Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(micefee @ 2012 04 19, 16:01)
Man raudonumas su dark brown i6vis nelenda. smile.gif

man irgi jokio raudonumo su dark brown drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 04 19, 16:01)
Man raudonumas su dark brown i6vis nelenda. smile.gif

gal žilų plaukų nėra wink.gif
o gal ir šiaip. viskas labai individualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 balandžio 2012 - 21:54

QUOTE(Rasa:) @ 2012 04 18, 16:07)
Bet juk ir KHADI - natūralūs augaliniai dažai smile.gif

Zinau, kad augaliniai dazai biggrin.gif Gal neaiskiai buvau parasius .Turejau atskirai pirkusi chna, basma ir amla. Tai juos ir baigiau (pati maisydavau). Dabar bandysiu gatavus- sumaisytus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba:) turiu stai tokius dazus..
http://arti.lt/img/m...12fb0a3da14.jpg ir
http://www.isdykelis...51-thickbox.jpg

noreciau nusidazyti keleta sruogeliu..tamsiai, sviesiai..visaip:) gal kas paaiskintu kaip reikia dazyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 04 20, 16:09)
Turejau atskirai pirkusi chna, basma ir amla.

O kur perkama gryna amla? Aš tik KHADI amlą žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 04 20, 22:08)
O kur perkama gryna amla?  Aš tik KHADI amlą žinau  ax.gif

As pirkau per ebay, yra net keletas siunteju.
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 04 20, 19:45)
laba:) turiu stai tokius dazus..

noreciau nusidazyti keleta sruogeliu..tamsiai, sviesiai..visaip:) gal kas paaiskintu kaip reikia dazyti? 4u.gif

šviesiai nei chna, nei basma nedažo. bespalvė chna iš viso nedažo. vien su basma galit gautis žalia arba mėlyna. o kaip dažyti miksuojant chna su basma - apie tai visa ši tema ir kelios ankstesnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 balandžio 2012 - 20:04
Sveikos, muterytės:)

vis anksčiau bumbėjau, kad nenuima man žolelės spalvos, bet vakar pažaidžiau dvižingsniu būdu..smile.gif ir labai džiaugiuosi, nes plaukai labai gražios šokoladinės spalvos:) mano dar senoji raudona spalva šiek tiek lenda, bet man dar geriau nuo to:)

aišku, visą dieną beveik pražaidžiau, bet tikrai buvo verta:)
Atsakyti
Sveikos kokias spalvas patarutumet, ir kokios firmos maisyti kad isgauti tokia spalva http://www.youtube.c...U...nel&list=UL ???smile.gif Plaukai siuo metu sviesus;)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 04 19, 21:53)
gal žilų plaukų nėra wink.gif
o gal ir šiaip. viskas labai individualu.

Oi... Yra žilų ir dar kiek. doh.gif
Atsakyti
Mano iš prigimties ryžo atspalvio plaukai, tai su chna kartais pasiryškinu, be to labai atsigauna plaukai po dažymo. Bet pastebėjau, kad man chna sunkiai ima plaukus prie pat šaknų ar prie smilkinių. Gal čia kažkokia kita technika yra ar tiesiog ne taip išskirstau masę visą. Ar dažant su natūraliais dažais paprastai kažkoks plaukas nenusidažo g.gif
Nusidažius plaukus laikau apie 40 min, daugiau manau, nebereikėtų, nes turbūt spalva būtų itin rėkianti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija Indmarija @ 2012 04 30, 23:49)
Mano iš prigimties ryžo atspalvio plaukai, tai su chna kartais pasiryškinu, be to labai atsigauna plaukai po dažymo. Bet pastebėjau, kad man chna sunkiai ima plaukus prie pat šaknų ar prie smilkinių. Gal čia kažkokia kita technika yra ar tiesiog ne taip išskirstau masę visą. Ar dažant su natūraliais dažais paprastai kažkoks plaukas nenusidažo  g.gif
Nusidažius plaukus laikau apie 40 min, daugiau manau, nebereikėtų, nes turbūt spalva būtų itin rėkianti. smile.gif

Chna per kelis kartus dažymo vis labiau įsigeria. Tai matyt prie šaknų kai gauna tik kartą dažų tai ir nebūa taip gerai nudažyti.
Atsakyti