Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(micefee @ 2012 05 01, 20:47)
Mano šiandien daryta nuotrauka, dažyta khadi dark brown prieš kokias tris savaites, jau reiktų šaknis dažyti, žiliukai lenda... Kaip matot, prieš saulę nelenda joks raudonumas.

user posted image

Labai grazi spalva thumbup.gif
As siandien daziau plaukus dvizingsniniu budu.Gavosi labai tamsi spalva,beveik juoda.
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Micefee,kaip gražu! Aš šiandien kaip tik gavau tokius pat khadi,bandysiu smile.gif O tau vienos dėžutės užtenka? Ar dvi sunaudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 05 05, 08:46)
Micefee,kaip gražu! Aš šiandien kaip tik gavau tokius pat khadi,bandysiu smile.gif O tau vienos dėžutės užtenka? Ar dvi sunaudoji? smile.gif

Aš net visos nesunaudoju. tongue.gif Man dviejų dėžučių užtenka 3 kartams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 05, 10:53)
Aš net visos nesunaudoju.  tongue.gif Man dviejų dėžučių užtenka 3 kartams.  ax.gif

Tikrai? bigsmile.gif Na mano plaukai ilgesni..tai itkiuosi uzteks vienos dezutes smile.gif
Atsakyti
micefee - graži plaukų spalvytė wub.gif ir kokia stilinga skrybėlaitė nail.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, dažau chna jau keturis metus ir pagaliau pavyko išgauti tamsią šokolado spalvą. Taigi 125g. natūralios chna užpyliau 80 laipsnių karščio vandens, leidau pastovėti, įspaudžiau citrinos, tepiau gausiai ant sausų plaukų. Apvyniojau PLĖVELE labai glaudžiai (manau čia ir yra esmė). Po dviejų valandų išskalavau galvą, plaukai buvo ryškiai orandžiniai. Toliau užplikiau tokį patį kiekį basma, šiek tiek atvėsinus tepiau ant plaukų, apsukau plėvele ir laikiau valandą. Išėjo labai ryški šokolado spalva, prieš tai mano plaukai buvo rusvi. Na telieka palaukt kaip plaukai atrodys po plovimo wink.gif
Atsakyti
Merginos, jūs jau turite paturties šioje srityje, tad patarkite prašau: jei aš nusidažiau plaukus su Naturtint 8A dažais prieš 1 savaitę, o po kiek laiko norėčiau pasidaryti kaukę su bespalve chna, ar mano plaukams nieko nenutiktų, ar nesureguotų kaip nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 30 gegužės 2012 - 08:40
QUOTE(Adera777 @ 2012 05 30, 08:38)
Merginos, jūs jau turite paturties šioje srityje, tad patarkite prašau: jei aš nusidažiau plaukus su Naturtint 8A dažais prieš 1 savaitę, o po kiek laiko norėčiau pasidaryti kaukę su bespalve chna, ar mano plaukams nieko nenutiktų, ar nesureguotų kaip nors?

Ta bespalvė chna turi šiokio tokio atspalvio. plaukai kažkokio atspalvio gali ir įgaut, pvz., patamsėt. aš pati darausi su spalvota chna kaukes, nes pati esu ryža, tai man nepakenkia smile.gif) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija Indmarija @ 2012 05 31, 00:21)
Ta bespalvė chna turi šiokio tokio atspalvio. plaukai kažkokio atspalvio gali ir įgaut, pvz., patamsėt. aš pati darausi su spalvota chna kaukes, nes pati esu ryža, tai man nepakenkia smile.gif) tongue.gif

Aš tai gal ir visai norėčiau šiek tiek, kad patamsėtų, nes dabar truputį per šviesūs, tik bijau, kad nesigaučiau kokia žalia, kad nesureguotų, bet manau, Naturtint iš natūralesnių dažų, tai gal nieko neatsitiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 05 31, 09:16)
Aš tai gal ir visai norėčiau šiek tiek, kad patamsėtų, nes dabar truputį per šviesūs, tik bijau, kad nesigaučiau kokia žalia, kad nesureguotų, bet manau, Naturtint iš natūralesnių dažų, tai gal nieko neatsitiktų  g.gif

neturėtų sureaguot. ypač jei kaukę tik tai dėsi ir paskui šampūnu išsiplausi smile.gif
Atsakyti
Laba, gal galit kas rekomenduoti svieius dazus, visada dazydavau su keune 1517, bet noriu pereiti prie naturaliu dazu. gal kas dazotes? ax.gif blush2.gif
Atsakyti