąstau ir aš apie kooperaciją

QUOTE(noraeleo @ 2012 01 27, 14:53)
kur gauti Lietuvoje bespalves chna?
nes siustis khadi is vokieciu del vieno pakelio pabandymui neapsimoka ...
nes siustis khadi is vokieciu del vieno pakelio pabandymui neapsimoka ...
Yra prekybos centruose

O bespalvė chna ar neišsausina plaukų?
QUOTE(Rasa:) @ 2012 04 03, 00:54)
Na, mudvi su Babi jau susikooperavome

Jei yra dar norinčių į KHADI siuntimosi kooperatyvą - priimam. Be stojamojo mokesčio!